reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Katja cudnie

Oliweczka wspolczuje! Pewnie ogromny dyskomfort

Tymuniek ja juz dawno spakowana, ale ja mam termin zaraz. Szkoda, ze dalej wyniki nie sa dobre.

Ika gratulacje!

Misia rodzice anioly :) za posprzatanie, ale pamietam pamietam ze kiedys na zakupch mialas z mamcia spine

Ja mam duze doswiadczenie kwiatowe-balkonowe. Jedynie pelargonie zniosa duzo, reszta delikatniejsza. Tez mam odmparu lat tylko pelargonie bo wakacje, wyjazdy, a nie mam serca by ktos mi to podlewal w czasie jak nas nie ma

Karuzela biedna z noga :(

Aniek milego grillowania

Pumelova u Ciebie na pewno bedzie super, a jak nie bedzie to zrobisz (jak bedziesz chciala) zeby bylo :D jak widac duzo (wiekszosc) przeciwnosci da sie pokonac

reklama
Tymuniek - szkoda, że wyniki nadal słabe.
Ja jeszcze mam wszystko poza torba, ale już w przyszłym tygodniu nie ma to tamto.. Dopinam wszystko na cacy.
Póki co powoli piore co się da, ale dzidziowe prasowanie wciąż czeka [emoji14].
Smacznego na grillu [emoji6].

Oliweczkaa - ale jak to tak? Samo przez się, czy coś Cię uzarlo?

Inka - 8 pran? Dzizas... Ileś Ty tych ciuchów nazbierała? [emoji1]

Chybra - noszz kurcze, skoro Leon nie jest mikrusem, to co Ty tam już sobie wkrecasz? Ciesz się, że natura Cie tak łagodnie oszczędza [emoji6].

Aniek - ejjj, to skoro masz tylko znajomych blokowych to już zawsze u Was będziecie się umawiać? Kurde... Może lepiej niech idą sobie gdzieś w plener? [emoji6].
P. S. Zostało Ci coś z tych naleśnikow [emoji39]?

Misia - wyślij mi swoich rodzicow, co? Ogarną mi chatę i zakupy zrobią [emoji6]. Zazdroszczę, że tak Wam pomagają [emoji4]. Dobrze to wróży [emoji5]

Dziewczyny, SAMO! poprostu jak tak latam całymi dniami,sprzątam,piorę i cuduje to juz koło 16 kończą mi sie siły.. wtedy siadam i buuum.. nie wiem moze za duzo pije? Bo tak 2/3l dziennie na pewno..
ale cukrzycy nie ma ,wyniki super.. lekarz powiedział ze taka uroda i wiecej sie oszczędzać [emoji85]mąż wraca koło 22.06 wiec chyba na serio BASTA! Chce rodzic z nim!!! [emoji16][emoji16][emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Katja pięknie.
Aniek i surfinie chyba trzeba często skubac. Obrywac codziennie przekwitniete a pelargonie już rzadziej. Miałam robić grilla dla koleżanek ale nie mam już chyba siły.
Jutro wpadnie na chwilę moja przyjaciółka którą mój mąż uwielbia i już się chłop ciesz że będzie miał z kim wypić :) wyrywa się z domu i mam kej paznokcie zrobić. W końcu ktoś się odważył oddać w moje ręce.
Chybra ja liczyłam jutro na leroy Merlin a tu zamknięte bo święto :/ przestań sobie wkręcać kobieto bo cię kopnę przez neta >:/
Oliweczka no piękna nóżka, dawaj ja do góry bo zaraz przestanie się zginąć.
Inka to już prawie wszystko gotowe.
Kasiulka no była spina bo był szok z ich strony że sobie nie dam ba głowę wejść. Ale muszę przyznać że się starają teraz bardzo.
Mówiłam że planuje relaks i domowe spa. A dajcie spokój. Ledwo się ogoliłam, z peelingiem męczyłam się z pół godziny, a przy nawilzaniu spałam już jak parowóz. Po wszystkim jestem tak zmęczona jakbym maraton przebiegla, nawaliłam lodu w kubek i pije wodę z mięta. Nawet włosów nie chce mi się suszyć.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Katja - pieknie wszytko przygotowałaś :) Mam nadzieje ze spoktnaie bedzie udane :)

Aga_k_m - ja co do torby to zrobiłam postep..tzn wyprałam i wyparoswałam rzeczy, i włozyłam na pólke,...moze jutro poporsze meża żeby mi jutro zdjał walizke i jednka ją spakuje,

U mnie w okolicznych szpitalach to do produ wszytko daja ...wkałdki tez są na salach szpitalnych...tylko trzeba na wyjscie miec rzeczy dla dzieciątka ale to uszykuje w domu i mąż przywiezie jak po nas przyjedzie...

misia12 - rozumiem, że day spa ...na tym etapie ciąży nie należy do łatwych.

aniek42 - udanego grilowania - u mnie w domu tez grill tylko, ze ja sama z mezem ..bez gosci ...

ps. Truskawka -- mam nadzieje ze odeziwesz sie i dasz znac co u Ciebie.

Aga no aż tyle pran. Ciuszki od 56 do 80. Ten najmniejszy rozmiar to dostałam a może i się przyda. Worek ciuszkow oddaje kuzynce bo mi się nie podobają.

Perfum arabski w olejku mam ale jak dla mnie to nie to. Zapach bardzo mnie męczył aż miałam mdłości. Kupiłam na polecanej stronie.

Odwiedziła mnie siostra ze swoim księciem jakoś przeżyłam...

Jutro robię obiadek większy i zaprosilam ojca. Dam mu jeszcze jedzonka do domu bo mama w pracy to gloduje☺

Hejka dziewczyny,

Nie mam czasu czytać, ale chociaż na szybko napiszę co u mnie.

Mocz słaby , wiec do powtórki badanie ogólne i posiew, wiec wtedy zobaczymy.

Miki ułożony główka w dół , za to szyjka jak w 20 tygodniu, tak miałam przy pierwszym dziecku, wiec chyba do SN to ja nie jestem stworzona [emoji6]

Miki nabrał masy [emoji6] wiec są szanse, że będzie nawet powyżej 3000 [emoji4] , zgodnie z planem 12 do szpitala.

Na spanie niestety nic nie poradzimy, ginka ma nadzieję, że w szpitalu wypoczne i odespie ciekawe. ... tam to dopiero będę się stresować i na koniec ..... dziewczyny normalnie zaczynam się bać i w sumie cieszyć na zmianę. ... jeszcze tyle mam dk ogarnięcia w tym tygodniu, dam radę [emoji41]

Inka bo tych perfum jest duuuzo, nie wszystkie są takie duszące.
Mój właśnie pomalował mi.paznokcie hehe to był jego pierwszy raz i super.mu poszło:)
A teraz robimy coś co nie wiem co to jest ale w książce kucharskiej wygląda apetycznie:) coś a la beza,karpatka...nie wiem:)z jakimś dżemem i jakąś masą waniliową...dam jutro fote hehe bo to z jego austriackiej książki i dlatego nie kumam co to [emoji16]

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry