Hejka
Czytam i czytam i końca nie ma-tyle produkujcie
Ewella ale mnie rozsmieszylas
Pumelova u mnie z biustem tak samo a mógłby chociaż o rozmiar się zmienic
Do kina może i bym poszla ale wiem że nie wysiedze-ale fajnie ze Ci się podobal
Zdrówka dla pieska oby szybko mu przeszlo!
Emol mam tak samo jak Ty-siary brak a śluzu mega ilości
Trzymam kciuki za wasze dobre wyniki
No to wam powiem że nie możecie narzekać na ceny truskawek, parę dni temu mieliśmy po 15zl a od wczoraj po 13 zanim dojdą do waszych obecnych cen to się skończą
Skurcz mnie łapie lewej łydki i tak od kilku dni ale dzisiaj to jakaś masakra-chyba z 4 godz ból odczuwalam i spojecie mi się rozchodzi (tak mi się wydaje)
Alex nie za dużo sobie pracy zaplanowalas?!
Paninka ja moje humory zwalam na ciaze-z byle powodu potrafię ryczec. A jeszcze wczoraj przeczytałam na FB że dziewczynka w wieku mojej zmarła-po wielu miesiącach walki z choroba (bialaczka) też jak moja miała iść do komunii-nawet zdjęcie wstawiali z alba i wiankiem ale jej stan się pogorszyl.... Jutro pogrzeb córka chciała iść ale nie wiem czy ja dam rade
Maziajka trzymam kciuki żeby jeszcze posiedziala!
Bab śliczne fotki. Waga się nie przejmuj-rośnie w swoim tempie
Moniki gratuluję udanej wizyty i super wagi-a wiesz ze na ich sprzęt trzeba brać poprawki bo potrafią przeklamywac nawet o 0.5kg także spokojnie
Gratuluję udanych zakupów!!!
Miłego wieczoru brzuszki
Czytam i czytam i końca nie ma-tyle produkujcie
Ewella ale mnie rozsmieszylas
Pumelova u mnie z biustem tak samo a mógłby chociaż o rozmiar się zmienic
Do kina może i bym poszla ale wiem że nie wysiedze-ale fajnie ze Ci się podobal
Zdrówka dla pieska oby szybko mu przeszlo!
Emol mam tak samo jak Ty-siary brak a śluzu mega ilości
Trzymam kciuki za wasze dobre wyniki
No to wam powiem że nie możecie narzekać na ceny truskawek, parę dni temu mieliśmy po 15zl a od wczoraj po 13 zanim dojdą do waszych obecnych cen to się skończą
Skurcz mnie łapie lewej łydki i tak od kilku dni ale dzisiaj to jakaś masakra-chyba z 4 godz ból odczuwalam i spojecie mi się rozchodzi (tak mi się wydaje)
Alex nie za dużo sobie pracy zaplanowalas?!
Paninka ja moje humory zwalam na ciaze-z byle powodu potrafię ryczec. A jeszcze wczoraj przeczytałam na FB że dziewczynka w wieku mojej zmarła-po wielu miesiącach walki z choroba (bialaczka) też jak moja miała iść do komunii-nawet zdjęcie wstawiali z alba i wiankiem ale jej stan się pogorszyl.... Jutro pogrzeb córka chciała iść ale nie wiem czy ja dam rade
Maziajka trzymam kciuki żeby jeszcze posiedziala!
Bab śliczne fotki. Waga się nie przejmuj-rośnie w swoim tempie
Moniki gratuluję udanej wizyty i super wagi-a wiesz ze na ich sprzęt trzeba brać poprawki bo potrafią przeklamywac nawet o 0.5kg także spokojnie
Gratuluję udanych zakupów!!!
Miłego wieczoru brzuszki