reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Cześć Jenny
Sylver pozdrów Paryż
Pera gratuluje dobrych wyników
Popo znieczulenie najszybciej podaje sie na 4 cm także jak przyjdą i powiedzą ze tyle masz to poproś. Przy 2-3 cm możesz juz wspomnieć :)

Ja sobie siedzę pod gabinetem i jak zawsze nuuudy.

reklama
A co do Lidla to faktycznie, chyba najlepiej byc od rana...kiedys tata mi opowiadal, jak jechal do pracy ok 7 a tam pod lidlem juz fulll

Ja właśnie wróciłam z lidla, rozmiarowki spodni tak jak piszecie zawyżone :( nic nie kupiłam, nie było nawet tych kołder...trudno kupie gdzie indziej ;) na ciuchach kupiłam sobie tylko koszule a siostra szalała jak zobaczyła mini sukieneczki :) ale czeka do wtorku może juz nam dzidzius pokaże kim będzie ;)

Ja też dziś męża wysyłam do lidla, ale po poduszkę i kołderkę :)

Póki co nie wiem kto zamieszkuję w środku ..więc nie chce szaleć. Przy pierwszej córeczce kupiłam kilka uniwersalnych ubranek, ale powiem szczerze że bardziej leżały mi te typowo dla dziewczynek .

A skoro są już opinie ze rozmiar S wypada większy to już nie będę fatygować męża...bo jutro musiałby znów jechać i oddawać ..:(

Mam do Was pytanie: Czy któraś w Was nie ma kompletnie apetytu na jedzenie ? A zwałszcza na to co samemu przygotuje ?

Ja też dziś męża wysyłam do lidla, ale po poduszkę i kołderkę :)

Póki co nie wiem kto zamieszkuję w środku ..więc nie chce szaleć. Przy pierwszej córeczce kupiłam kilka uniwersalnych ubranek, ale powiem szczerze że bardziej leżały mi te typowo dla dziewczynek

Mam do Was pytanie: Czy któraś w Was nie ma kompletnie apetytu na jedzenie ? A zwałszcza na to co samemu przygotuje ?

Ja tez jeszcze nie wiem kto zamieszkuje w moim brzuchu i poki co nie mam nic dla malucha.
Jedynie smoczki, które dostalam od rodziny na święta :)

A co do apetytu, mnie to sie nigdy nie chce jeść jak coś zrobie. Od samego stania i robienia juz mi przechodzi ;)

Aim dzieki za info, bylam pewna ze nie moze, wiec przy pierwszym nawet nie pytalam...teraz jak by bylo cc to z pewnoscia sie dowiem ;-)
A przy CC to dość rzadko może ktoś być, to jednak jest już rodzaj operacji i trochę więcej różnych aspektów czystości wchodzi i organizacji sali. Ale słyszałam że są miejsca gdzie można. Tylko to lepiej za wczasu się pytać, nie w ostatniej chwili.

Kasiulka wazne zeby teraz pozbyc sie intruza [emoji123]

A ja dam wam taki przyklad:p wiem ze dzieci w tym wieku sa roznego wzrostu ale taki dlugi jest bodziak z lidla na 62-68
1486043656271.jpg

Mikołaj rok i 7 miesiecy :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1486043656271.jpg
    1486043656271.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 259
reklama
Alex podziwiam,dla mnie język holenderski to czarna magia,w poprzedniej pracy jak robiliśmy interesy z holendrami i oni rozmawiali między sobą to nie mogłam się nadziwić ze języka nie polamia :-)
Megan,ja właśnie dziś kupiłam dla synka w Lidlu bodziaki,spodenki,dres,pajacyk i rajstopy rozmiar 86-92,czyli tak jak powinno być na rok i 7 m-cy a Ty mnie teraz zablokowała ta fotka i rozmiarem.nawet jeszcze ich nie rozpakowalam,muszę sprawdzic czy takie duże wszystko jest.
Chciałam kupić jeszcze kolderke+poduszke,plus coś z ciazowych ciuchów ale niestety nie udało sie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry