reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

tatara pierwszy raz jadłam w zeszłym roku, a wcześmiej zarzekałam się, że nigdy, przenigdy nie wezmę tego do ust!! Ale...uwielbiam:D mniamm, pyycha. Za to sery pleśniowe wywołują u mnie torsje i jakąś reakcję alergiczną, że zaczynam się dusić :/

reklama
Jenny kciuki za wizytę :)

Kasia 831 witaj, ja też mam termin 9 lipca.

Ewcia my teraz byliśmy oglądać tapety do pokoju dziecka i spodobała nam się jedna i jemu i mi ;) wiec początek jest dobry haha zobaczymy dalej ;)

Ja z alkoholem się nie lubię i z papierosami też, także mi tego wcale nie brakuje :p

Aga88, ostatnio byłam u dentysty i 3 zęby miałam do zrobienia! Szok! Na szczęście już wszystkie zrobione i mam się pokazać pod koniec 2 trymestru do przeglądu :-)

Ewella, oby później też tak było ;-)
Ja gdybym wiedziała, że przez samo pomalowanie pokoiku będzie taka sytuacja, to dałabym sobie spokój...
Nie wyobrażam sobie co będzie się działo na wiosnę jak będziemy robić salon i wymieniać panele...
Chyba wyprowadze się na tydzień... Chyba, że poproszę brata, to dzień czy dwa i będzie zrobione :p
Takie prace jak remont, to nie dla K...

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny
Karo_ straszne az mnie ciary przeszły
Jenny8_ powodzenia, trzymam kciuki

Kasia_831_ witam :-)

Co do palenia. . . Palilam w pierwszych tygodniach ciąży kiedy jeszcze o niej nie wiedziałam. Potem wypalilam ostatniego papierosa z dniem zrobienia testu. Da siez dnia na dzien odstawic fajki. Ja palilam od 10 lat i rzucilam. Poczatek jest ciężki. Wolałam przytyć pare kilo więcej niż zaszkodzic dla maluszka. Co do picia alko. . . Ja na świeta milka łyków czerwonego wina wypiłam. Za piwem nigdy nie przepadałam. :-)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

W zeszłym roku moja kuzynka przedstawiła mi nowego drinka na chłodne wieczory o nazwie Ciepła Krowa :) Matko...w 2 minuty byłam gorąca od stóp do głów chociaż mam tendencję do lodowatych kończyn. Teraz też chętnie bym się napiła... lecz żubrówka orzechowa odpada a bez tego ani rusz:D

Dziewuszki Brzuszki!

Witam Was sprzed kominka.
Przydałby sie jeszcze tylko kieliszek dobrego wina tudzież grzańca. [emoji1]
Ajajajjj no dziewczyny co Wam moge napisac! Lubilam w ten sposob sie odprezyc. Po calym tygodniu. A czasami mam ochote sie napierdzielić tylko dlatego, ze cos lub ktos mnie wkur...i chce miec to wszystko w d...e, a na trzezwo nie potrafie [emoji38] haha

Teraz jasne jest, ze trzeba to czyms zastapic. Po piwach free mam mega gastrofaze na toalecie. Pije wiec sok w kieliszku (glownie w towarzystwie). [emoji1]
W lato bedzie mi z kolei brakowalo zimnego piwa z cytryna.
Przyjdzie czas to sie do tego wroci! Do tatarka i serow plesniowych tez [emoji7]

Zeżałam niczym pasibrzuch 2 paczki dzis[emoji28]
3 paczek czeka...[emoji1]

Czeka mnie wizyta u dentysty! Wiadomo, ze jak Agatka nie pojdzie przed ciaza dokonczyc tego co zaczela to to wroci z podwojna sila[emoji1] zęby mam ladne, ale jeden zabek zaniedbalam i troche pobolewa. No coz! Lecimy z tym koksem!

[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie czekam w poczekalni do dentysty :-) ciekawie co mi powie ciekawego

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia_831 kazda tu ma swoja smutna historie.. Dlugo mieszkasz w UK?:-) skąd pochodzisz w Polsce?

Ja mam to szczęście, nie lubię piwa :p wiec nie mam problemu, tymbardziej ze gazowanego nie pije :D a wodka.. Jest zbyt zdradliwa wiec zostaje przy winie :D ah taki grzaniec teraz :-) to by bylo. Ale jak potem bedzie smakowało!:D

W zeszłym roku moja kuzynka przedstawiła mi nowego drinka na chłodne wieczory o nazwie Ciepła Krowa :) Matko...w 2 minuty byłam gorąca od stóp do głów chociaż mam tendencję do lodowatych kończyn. Teraz też chętnie bym się napiła... lecz żubrówka orzechowa odpada a bez tego ani rusz:D
Czyżby orzechówka z mlekiem? U nas na studiach się na to "Monte" mówiło :D fajne choć ja jestem absolutnym fanem figówki z albo sokiem pomarańczowym albo wodą smakową pomarańczową (druga wersja super do uniknięcia kaca jeżeli się planuje większą libacje) :D

hej hej!! gdzie tam nam do alkoholu!! chyba gdzieś za 2 lata hehe no chyba , że od razu butla :D

pumelova z małopolski jestem, 40 km od Krakowa. A w UK mieszkam pół roku. Przyjechałam bo się zakochałam :D Rzuciłam wszystko w PL no i jestem :) Tylko, że pracy nie mogłam tutaj znalezć..setki wysłanych cv i nic. A że mam prawie 34 latka to sobie pomyślałam, że nie wiadomo ile jeszcze tej pracy będę szukać a czułam wewnętrznie, że chcę mieć dziecko. Jak już byłam w ciąży to znalazłam pracę ale tylko na okres przedświąteczny w takim sklepie a la Empik. A teraz w domku siedzę. Kiedyś siedzenie w domu mnie przerażało, nie mogłam sobie wyobrazić, że ktoś mnie będzie musiał utzrymywać, praca i niezależność finansowa były dla mnie naj... także gdy zaszłam w pierwszą ciążę cieszyłam się ale strach był silniejszy. Pamiętam jak strasznie płakałam z tego strachu a za dwa dni się okazało, że serduszko nie bije:( Za to teraz lęk mi całkowicie przeszedł.

reklama
Do góry