reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewcia dobrze,że nie musisz widywac ich czesto,sporadycznie mozna przemeczyc takie spotkania.

Wendy83 tacy tesciowie to raczej rzadkosc,choc jak widac zdarzaja sie :)

Karo011 przykro mi z powodu koleżanki,jakie to wszystko niesprawiedliwe :(
Coreczka bardzo dojrzała jak na swój wiek ;)

Co do palenia po I poronieniu wychodzac ze szpitala na schodach stala ciezarna w zaawansowanej ciąży i palila jeden za drugim,zwróciłam jej uwage tak mi sie wtedyoberwało od niej ze od tamtego czasu nie reaguje :eek:
Teorie co do szkodliwosci rzucenia w czasie ciazy tez juz słyszałam..

Jenny84 kciuki :)

reklama
Karo bardzo mi przykro z powodu koleżanki... :-(

Ja dziś w nocy miała koszmar, śniło mi się że mam rodzić a miałam bardzo mały brzuch i pytam lekarza czy wszystko dobrze, a on pokręcił głową i zaczyna płakać... obudziłam się mega przerażona i teraz ciągle o tym myślę... do tego ja dalej nie czuję tak jak Wy wyraźnie ruchów :-( na szczęście już w środę rano mam wizytę...

Co do picia i palenia jesienią byłam na chrzcinach i tam jedna dziewczyna w 5 msc piła wódkę i paliła papierosy... gdy zwróciliśmy jej uwagę, stwierdziła... że przecież pije kolorową!!! Nóż... a jej partner zaczął rzucać groźne spojrzenia, co my chcemy od jego ukochanej... dodam że ma już dzieci i jedno ktore wtedy z nią było w wieku 3,5 r nie mówiło, chodziło z pampersem i było wielkości rocznego dziecka... już urodziła to z ciąży jesiennej i po urodzeniu ważyło 2,1kg to podobno jej rekord,bo wcześniej 1 kg i 1,3kg!

Nadrobilam około 200 postów, masakra!!!

Kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&

Truskawka moje kondolencje :(

Karo przykro mi z powodu Twojej koleżanki, to wielka tragedia dla niej i rodziny...

Cześć dziewczyny...

Karo - przykro słyszeć tą historię ...

Ja wogle w tej ciąży przeważliowna jestsm ..cały czas się boje takich wydarzeń..wiem, że nie powinniśmy się martwić bo i tak nie mamy wpływu na wiele rzeczy ....i jakie któraś z Was napisała..zeby być spokojną to trzeba byłoby w gabiniecie u lekarza zamieszkać.

ja dziś mam wizytę -trochę się denerwuje ...ale już się mogę doczekać, aż ułyszę serduszo ...no i może coś więcej się dowiem :)

Teraz wytrzymać do wieczora :)
Kciuki za wizytę:)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Witam piątkowo !
Dzisiaj dowiedziałam się, że możemy ruszać z remontami. Tylko jest jeden problem mam daną powierzchnię użytkową, która ma różne poziomy (w sensie nie wszystko jest na jednej wysokości i jedna od drugiej różnią się powiedzmy 1-3 schodkami) i teraz chciałabym porady jakiegoś projektanta odnośnie rozkładu samych pomieszczeń (bez wystroju itd. bo to już chcemy sami z mężem zrobić zresztą nie stać nas na taki luksus....), jak rozplanować te pomieszczenia i były funkcjonalne a zarazem wykorzystać maksymalnie to co się ma. Nie orientujecie się jakie jak wyglądają cenowo takie konsultacje. Oczywiście sama będę wydzwaniać i się pytać po ile chcą, ale też chcę wiedzieć jaki to jest przedział, żeby ktoś mnie nie oszukał.

reklama
Do góry