reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ola dzięki [emoji4] oby historia się powtórzyła i u mnie.

Nie będę się nakrecac skoro dziś idę, ale z tym pobraniem to humm juz lepiej nie umiem, wzięłam prysznic i wykonałam [emoji41] standardowa procedurę. No nic zobaczymy

reklama
Kasiulka rozumiem :-) No nic wszystko przed nami!:-)

Aha może masz po prostu infekcje i wystarczy ja wyplukac czymś moczopednym.. daj znać po wizycie:) jak mi wyszły bakterie w moczu to zrobiłam od razu posiew i po 48h dostałam wynik że nic nie ma więc zdążyłam przed wizyta:)pewnie Ci zleci

Może się truskawce skończył Internet w tel? Albo szybciej przychodzace rozwiązanie że urodzila.. [emoji14]

Emol powodzenia w szkole :-)

Aniek ja jestem fanką eternity [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] od dłuższego czasu, wcześniej też euphoria. No ja mam pierwszy raz na parapetach. Zawsze sadziłam surfinie w doniczkach gdzieś na ogrodzie ale one mi szybko usychaly w sierpniu/wrześniu więc w tym roku postawiłam na łatwiejsze pelargonie:-) posadzilam 36 sztuk [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No wlansie! Ja brałam żurawit :) i duuuuzo piłam! Ale w sumie dopiero 12:46, a ja juz prawie 3l wypiłam :D wszystko spoko, tylko potem chce na spacer, wiec moge miec problem [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Siedzę właśnie na uczelni i czekam na odbiór dyplomu. Ludzi co nie miara ale mam krzesło i zimną wodę więc dam radę [emoji6] A po południu zabieram chrzesniakow do siebie na piknik [emoji4] będziemy robić babeczki [emoji513]
Aha trzymam kciuki za wizytę [emoji110]

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej:)
Pumelowa ja też lubić eternity;)
Od początku ciąży czytam świetną książkę o ciąży autorki Kaz Cooke, za każdym razem płacze ze śmiechu.Ona to zrobiła w formie pamiętnika ze swojej ciąży, nawet na tym etapie każdej z Was polecam-super odprężająca lektura.Wczoraj zamówiłam sobie jej inna książkę o dzieciach do 3 roku życia, znów będzie kupa śmiechu:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Aha kciuki za wizytę!

Któraś pytala- ja w Żeromskim porod.

Chodziliśmy za sandalkami dla córki i kicha, nie.mowiac już o mnie nie mam nic kompletnie na tą komunię. Popołudniu odstawiamy córkę do dziadków i ruszamy dalej- happymum i h&m moja ostatnia szansa. I tak najgorzej będzie z butami przy takiej pogodzie jak dziś prawa noga opuchnięte na Maxa a lewa normalna- chyba na jedna ubiorę obcas a na drugą japonka;-D

A tymczasem idę zjeść lody dla ochlody :-)

Cześć Dziewczynki,

Ciężko Was nadrobić ostatnio [emoji1]

Katja - udanego świętowania [emoji3]. Menu rewelacja [emoji3]

Ewella - i ja polecam iperfumy. Przerabiam od kilku lat. Cenowo rewelacja, z jakością (czyt.zaperfumowanie) różnie bywa... Te z Douglasa czy Sephory jakby mocniejsze. Ale z drugiej strony częściej zmieniam, a mam sporo ulubieńców (często wracam do bvlgari "omnia crystaline" lub "coral", guerlain "in solence", Thierry mugler "alien", trussardi "donna", Giorgio Armani "si") i uwielbiam nowości, a jeszcze bardziej promocje. Podziwiam ludzi wiernych 1-2 zapachom.
Mój mąż od zawsze ma 2 swoje ulubione zapachy i bardzo ciężko go przestawić na coś innego. Zazwyczaj na 1 buteleczce sie kończy, i wraca do swoich pewniakow [emoji4]

Anita - strasznie mi przykro z powodu śmierci tej dziewczynki . Nie umiem zrozumieć dlaczego życie bywa takie niesprawiedliwe. Nie umiem zrozumieć i pogodzić się z cierpieniem i śmiercią dzieci .

Aha - bidulo Ty, ja na maxa 3 dni wytrzymywalam z ograniczonym spaniem . w dzień nie masz możliwości odespania? Nic Cie nie nuzy? Ciepłe mleko próbuj pić na wieczór.
Trzymam kciuki za wizytę [emoji110]
Oby z tymi wynikami udało się coś poradzić i poprawić.

Alex - ja pierdziele... Ty to masz siłę Kobieto! U mnie plany planami, a możliwości i chęci to już druga sprawa [emoji1].

Dzisiaj większość czasu zamierzam przelezec (ledwo chodzę po 3 nocnych atakach skurczowych (łydki i uda)). Zrobiłam już 1 pranie, teraz piore dzidziowe kolorowe ciuszki i okrycia. A tak chyba tylko kurze przetre i może po 18:00 wezmę się za sprzątanie loggi.

Aga_k_m ja mam jedne i czasem próbuje inne zapachy przemycić ale i tak wracam do tych samych. Hugo boss Deep red. Dosyć ciężki zapach ale do mnie pasuje idealnie. Mąż też ma dwa i kupuje na zmianę.
Ja właśnie szamie kasze pęczek z sosem i ogórkiem kiszonym :) dawno nie jadłam. A na deser owocki. Truskawki, czereśnie i śliwki.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ika gratulacje :) czyli koniec studiów? czy tylko połowa?

Karuzela ja się h&m ostatnio zawiodłam ale za to w Bronowicach w Tako Fashion kupiłam dużo rzeczy ale ciążowych tylko normalne jak np szorty

my już po lodach :) terz rosół na obiad gotuję :)

reklama
7FF53568-55B9-4064-935E-D59037E256E1.jpg
Hej Dziewczyny, na osłodę dnia wrzucam fotki z mojego BABYShower :) wszystko robiłam sama, jest jeszcze tarta wiśniowa i donutsy z rózową posypką, ale czekają w lodówce, potem Wam "doniosę" :) jestem paadnięta. właśnie kończę przygotowania, lecę się kąpać i czekam na 10 bab :) ściskam , Katja.
Ps brzuch mam tak nisko, że wszyscy pytają czy to już. A to dopiero 35tc :(

Załączniki

• 7FF53568-55B9-4064-935E-D59037E256E1.jpg
    7FF53568-55B9-4064-935E-D59037E256E1.jpg
    891,4 KB · Wyświetleń: 524
Do góry