reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ola dzięki [emoji4] oby historia się powtórzyła i u mnie.

Nie będę się nakrecac skoro dziś idę, ale z tym pobraniem to humm juz lepiej nie umiem, wzięłam prysznic i wykonałam [emoji41] standardowa procedurę. No nic zobaczymy

reklama
Kasiulka rozumiem :-) No nic wszystko przed nami!:-)

Aha może masz po prostu infekcje i wystarczy ja wyplukac czymś moczopednym.. daj znać po wizycie:) jak mi wyszły bakterie w moczu to zrobiłam od razu posiew i po 48h dostałam wynik że nic nie ma więc zdążyłam przed wizyta:)pewnie Ci zleci

Może się truskawce skończył Internet w tel? Albo szybciej przychodzace rozwiązanie że urodzila.. [emoji14]

Emol powodzenia w szkole :-)

Aniek ja jestem fanką eternity [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] od dłuższego czasu, wcześniej też euphoria. No ja mam pierwszy raz na parapetach. Zawsze sadziłam surfinie w doniczkach gdzieś na ogrodzie ale one mi szybko usychaly w sierpniu/wrześniu więc w tym roku postawiłam na łatwiejsze pelargonie:-) posadzilam 36 sztuk [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No wlansie! Ja brałam żurawit :) i duuuuzo piłam! Ale w sumie dopiero 12:46, a ja juz prawie 3l wypiłam :D wszystko spoko, tylko potem chce na spacer, wiec moge miec problem [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Siedzę właśnie na uczelni i czekam na odbiór dyplomu. Ludzi co nie miara ale mam krzesło i zimną wodę więc dam radę [emoji6] A po południu zabieram chrzesniakow do siebie na piknik [emoji4] będziemy robić babeczki [emoji513]
Aha trzymam kciuki za wizytę [emoji110]

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej:)
Pumelowa ja też lubić eternity;)
Od początku ciąży czytam świetną książkę o ciąży autorki Kaz Cooke, za każdym razem płacze ze śmiechu.Ona to zrobiła w formie pamiętnika ze swojej ciąży, nawet na tym etapie każdej z Was polecam-super odprężająca lektura.Wczoraj zamówiłam sobie jej inna książkę o dzieciach do 3 roku życia, znów będzie kupa śmiechu:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Aha kciuki za wizytę!

Któraś pytala- ja w Żeromskim porod.

Chodziliśmy za sandalkami dla córki i kicha, nie.mowiac już o mnie nie mam nic kompletnie na tą komunię. Popołudniu odstawiamy córkę do dziadków i ruszamy dalej- happymum i h&m moja ostatnia szansa. I tak najgorzej będzie z butami przy takiej pogodzie jak dziś prawa noga opuchnięte na Maxa a lewa normalna- chyba na jedna ubiorę obcas a na drugą japonka;-D

A tymczasem idę zjeść lody dla ochlody :-)

Cześć Dziewczynki,

Ciężko Was nadrobić ostatnio [emoji1]

Katja - udanego świętowania [emoji3]. Menu rewelacja [emoji3]

Ewella - i ja polecam iperfumy. Przerabiam od kilku lat. Cenowo rewelacja, z jakością (czyt.zaperfumowanie) różnie bywa... Te z Douglasa czy Sephory jakby mocniejsze. Ale z drugiej strony częściej zmieniam, a mam sporo ulubieńców (często wracam do bvlgari "omnia crystaline" lub "coral", guerlain "in solence", Thierry mugler "alien", trussardi "donna", Giorgio Armani "si") i uwielbiam nowości, a jeszcze bardziej promocje. Podziwiam ludzi wiernych 1-2 zapachom.
Mój mąż od zawsze ma 2 swoje ulubione zapachy i bardzo ciężko go przestawić na coś innego. Zazwyczaj na 1 buteleczce sie kończy, i wraca do swoich pewniakow [emoji4]

Anita - strasznie mi przykro z powodu śmierci tej dziewczynki . Nie umiem zrozumieć dlaczego życie bywa takie niesprawiedliwe. Nie umiem zrozumieć i pogodzić się z cierpieniem i śmiercią dzieci .

Aha - bidulo Ty, ja na maxa 3 dni wytrzymywalam z ograniczonym spaniem . w dzień nie masz możliwości odespania? Nic Cie nie nuzy? Ciepłe mleko próbuj pić na wieczór.
Trzymam kciuki za wizytę [emoji110]
Oby z tymi wynikami udało się coś poradzić i poprawić.

Alex - ja pierdziele... Ty to masz siłę Kobieto! U mnie plany planami, a możliwości i chęci to już druga sprawa [emoji1].

Dzisiaj większość czasu zamierzam przelezec (ledwo chodzę po 3 nocnych atakach skurczowych (łydki i uda)). Zrobiłam już 1 pranie, teraz piore dzidziowe kolorowe ciuszki i okrycia. A tak chyba tylko kurze przetre i może po 18:00 wezmę się za sprzątanie loggi.

Aga_k_m ja mam jedne i czasem próbuje inne zapachy przemycić ale i tak wracam do tych samych. Hugo boss Deep red. Dosyć ciężki zapach ale do mnie pasuje idealnie. Mąż też ma dwa i kupuje na zmianę.
Ja właśnie szamie kasze pęczek z sosem i ogórkiem kiszonym :) dawno nie jadłam. A na deser owocki. Truskawki, czereśnie i śliwki.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ika gratulacje :) czyli koniec studiów? czy tylko połowa?

Karuzela ja się h&m ostatnio zawiodłam ale za to w Bronowicach w Tako Fashion kupiłam dużo rzeczy ale ciążowych tylko normalne jak np szorty

my już po lodach :) terz rosół na obiad gotuję :)

reklama
7FF53568-55B9-4064-935E-D59037E256E1.jpg
Hej Dziewczyny, na osłodę dnia wrzucam fotki z mojego BABYShower :) wszystko robiłam sama, jest jeszcze tarta wiśniowa i donutsy z rózową posypką, ale czekają w lodówce, potem Wam "doniosę" :) jestem paadnięta. właśnie kończę przygotowania, lecę się kąpać i czekam na 10 bab :) ściskam , Katja.
Ps brzuch mam tak nisko, że wszyscy pytają czy to już. A to dopiero 35tc :(

Załączniki

• 7FF53568-55B9-4064-935E-D59037E256E1.jpg
    7FF53568-55B9-4064-935E-D59037E256E1.jpg
    891,4 KB · Wyświetleń: 527
Do góry