reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Alex podziwiam,dla mnie język holenderski to czarna magia,w poprzedniej pracy jak robiliśmy interesy z holendrami i oni rozmawiali między sobą to nie mogłam się nadziwić ze języka nie polamia :-)
Megan,ja właśnie dziś kupiłam dla synka w Lidlu bodziaki,spodenki,dres,pajacyk i rajstopy rozmiar 86-92,czyli tak jak powinno być na rok i 7 m-cy a Ty mnie teraz zablokowała ta fotka i rozmiarem.nawet jeszcze ich nie rozpakowalam,muszę sprawdzic czy takie duże wszystko jest.
Chciałam kupić jeszcze kolderke+poduszke,plus coś z ciazowych ciuchów ale niestety nie udało sie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to moze twoje nie bedzie jak na 5cio latka :D wyslalam mojego K po 50-56 ale w naszym lidlu tylko bialy z różem z tego rozmiaru a tak to wszystko tez przebrane :( musze po drodze z pracy sprawdzic jeszcze czy w innych cos bedzie[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Alex powodzenia
Sylver ja dziś rano lopatowalam śnieg. Napadało z 5 cm.
Pera. Ja mam kratę dwa , ale nie mogę ich ogarnąć. Myślę nad zakupem maszyny już od dawna, ale jakoś nie mogę się zebrać. Mogłabym nawet mamie skrócić spodnie. Kiedyś jak babcia -krawcową żyła to nawet suwak uczyła mnie ważyć, ale teraz już nic nie pamiętam.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Alex podziwiam,dla mnie język holenderski to czarna magia,w poprzedniej pracy jak robiliśmy interesy z holendrami i oni rozmawiali między sobą to nie mogłam się nadziwić ze języka nie polamia :-)
Megan,ja właśnie dziś kupiłam dla synka w Lidlu bodziaki,spodenki,dres,pajacyk i rajstopy rozmiar 86-92,czyli tak jak powinno być na rok i 7 m-cy a Ty mnie teraz zablokowała ta fotka i rozmiarem.nawet jeszcze ich nie rozpakowalam,muszę sprawdzic czy takie duże wszystko jest.
Chciałam kupić jeszcze kolderke+poduszke,plus coś z ciazowych ciuchów ale niestety nie udało sie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję :) nie jest łatwo ale staram się :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak mówiłam tak zrobiłam :rolleyes:
20170118_163146.jpeg

Załączniki

• 20170118_163146.jpeg
    20170118_163146.jpeg
    70,4 KB · Wyświetleń: 259
Ja tez miałam do Lidla pojechać, ale musiałabym specjalnie po pracy jechać, kiedyś już tak pojechałam i nic nie było co chciałam więc zrezygnowałam....

Dziewczy mam pytanie odnośnie pozimu TSH w ciąży, w 10 tc jak robiłam miałam wynik 2,69 mlU/l, lekarka powiedziała że trochę za dużo jak na pierwszy trymestr, kazała powtórzyć przed następną wizytą, powtarzałam wczoraj i mam wynik 2,93 uIU/ml, norma dla kobiet w ciąży jest 2.35 ulU/ml. Czy któraś z was maiła tak prekroczone ? I zastanawiam się czy to dużo czy mało ? Jakieś macie doświadczenia ?

Ja miałam dziś. Odebrałam wynik 3,75. Zwiększyła mi eutyrox. Nie miałam nigdy problemów z tarczyca w ciąży wyszły. Ale Ft3, Ft4, antyTPo wszystko ok. Wyglada na to, ze u mnie to ciążowa przypadłość

hej :) dziękuję za kciuczki, wszystko dobrze :) niestety nadal nie znam płci bo się jak ułożyło i nie chciało obrócić ;/ na połówkowych się dowiem :D

i nie muszę już leżeć!!! jezu dziewczyny ja leżę od początku 8 tygodnia! dziś byłam w sklepie!! byłam w nim 15 minut i do teraz jestem zmęczona :D

Ja tsh mialam w pierwszym trymestrze ponad 19.mam wycieta calkowicie tarczyce,tez sie przestraszylam
Bylam u endo podwyzszyl mi dawke i kazal przyjsc za miesiac.A gin mnie uspokoil ze jak to dlugo nie trwa."ta zwyzka" to zebym sie nie bala ale zebym poszla do endo.

reklama
Kasiulka a wcześniej miałaś już podwyższone ? Leki masz od ginekologa czy endokrynologa ? Ja też wcześniej nie miałam z tym problemów.

Do góry