reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Z tymi naszymi chłopami... Ja kiedyś mówię do męża że idę umówić się do fryzjera. Wracam a on do mnie że piękną mam fryzurę. Super cięcie i kolor. Wpadłam w takie nerwy...

Aga biustonosz kupiłam na Manhattanie. U Niny. Świetna babka. Ze mną weszła do przymierzalni i mi dobierała. Polecam.

Morela, po dłuższym siedzeniu w domu też tak miałam. Pomogły głupie wyjścia do rossmana :)

Aga_k u mnie też raczej pączuchy będą kupne :p

Morela, Tymuniek gratuluję córeczek :)

Ika, doskonale Cię rozumiem z ruchami ;)
Ja tak nie mogę się doczekać, że już mi się śni, ze je czuję :)

Lilith, u mnie dr pobiera ze względu na odejście wód i w sumie dobrze, że ostatnio pobrał kontrolnie, bo nie wiadomo co by teraz było. A pobiera- nawet nie czuję i nigdy po pobraniu nic mi nie było.

To tak jak u nas, Mikołaj nie zje wszystkiego co upiekę :p

Współczuję tej zgagi :(

Mamusia_Muminka, też o tym łożysku kiedyś słyszałam i w tej ciąży własnie mam na przedniej ścianie, także staram się czekać cierpliwie choć brakuje mi tej cierpliwości :p

Ewella, super, że wszystko ok. Jednak spokój najważniejszy :)
a kolorek śliczny :)

Bulkaasia, czekamy na wiadomość...
Kurcze, wizytę miała na 10:30

A ja dziś prawie cały dzień przeleżałam.
Rano tylko ogarnęłam mieszkanie, nastawiłam pranie, poprasowałam i na tym był koniec.
Obiadek zrobił mąż i tak dzień zleciał.
Jak dzisiaj wstałam z lepszym nastawieniem, tak co jakiś czas czułam ból jak na miesiączkę, ale nie taki długi tylko zabolało i od razu przestało... Brzuch przy tym był miękki, także mam nadzieję, ze nic się nie dzieje. Blizna po cc też nie boli.
Mimo krótkotrwałego bólu wzięłam nospę i od 14ej już nic takiego nie czuję.
Dzwoniłam też do dr, ale hm... po raz pierwszy nie oddzwonił...

Ostatnia edycja:
Przepraszam, że dopiero teraz piszę ale po 3h w szpitalu wróciłam głodna i zmęczona.:growl:
Po półtora godzinnym usg wynik taki, że jedna ma wody 2cmm a druga 7,7 cm. Tydzień temu było 1,8 i 6,3 cm. Czyli niby nie pogorszyło się ale i nie polepszylo. W czwartek o 11:30 kolejne usg. Jak będzie gorzej to w przyszłym tygodniu operacja jak nie to będę miała co 2-3 dni badania by to wszytko kontrolować.
Zmierzyli mi też szyjke i ma 29mm.
Czyli stresu ciąg dalszy niestety... :(

Ewcia ja tez mialam pobrany wymaz. Bo juz 3 razy grzybek zlapal. Ale nic nie wyhodowano.

To u mnie żadnych grzybków, jakichkolwiek dolegliwości, a bakterie....

W ogóle wczoraj się obtarłam tan na dole :sorry::oops:
Nie wiem czy przy aplikowaniu luteiny czy co, ale nie fajne uczucie...
Muszę chyba jutro coś kupić i posmarować...

Bulkaasiu, najważniejsze, że nie jest gorzej! Trzymamy nadal kciuki :*

Bulkaasia tak najważniejsze że nie jest gorzej..3mam mocno kciuki żeby było lepiej..żebyś mogła się w spokoju ciąża cieszyć..3maj się kochana

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry