reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

To nasza Zosia chyba ma niedobór resweratrolu, bo za czerwone wino dałabym sie pokrobić ;) :p Pewnie wrodzi się do taty - sommeliera ;)

Rzeczywiście mądre teorie, z pogranicza tych, żeby nie rzucać palenia drastycznie, bo to szok dla organizmu... A dla dzieciątka w brzuchu nikotyna pewnie nie jest szokiem...
O tak te teorie też słyszałam często dobra jest :D

reklama
Czesc :)

Ja juz po wizycie. Lekarz dzisiaj chyba wszystkich po lebkach sprawdzał..
Pomierzyl i spr. Macice tylko.
Płeć określi za dwa tygodnie.
Znowu tyle czekania... :p

Karoo bardzo mi przykro z powodu kolezanki.. az ciarki przechodza..
A córcia bardzo mądra i rozważna :)

Zastanawiałam się właśnie czy takie 0% piwko mogę walnąć. Teraz to mi tylko ochoty narobiłyście :p
A papierosy rzucilam od razu jak tylko podejrzewałam, ze jestem w ciąży. Dobrze ze nie kopcilam jak lokomotywa wiec bez większego problemu mi to przyszlo.

Te dziewczyny ktore pala w ciazy po prostu bym ubiła młotkiem chyba, ostatnio jechałam autem i patrze, idzie z wielkim brzuchem baba i kopci fajke...kurcze ciaza trwa tylko 9 miesiecy a to co robimy ze soba w ciazy moze rzutowac na całe dalsze zycie człowieka- naszego dziecka, na niektore choroby oczywiscie nie mamy wpływu, ale palenie czy picie w ciazy zalezy tylko od nas.

Hejka

Co do piwa typu lech free ja pije od czasu do czasu lekarka mowila ze wiecej alkoholu z kefiru albo jablka sobie dostarcze wiec raz za kiedy sie napije.Ale nic innego bym nie wziela.Papierosow nigdy nie palilam wiec nie znam problemu.

Karo o matko brak slow!!!...

Ja po zakupach ale poszalam :D bylam w lumpie kupilam malej spodenki.i rampersa nie.moglam sie opanowac.Potem pepco ale to bardziej do domu no i spozywka dopiero od 8 wrocilam o.0.

010igov35ye70zfx.png

Maziajka ja od 10 na zakupach. Kupiłam małemu parę ciuchów i córce buty i majtasy l. Dla siebie kilka drobiazgów , czekam na chinczyka i spadam do domu bo zaraz musze Lenie odebrać :) cały dzień poza domem :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Cześć dziewczyny...

Karo - przykro słyszeć tą historię ...

Ja wogle w tej ciąży przeważliowna jestsm ..cały czas się boje takich wydarzeń..wiem, że nie powinniśmy się martwić bo i tak nie mamy wpływu na wiele rzeczy ....i jakie któraś z Was napisała..zeby być spokojną to trzeba byłoby w gabiniecie u lekarza zamieszkać.

ja dziś mam wizytę -trochę się denerwuje ...ale już się mogę doczekać, aż ułyszę serduszo ...no i może coś więcej się dowiem :)

Teraz wytrzymać do wieczora :)

Dziękuje :)

Własnie wcinam czekoladę i chyba czuje delikatne kopniaczki :)

Już mi się tak od kilku dni dobrych wydaje, że maleństwo się uaktywniło :) polowa 17 tygodnia ...to chyba raczej już to :)

reklama
Dzień dobry wszystkim :)
Obudziłam się z bólem gardła i ramienia, do tego ból lewego jajnika /pachwiny :(
Od rana leżę i nie mam zamiaru robić nic do 14. Potem muszę na obiad kopytka wyczarować ;)

Do góry