reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Pumelova 36 szt. Wow! No pelargonie łatwiejsze, jak je zasilasz czasem , to pięknie kwitną do przymrozków. Surfinia jest bardzo delikatna.

Ika gratuluję dyplomu!!!

Karuzela w heppymum na pewno coś kupisz, a butami bym się nie martwiła w taką pogodę. Japonki też załatwią sprawę.

Aga_km jak masz możliwość to odpoczywaj. Na razie (odpukać)skurczy nie mam.

Misia mniammmm narobiłaś smaka na tą kaszę z ogórem...

Katja wszystko takie cudowne! Zaszalałaś kobieto.

Ja mam standardowo gości na grilla . zamarynowałam udka, zrobiłam szaszłyki drobiowe, kiełbaski i moje ulubione -kaszanka z kapustą kiszoną, jedna sałatka pomidorki z cukinią. Mam nadzieję, że będzie miło. Już jestem zmęczona, a gdzie tam koniec.?

Aniek - za dobra Kobieto jesteś, że Ci się tak wiecznie gości wpraszaja [emoji3]. Musisz pokazać pazurki [emoji1]

Katja - jak pięknie wszystko przygotowałas [emoji7]. Śliczne to wszystko [emoji7]

Kasia - nie znam tych olejków. Muszę wypróbować, tylko gdzie?

Bab - jakie piękne masz foteczki z usg - cudo [emoji7].

Misia - no to podziwiam Twoją wierność jednemu zapachowi [emoji106][emoji3]. Tez lubie bossa (femme, woman) , a jeżeli chodzi o CK (dziewczyny wymienily eupforie i eternity), to kilka ładnych lat temu kochałam escape. Teraz też mam go na półce, kupiłam z 2 lata temu setkę w rossmanie - ale to był błąd... Zmieniły mi się gusta i bardzo rzadziutko się nim psikam, zrobił sie dla mnie za ciężki (ale plus jest taki, ze trzyma sie cały dzień, a różnie psiocza na perfumy z Rossmanna)

Ika - gratuluję!!! Pochwal się dyplomem [emoji3]

Cześć dziewczyny spakowane jesteście już do szpitala:) ja byłam w lidlu po walizkę jutro pakuje siebie i Nelcie:) wózek wyprałam ciuszki pieluszki kocyki rożki itp.

Mam nisko brzuch zaluczyłam kosmetyczke i szykuję się być może na ostatniego grila:) i tak naprawdę drugiego w tym sezonie:)

Robiłam wyniki niestety nie jest za dobrze crp wysoko i morfologia świeci się na czerwono w poniedziałek wizyta:)

Uff leżę. Pogoda cudna, rano byliśmy w Obi i na spacerze, obiad w domu, hamburgery i fryty :-) :)Synuś śpi, ja wyplewiłam nasz mini ogródek, mąż składa komodę dla Leona. Gdy Kacper wstanie zje obiadek, ja poodkurzam i na spacer jeszcze skoczymy, a no i 3 panie mi się zaraz skończy.

Wieczorem jakąś fazę sobie wbiłam przez tą moją stojącą wagę od 6 tyg, że może maluch nie ma dostarczanego niezbędnego pokarmu ode mnie czy, że łożysko jest niesprawne i całą noc myślałam:frown:A niby dr mówi, że wszystko ok, a Leoś przecież normalnie się kręci. Nast wizyta za 1,5 tg, zwariuję od tego myślenia. Głupia baba ze mnie :-p

Aga-km może za dobra, a może dlatego, że większość znajomych mieszka w bloku i u nas jest możliwość. Ale nie te odwiedziny są najbardziej wkurzające, tylko że przy takich spędach mój B zawsze coś wypije, a ja tego nie znoszę!

Tymuniek miłego grila i trzymam kciuki za wizytę i wyniki. Ja jeszcze nie spakowana, ale mam trochę czasu.

Chybra najgorzej samemu coś sobie wkręcić i jeszcze się tym stresować. Wyluzuj! Wszystko będzie dobrze! Ja też przytyłam nie całe 6 kg.od początku, ale wiem, że dzidziek to co potrzebne wyciąga ze mnie.

Aga_k_m, no właśnie między duglasem a iperfumy mam 150zl różnicy wiec, nie szkoda mi kasy jak tam zamówię i zawsze mogę drugi później kupić :D tez nie jestem fanką jednego zapachu Lubie zmieniać :) ostatnio używam Marc jacobs Daisy

Katja super to przygotowalas! :D

Ika gratuluję dyplomu :)

Aniek42 udanego grillowania mimo wszystko :)

Tymuniek miłego grilla Tobie też, ja już jestem spakowana do szpitala, muszę tylko ubranka na wypis ze szpitala jeszcze małej naszykowac :)

Chybra nie nakrecaj się, jest wszystko dobrze :)

Ja rano skończyłam prasować :D byłam na działce polezalam w cieniu a teraz jeszcze może wyjdę się przejść, chociaż już mi się nie chce a drugiej strony szkoda mi takiej ładnej pogody ;)

Ktos cos mowil o puchnieciu....[emoji23]?
Ja latam jak perszing! Ostatnie urządzenia mieszkania tj ramka, lusterko ,myta lodówka bla bla bla.. ale energii mam jak za pięcioro! Nie wiem o co chodzi...
Mała 35t -2450g niby średniak a wg usg lekarza 51centyl czyli ani duza ani mała.. a tak sie bałam bo ja 4200 mąż 4100 :O chociaz nie mowie hop.. bo jeszcze chwila została :(
1496503977-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej. Oj dziewczyny ile u Was się dzieje...

Ogarnełam ciuszki dzidzi . Wyszło mi 8 prań:errr: wszystko mam poprasowane i najmniejsze przygotowane w komodzie koło łóżeczka. Zostało mi wyprać kolderkę i pościel ale to może poczekać bo dzidziuś będzie spał w rożku a później w spiworku. Mam generator pary więc wszystko parą przelecialam. W ogródku susza jeszcze się kocyki i zaraz pójdę je pozbierać.

Truskawki to dopiero zjem jak będę u ojca bo tylko takie domowe ☺ wchodzą w grę.

Czuję się jak stara babcia. Nie mam siły i obolala jestem. Najbardziej dokucza mi krocze kolana i plecy. W nocy przy zmianie pozycji strasznie boli podbrzusze. Jejku jak ja narzekam ☺ale czad no starość☺☺☺

Perfumy ostatnio zamówiłam w Perfumesco i po 2 dniach były u mnie. Polecam a i promocje często są atrakcyjne.

Ogarnełam mieszkanie i teraz odpoczynek.

Buziaki.

Do góry