reklama
Alex_87
Fanka BB :)
Ślicznie..swego czasu bardzo mi się to imię podobałoPumelova gratuluję
U nas dziś była dyskusja na temat imienia dla dziewczynki najpierw było Basia po jednej babci później Natalka po drugiej babci Helenka po prababci i stanęło na moim Będzie NELCIA
U nas zostaje Sara
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Tymuniek, gdyby nie tesciowa Helena, to na bank bylm dala tak corce na imie ;-)
Bulkaasia, ja tez dalacze do grona trzymajacych za Was kciukasy!!! Badz dzielna! :-*
Lilith u mnie tez wszystko ok, nic nie zaslania itp, z tym, ze ja tez na tel siedze...
Alex, mialam przyjaciolke Sare w liceum - straszny "waryjot"
Bulkaasia, ja tez dalacze do grona trzymajacych za Was kciukasy!!! Badz dzielna! :-*
Lilith u mnie tez wszystko ok, nic nie zaslania itp, z tym, ze ja tez na tel siedze...
Alex, mialam przyjaciolke Sare w liceum - straszny "waryjot"
Chybra
Ja fryzjerkę mam w czw, przynajmniej wyrwę sie z domu i może szybko po sklepach przelecę Dopiero gdy zaczęłam się farbować na czerwono i wycofali mi farbę piankę, którą mogłam sobie farbować w domu włosy zaczęłam mniej więcej co 3 miechy chodzić.
Jaka cisza, syn śpi, kurczę, mi daje popalić w ciągu dnia, a mężowi w ciągu nocy, masakra jaki wredniak się z Niego zrobił ehhh. Szkoda gadać.
Oczekuję wizyty1.03 i ruchów , a wyjść z domu nie za bardzo mogę przez pogodę, masakra, na szczęście jutro połowa tyg.
Dziś mąż zaklepał terminy robót w domu , wywalenia dwóch piecy, piecyka i wstawienia kominka i rozłożenia ogrzewania wszędzie, zaczynamy bałagan po świętach uhhh, ale będzie syf.
No nic. Miłego
Jaka cisza, syn śpi, kurczę, mi daje popalić w ciągu dnia, a mężowi w ciągu nocy, masakra jaki wredniak się z Niego zrobił ehhh. Szkoda gadać.
Oczekuję wizyty1.03 i ruchów , a wyjść z domu nie za bardzo mogę przez pogodę, masakra, na szczęście jutro połowa tyg.
Dziś mąż zaklepał terminy robót w domu , wywalenia dwóch piecy, piecyka i wstawienia kominka i rozłożenia ogrzewania wszędzie, zaczynamy bałagan po świętach uhhh, ale będzie syf.
No nic. Miłego
Tymuniek,Pumelova gratuluje udanych wizyt
Bułkaasia trzymam kciuki aby było lepiej
Fryzjer..nie byłam kilka lat odkąd fryzjerka miała podciać mi końcówki a uwalila prawie z połowy długości. Teraz wszystko sama w domu robie i farbuje i podcinam
Bułkaasia trzymam kciuki aby było lepiej
Fryzjer..nie byłam kilka lat odkąd fryzjerka miała podciać mi końcówki a uwalila prawie z połowy długości. Teraz wszystko sama w domu robie i farbuje i podcinam
pumelova
Dziękuję Wam, to forum jest takie fajne) dziś wszystko jest fajne!
Ja idę do fryzjera w sobotę podciąć końcówki D
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja idę do fryzjera w sobotę podciąć końcówki D
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Ewcia 3004 a co jaki czas masz robiony wymaz? To jest na grzyby czy bakterie? Jakis posiew? Pytam z ciekawosci, bo moze ja tez powinnam miec zlecane, a m jedyne zalecenia badania moczu.
Co drugi miesiąc wychodzi. Teraz na pewno będzie kontrolny po antybiotyku po niecalym miesiącu. To jest na jedno i na drugie, czeka się koło tygodnia na wynik.
Tymuniek i Pumelova gratuluję córeczek i tego że jest wszystko dobrze tak jak u Ewella- bardzo się cieszę że wszystko jest ok. A co do Twojego męża to faktycznie nich idzie do okulisty bo zmiana jest i to ogromna wyglądają super
Bulkaasia dalej trzymam za Waszą trójkę kciuki!
Hmm fryzjer-byłam w listopadzie podciąć lub obciac-ja różnice widziałam ale w moim otoczeniu to nie wiele się skaplo-a ścięta 1/3 długości włosów (miałam do pasa) a tak to chodzę rzadko co 2-3lata bo po wyjściu nie zawsze mi się efekt podobał. Ale teraz byłam u innej fryzjerki(i teraz było ok) to może w marcu się znowu zdecyduje chociaż w maju mam komunie to nie wiem czy mi coś zdążą urosnac żeby ciachnac
Miłego wieczoru
Za kolejne wizyty trzymam kciuki żeby były radosne nowiny
Bulkaasia dalej trzymam za Waszą trójkę kciuki!
Hmm fryzjer-byłam w listopadzie podciąć lub obciac-ja różnice widziałam ale w moim otoczeniu to nie wiele się skaplo-a ścięta 1/3 długości włosów (miałam do pasa) a tak to chodzę rzadko co 2-3lata bo po wyjściu nie zawsze mi się efekt podobał. Ale teraz byłam u innej fryzjerki(i teraz było ok) to może w marcu się znowu zdecyduje chociaż w maju mam komunie to nie wiem czy mi coś zdążą urosnac żeby ciachnac
Miłego wieczoru
Za kolejne wizyty trzymam kciuki żeby były radosne nowiny
reklama