Cześć Dziewczynki,
Ciężko Was nadrobić ostatnio [emoji1]
Katja - udanego świętowania [emoji3]. Menu rewelacja [emoji3]
Ewella - i ja polecam iperfumy. Przerabiam od kilku lat. Cenowo rewelacja, z jakością (czyt.zaperfumowanie) różnie bywa... Te z Douglasa czy Sephory jakby mocniejsze. Ale z drugiej strony częściej zmieniam, a mam sporo ulubieńców (często wracam do bvlgari "omnia crystaline" lub "coral", guerlain "in solence", Thierry mugler "alien", trussardi "donna", Giorgio Armani "si") i uwielbiam nowości, a jeszcze bardziej promocje. Podziwiam ludzi wiernych 1-2 zapachom.
Mój mąż od zawsze ma 2 swoje ulubione zapachy i bardzo ciężko go przestawić na coś innego. Zazwyczaj na 1 buteleczce sie kończy, i wraca do swoich pewniakow [emoji4]
Anita - strasznie mi przykro z powodu śmierci tej dziewczynki . Nie umiem zrozumieć dlaczego życie bywa takie niesprawiedliwe. Nie umiem zrozumieć i pogodzić się z cierpieniem i śmiercią dzieci .
Aha - bidulo Ty, ja na maxa 3 dni wytrzymywalam z ograniczonym spaniem . w dzień nie masz możliwości odespania? Nic Cie nie nuzy? Ciepłe mleko próbuj pić na wieczór.
Trzymam kciuki za wizytę [emoji110]
Oby z tymi wynikami udało się coś poradzić i poprawić.
Alex - ja pierdziele... Ty to masz siłę Kobieto! U mnie plany planami, a możliwości i chęci to już druga sprawa [emoji1].
Dzisiaj większość czasu zamierzam przelezec (ledwo chodzę po 3 nocnych atakach skurczowych (łydki i uda)). Zrobiłam już 1 pranie, teraz piore dzidziowe kolorowe ciuszki i okrycia. A tak chyba tylko kurze przetre i może po 18:00 wezmę się za sprzątanie loggi.