reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

tatara pierwszy raz jadłam w zeszłym roku, a wcześmiej zarzekałam się, że nigdy, przenigdy nie wezmę tego do ust!! Ale...uwielbiam:D mniamm, pyycha. Za to sery pleśniowe wywołują u mnie torsje i jakąś reakcję alergiczną, że zaczynam się dusić :/

reklama
Jenny kciuki za wizytę :)

Kasia 831 witaj, ja też mam termin 9 lipca.

Ewcia my teraz byliśmy oglądać tapety do pokoju dziecka i spodobała nam się jedna i jemu i mi ;) wiec początek jest dobry haha zobaczymy dalej ;)

Ja z alkoholem się nie lubię i z papierosami też, także mi tego wcale nie brakuje :p

Aga88, ostatnio byłam u dentysty i 3 zęby miałam do zrobienia! Szok! Na szczęście już wszystkie zrobione i mam się pokazać pod koniec 2 trymestru do przeglądu :-)

Ewella, oby później też tak było ;-)
Ja gdybym wiedziała, że przez samo pomalowanie pokoiku będzie taka sytuacja, to dałabym sobie spokój...
Nie wyobrażam sobie co będzie się działo na wiosnę jak będziemy robić salon i wymieniać panele...
Chyba wyprowadze się na tydzień... Chyba, że poproszę brata, to dzień czy dwa i będzie zrobione :p
Takie prace jak remont, to nie dla K...

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny
Karo_ straszne az mnie ciary przeszły
Jenny8_ powodzenia, trzymam kciuki

Kasia_831_ witam :-)

Co do palenia. . . Palilam w pierwszych tygodniach ciąży kiedy jeszcze o niej nie wiedziałam. Potem wypalilam ostatniego papierosa z dniem zrobienia testu. Da siez dnia na dzien odstawic fajki. Ja palilam od 10 lat i rzucilam. Poczatek jest ciężki. Wolałam przytyć pare kilo więcej niż zaszkodzic dla maluszka. Co do picia alko. . . Ja na świeta milka łyków czerwonego wina wypiłam. Za piwem nigdy nie przepadałam. :-)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

W zeszłym roku moja kuzynka przedstawiła mi nowego drinka na chłodne wieczory o nazwie Ciepła Krowa :) Matko...w 2 minuty byłam gorąca od stóp do głów chociaż mam tendencję do lodowatych kończyn. Teraz też chętnie bym się napiła... lecz żubrówka orzechowa odpada a bez tego ani rusz:D

Dziewuszki Brzuszki!

Witam Was sprzed kominka.
Przydałby sie jeszcze tylko kieliszek dobrego wina tudzież grzańca. [emoji1]
Ajajajjj no dziewczyny co Wam moge napisac! Lubilam w ten sposob sie odprezyc. Po calym tygodniu. A czasami mam ochote sie napierdzielić tylko dlatego, ze cos lub ktos mnie wkur...i chce miec to wszystko w d...e, a na trzezwo nie potrafie [emoji38] haha

Teraz jasne jest, ze trzeba to czyms zastapic. Po piwach free mam mega gastrofaze na toalecie. Pije wiec sok w kieliszku (glownie w towarzystwie). [emoji1]
W lato bedzie mi z kolei brakowalo zimnego piwa z cytryna.
Przyjdzie czas to sie do tego wroci! Do tatarka i serow plesniowych tez [emoji7]

Zeżałam niczym pasibrzuch 2 paczki dzis[emoji28]
3 paczek czeka...[emoji1]

Czeka mnie wizyta u dentysty! Wiadomo, ze jak Agatka nie pojdzie przed ciaza dokonczyc tego co zaczela to to wroci z podwojna sila[emoji1] zęby mam ladne, ale jeden zabek zaniedbalam i troche pobolewa. No coz! Lecimy z tym koksem!

[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie czekam w poczekalni do dentysty :-) ciekawie co mi powie ciekawego

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia_831 kazda tu ma swoja smutna historie.. Dlugo mieszkasz w UK?:-) skąd pochodzisz w Polsce?

Ja mam to szczęście, nie lubię piwa :p wiec nie mam problemu, tymbardziej ze gazowanego nie pije :D a wodka.. Jest zbyt zdradliwa wiec zostaje przy winie :D ah taki grzaniec teraz :-) to by bylo. Ale jak potem bedzie smakowało!:D

W zeszłym roku moja kuzynka przedstawiła mi nowego drinka na chłodne wieczory o nazwie Ciepła Krowa :) Matko...w 2 minuty byłam gorąca od stóp do głów chociaż mam tendencję do lodowatych kończyn. Teraz też chętnie bym się napiła... lecz żubrówka orzechowa odpada a bez tego ani rusz:D
Czyżby orzechówka z mlekiem? U nas na studiach się na to "Monte" mówiło :D fajne choć ja jestem absolutnym fanem figówki z albo sokiem pomarańczowym albo wodą smakową pomarańczową (druga wersja super do uniknięcia kaca jeżeli się planuje większą libacje) :D

hej hej!! gdzie tam nam do alkoholu!! chyba gdzieś za 2 lata hehe no chyba , że od razu butla :D

pumelova z małopolski jestem, 40 km od Krakowa. A w UK mieszkam pół roku. Przyjechałam bo się zakochałam :D Rzuciłam wszystko w PL no i jestem :) Tylko, że pracy nie mogłam tutaj znalezć..setki wysłanych cv i nic. A że mam prawie 34 latka to sobie pomyślałam, że nie wiadomo ile jeszcze tej pracy będę szukać a czułam wewnętrznie, że chcę mieć dziecko. Jak już byłam w ciąży to znalazłam pracę ale tylko na okres przedświąteczny w takim sklepie a la Empik. A teraz w domku siedzę. Kiedyś siedzenie w domu mnie przerażało, nie mogłam sobie wyobrazić, że ktoś mnie będzie musiał utzrymywać, praca i niezależność finansowa były dla mnie naj... także gdy zaszłam w pierwszą ciążę cieszyłam się ale strach był silniejszy. Pamiętam jak strasznie płakałam z tego strachu a za dwa dni się okazało, że serduszko nie bije:( Za to teraz lęk mi całkowicie przeszedł.

reklama
Do góry