reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Monti uda się, nie martw się:d wagę masz spoko więc możesz robić wszystko żeby wywolac:D

Aniek ważne że potrafią sobie radzić nasi mężowie w trudnych sytuacjach (obiadki) nawet jeśli ich to więcej kosztuje niż nasze gotowanie :D

Alex im bliżej rozwiązania tym aktywnie tutaj :D mnie też co chwilę gdzieś coś boli, a Ciebie pewnie z przemęczenia!

Katja udanej imprezki!:-))
Zarzuc jakaś fotka!

Aha83 może Ci zleci jakieś dodatkowe badania.. ważne że idziesz do ginki, powodzenia !:* piesek mój wczoraj już wieczorem miał lepsze samopoczucie ale dziś nie chciał jeszcze jeść, ale ja mu się nie dziwię tylko mój mąż panikuje:D

Ewella też nie mam ręki ale mam teraz czas to może ogarne.. właśnie dojechalam na giełdę, miłego dnia!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aha powodzenia u gin, napisz co powiedziala.

Pumelova pytalas dlaczego nie udalo sie gola piersia. Nie wiem tak do konca. Podciete wedzidelko mial w szpitalu w 3 dobie. Troche za malo i jezyk nie byl chyba do konca ruchomy. Teraz tez odbija sie to w mowie. Ale to do wyprostowania

Ostatnia edycja:
Aha ja raz miałam te leukocyty 500. Kazała mi brać zurawit i zrobic posiew. Posiew wyszedł negatywny. Generalnie to było tak jak podejrzewałam i co wtedy pisałam-złe pobrany mocz- odrobina śluzu mi tam wpadła. Co zauważyłam juz po pobraniu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aha ja raz miałam te leukocyty 500. Kazała mi brać zurawit i zrobic posiew. Posiew wyszedł negatywny. Generalnie to było tak jak podejrzewałam i co wtedy pisałam-złe pobrany mocz- odrobina śluzu mi tam wpadła. Co zauważyłam juz po pobraniu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Sorki dziewczyny za szczegóły ... Ola mój jeszcze jest metny i ma liczne bakterie, kurcze mam nadzieję, że nie będzie jakiegoś antybiotyku

Do tego jeszcze puchnął mi dłonie i stopy i po nocy opuchluzna nie schodzi ajjj

Katja. miłej imprezy :)

Aha bieda jesteś z tym spaniem, odsypiaj w ciągy dnia może. Powodzenia na wizycie, może obędzie się bez antybiotyku, daj znać

my dziś nawet pospaliśmy :) mały niby o 6 że ma katar, wytarliśmy nos i poszedł spać, spał do 8 :) teraz zjedliśmy śniadanko na tarasie bo piękna pogoda... cały dzień sami jesteśmy więc musimy coś zrobić :) pewnie lody :) Miłego dnia :)

ciekawe co u Truskawki ? nie odzywa się coś ...

Alex ja dziś wstałam z nastawieniem że się ruszę i posprzątam, a tu z rana rodzice większość ogarnęli. Pojechali na zakupy a ja nie mam co robić. Zaraz zjem śniadanko i cos sobie wymysle.
Katja udanej imprezy.
Aha biedaku z tym twoim snem to masakra jakaś , może choć na końcówce teraz pośpisz. Żeby z tego braku snu żadne choróbsko się nie przyplatalo. Powodzenia na wizycie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja już wstałam o 4.30 i za nic nie usnelam a budzik na 6.15 i do szkoły. W tym czasie czytałam książkę. Bardzo mnie wciąga. Trylogia czerwonej królowej. Jak ktoś lubi delikatną fantastykę i monarchie to myślę że to dla niego. Zaliczam egzaminy i potem już tylko państwie

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Witam słonecznie. Poleniuchowaliśmy z małym i zabieram się za robotę. Ogarnę mieszkanie,ugotuję obiadek (naleśniki z bitą śmietaną i truskawkami) i jedziemy na budowę opalać się w cieniu.

Katja miłej imprezki życzę.
Uwielbiam Celvina Kleina , mam euphorie, reveal, i ulubiony forbidden, ale też sporo innych, bo teraz nie które zapachy mi przeszkadzają.

Aha współczuję tego nie spania. Życzę udanej wizyty, nie czytaj w necie, bo można się nie potrzebnie nakręcić. Też nie lubię biustonoszy bez fiżbin, mam tylko dwa do karmienia na noc, na dzień takie ładne usztywnione.
Faktycznie to puchnięcie może mieć przyczynę w moczu.

Pumelova ja zawsze miałam bardzo dużo kwiatów i w skrzynkach i w doniczkach na balkonie, a w tym roku nic. Na balkonie nie ma sensu, bo szpital, przeprowadzka i by się zniszczyły, a na budowie bym mogła, ale nie ma mnie co dziennie tam, a mój B za nic w świecie nie pamięta o podlaniu.

Abed miłego dnia z synem.

Misia zazdroszczę pomocy rodziców, odpoczywaj jak możesz.

Miłego dnia kobiety.

reklama
Sorki dziewczyny za szczegóły ... Ola mój jeszcze jest metny i ma liczne bakterie, kurcze mam nadzieję, że nie będzie jakiegoś antybiotyku

Do tego jeszcze puchnął mi dłonie i stopy i po nocy opuchluzna nie schodzi ajjj

Aha ja miałam dokładnie tak samo. I erytrocyty. Ale mowie No posiew wyszedł negatywny i ja juz jak oddawałam mocz na posiew widziałam, ze jest przejrzysty. Wiec moze naprawde złe pobrałas. Nie przejmuj sie na zapas! Poczekaj co lekarz powie! (Sama nie wierze, ze to pisze [emoji23] ale z tym moczem miałam taka syt. Co sie nastresowalam to moje, a wyszło wszystko ok :) )

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry