reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Dziewczyny czy Wam też coś dziwnego wyskakuje i zalania pół ekranu? Tu połowy postów nie widzę a na wizytowym zasłania odpowiedz :(

Ika przebilas. Byłam z rok przed wylotem czyli ponad 11 lat temu ostatni raz. Nie znoszę fryzjerów.. Mąż mnie obcina albo koleżanka fryzjerma. A włosy zrobię sama jaki kolor bym nie chciała, lrzechodzilam juz nie raz z czarnego na biaky czy inny kolorowy i tylko fryzjerskie farby.. Tak się boje fryzjerów :(
Za to syn chodził regularnie co dwa tygodnie potem co 4..,aż go tak nie ogolili..teraz nie pójdzie szybko aż nie odrosnje wsxystko..

Ewella dobrze, że nie ma czym się martwić!!
Teraz modny jest duży ciemny odrost :)

Pumelova ake jesteś radosna haha, gratuluję kochana!!!

Kasiulka udanej imprezy, bawcie się dobrze a Ty też nie szalej :*

Ewcia rozumiem.. I jeszcze bardziej będę pilnować by samej aplikować na wszelki wypadek, nie zaszkodzi..

Bulkasiaa akurat mi zaslonilo :( ale widzę po wypowiedziach dziewczyn, że gorzej nie jest, więc to najważniejsze.

reklama
Bulkaasia tak jak Lilith pisala najwazniejsze ze sie nie pogorszylo i ze jestes pod stala kontrola lekarska, tu trzeba zaufac lekarzom..myslami jestem z Toba i blizniakami!

Tymulek gratulacje udanej wizyty i coreczki [emoji7]
Karo po takiej imprezie wypoczywaj ile mozesz.
Lilith garnek ze stali szlachetnej na indukcje za ok 180zl Aga juz widze nas dwie jak pedzimy po te gary w lidlu hehe, ale ja wysylam M sama nie ide.
Tlusty czwartek od stycznia o nim mysle a im blizej tym mniej mam ochote na poczka i na bank kupnego moje nie sa tak dobre [emoji6]
Ja tez zaliczam fryca co 2,5miesiaca mniej wiecej za duzo mam wosow zeby bawic sie samemu w farby nigdy 1 mi nie wystrczala a obciac to i nie jeden fryzjer nie dawal rady.
My dzis bylismy na pobraniu krwi ze starszym i mało mi chlopak nie padl masakra blady sie zrobil.jak sciana usta sine mowi ze nie widzi i nie slyszy a my po schodach z przychodni akurat schodzilismy ale szybko usiadl na przystanku i doszedl do siebie wrrr
Ewella sliczny kolorek.
Morela usmiechnij sie juz niedlugo wiosna i slonko i kwiaty i zielen ...
Pumelova gratki i kolejna kobitka na forum.
Kasiulka udanej imprezy az dwa torty o to duzo glodnych gosci bedzie :)pokaz zdjecia torcikow:)
Bulkaasia trzymamy dalej kciuki za dziewczynki.
Lilith ja tylko.na fonie i nie mam problemow wszystko dziala.

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Bulkaasia to chyba koniec pracy? Kaza zwolnic? Trzymam kciuki za wszystko!!! Tak Asiu bardzo ok jestt lozysko

Znalazlam cwiczenia takie jak chcialam :D

Wndy nie duzo, ale mojego brata coreczka ma bardzo silna alergie na bialko mleka krowiego, czyli musialam zrobic tez dla niej jak to mowi Julia bez muu

Dziewczyny czy łożysko przednie wysokie to jest ok?
Najważniejsze że nie jest gorzej:*

Też mam na ścianie przedniej łożysko, wysoko, lekarka powiedziała że mogę słabiej czuć ruchy, a w sumie jak czuje to tak fest nisko nad lonem :>

Lilith jestem radosna haha :D bo wszystko jest dobrze, mój lekarz mi nic nie mierzy a ta babeczka wszystko mierzyła, każda zastawke komorę osobno - tak sie cieszę że jest wszystko w normie!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewcia 3004 mi z coreczka odeszly wody miesiac przed terminem, nie dowiedzialam sie niestety dlaczego. Ty czulas/wiedzialas ze masz jakas infekcje czy dowiedzialas sie pozniej? Jakiego, typu badania masz zlecane (posiew?)?

Bulkaasiu, podpisuję się pod tym co dziewczyny napisały. Z łożyskiem wszystko ok :-*

Wendy, Mikołaj przy pobieraniu krwi daje takie przedstawienie, że nie da się tego wyobrazić... Kiedyś, to mi zwial z gabinetu...

Pola, nigdy nie dowiedziałam się powodu odejścia wód, a czy była jakaś infekcja, to nie wiem... Teraz lekarz zapobiegawczo kazał brać lactovaginal i robi wymaz z kanału szyjki.
Mogła być infekcja, a mogło to się stać z powodu mojej macicy - miałam przegrode.
Niestety nigdy się nie dowiem prawdziwej przyczyny...

Ostatnia edycja:
reklama
Bulkaasiu, podpisuję się pod tym co dziewczyny napisały. Z łożyskiem wszystko ok :-*

Wendy, Mikołaj przy pobieraniu krwi daje takie przedstawienie, że nie da się tego wyobrazić... Kiedyś, to mi zwial z gabinetu...

Pola, nigdy nie dowiedziałam się powodu odejścia wód, a czy była jakaś infekcja, to nie wiem... Teraz lekarz zapobiegawczo kazał brać lactovaginal i robi wymaz z kanału szyjki.
Mogła być infekcja, a mogło to się stać z powodu mojej macicy - miałam przegrode.
Niestety nigdy się nie dowiem prawdziwej przyczyny...
Ewcia 3004 a co jaki czas masz robiony wymaz? To jest na grzyby czy bakterie? Jakis posiew? Pytam z ciekawosci, bo moze ja tez powinnam miec zlecane, a m jedyne zalecenia badania moczu.

Do góry