reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewcia dobrze,że nie musisz widywac ich czesto,sporadycznie mozna przemeczyc takie spotkania.

Wendy83 tacy tesciowie to raczej rzadkosc,choc jak widac zdarzaja sie :)

Karo011 przykro mi z powodu koleżanki,jakie to wszystko niesprawiedliwe :(
Coreczka bardzo dojrzała jak na swój wiek ;)

Co do palenia po I poronieniu wychodzac ze szpitala na schodach stala ciezarna w zaawansowanej ciąży i palila jeden za drugim,zwróciłam jej uwage tak mi sie wtedyoberwało od niej ze od tamtego czasu nie reaguje :eek:
Teorie co do szkodliwosci rzucenia w czasie ciazy tez juz słyszałam..

Jenny84 kciuki :)

reklama
Karo bardzo mi przykro z powodu koleżanki... :-(

Ja dziś w nocy miała koszmar, śniło mi się że mam rodzić a miałam bardzo mały brzuch i pytam lekarza czy wszystko dobrze, a on pokręcił głową i zaczyna płakać... obudziłam się mega przerażona i teraz ciągle o tym myślę... do tego ja dalej nie czuję tak jak Wy wyraźnie ruchów :-( na szczęście już w środę rano mam wizytę...

Co do picia i palenia jesienią byłam na chrzcinach i tam jedna dziewczyna w 5 msc piła wódkę i paliła papierosy... gdy zwróciliśmy jej uwagę, stwierdziła... że przecież pije kolorową!!! Nóż... a jej partner zaczął rzucać groźne spojrzenia, co my chcemy od jego ukochanej... dodam że ma już dzieci i jedno ktore wtedy z nią było w wieku 3,5 r nie mówiło, chodziło z pampersem i było wielkości rocznego dziecka... już urodziła to z ciąży jesiennej i po urodzeniu ważyło 2,1kg to podobno jej rekord,bo wcześniej 1 kg i 1,3kg!

Nadrobilam około 200 postów, masakra!!!

Kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&

Truskawka moje kondolencje :(

Karo przykro mi z powodu Twojej koleżanki, to wielka tragedia dla niej i rodziny...

Cześć dziewczyny...

Karo - przykro słyszeć tą historię ...

Ja wogle w tej ciąży przeważliowna jestsm ..cały czas się boje takich wydarzeń..wiem, że nie powinniśmy się martwić bo i tak nie mamy wpływu na wiele rzeczy ....i jakie któraś z Was napisała..zeby być spokojną to trzeba byłoby w gabiniecie u lekarza zamieszkać.

ja dziś mam wizytę -trochę się denerwuje ...ale już się mogę doczekać, aż ułyszę serduszo ...no i może coś więcej się dowiem :)

Teraz wytrzymać do wieczora :)
Kciuki za wizytę:)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Witam piątkowo !
Dzisiaj dowiedziałam się, że możemy ruszać z remontami. Tylko jest jeden problem mam daną powierzchnię użytkową, która ma różne poziomy (w sensie nie wszystko jest na jednej wysokości i jedna od drugiej różnią się powiedzmy 1-3 schodkami) i teraz chciałabym porady jakiegoś projektanta odnośnie rozkładu samych pomieszczeń (bez wystroju itd. bo to już chcemy sami z mężem zrobić zresztą nie stać nas na taki luksus....), jak rozplanować te pomieszczenia i były funkcjonalne a zarazem wykorzystać maksymalnie to co się ma. Nie orientujecie się jakie jak wyglądają cenowo takie konsultacje. Oczywiście sama będę wydzwaniać i się pytać po ile chcą, ale też chcę wiedzieć jaki to jest przedział, żeby ktoś mnie nie oszukał.

reklama
Do góry