reklama
aim dopóki na żywo nie zobaczymy, co tam się nie kryje między nogami, to żadna nie ma 100% pewności . Ale wydaje mi się, że pomyłek w drugiej połowie ciąży (na usg) i zaskoczeń na porodówce jest już bardzo mało. W moim przypadku chłopiec był potwierdzony w 15/16 tygodniu, córka na połówkowym usg i później na szczęście niespodzianek już nie było
Witaj Jenny84 [emoji3]
Alex - ambitna bestia z Ciebie [emoji5]. Trzymam kciuki za zdany egzamin [emoji110][emoji110]
Wendy - no Kochana - [emoji3][emoji110][emoji110].
Do 4 razy sztuka? [emoji6]
Sylver - ochhh - zazdroszczę. I miejsca, i pogody [emoji4].
Jak zdrówko - lepiej?
Pera - zdolniacha z Ciebie.
Gratuluję udanej wizyty u endokrynologa [emoji5]
Pewnie zanim ja dotrę do Lidla to.. g...no będzie.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Alex - ambitna bestia z Ciebie [emoji5]. Trzymam kciuki za zdany egzamin [emoji110][emoji110]
Wendy - no Kochana - [emoji3][emoji110][emoji110].
Do 4 razy sztuka? [emoji6]
Sylver - ochhh - zazdroszczę. I miejsca, i pogody [emoji4].
Jak zdrówko - lepiej?
Pera - zdolniacha z Ciebie.
Gratuluję udanej wizyty u endokrynologa [emoji5]
Pewnie zanim ja dotrę do Lidla to.. g...no będzie.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
popo
Początkująca w BB
a to trzeba tak szybko zglaszać ze chce sie znieczulenie ?Ja tam nie czuje specjalnie chęci bólu nadmiernego i już sobie zaklepałam znieczulenie może i dla niektórych to ujma na honorze kobiety ale kij mnie to obchodzi wole mniej cierpieć jeżeli mogę
popo
Początkująca w BB
Ale superAim mi w drugim porodzie tak podziałało znieczulenie, ze nic nie czułam. Nawet parłam w znieczulniu
Nie no ja to wiem ale nie wiedziałam że tych zaskoczeń jest aż tak dużoaim dopóki na żywo nie zobaczymy, co tam się nie kryje między nogami, to żadna nie ma 100% pewności . Ale wydaje mi się, że pomyłek w drugiej połowie ciąży (na usg) i zaskoczeń na porodówce jest już bardzo mało. W moim przypadku chłopiec był potwierdzony w 15/16 tygodniu, córka na połówkowym usg i później na szczęście niespodzianek już nie było
Nie, ja po prostu pracując w szpitalu i będąc u anestezjologów przy okazji im mówiłam nic takiego nikt nie musi robić czy nawet żeby to miało sens, ja to tak w formie żartu zaklepałama to trzeba tak szybko zglaszać ze chce sie znieczulenie ?
aga_k_m - dziękuję, ale jeszcze raz podkreślę, że to kwestia samozaparcia . Ja byłam w lidlu, zaraz po odwiezieniu dzieci do przedszkola, czyli jakoś 8.15 i już były pojedyncze sztuki .
aim - tak wydaje nam się, że jest ich dużo, po prostu się o nich mówi , ale jak to podzielić na ilość urodzonych dzieciaków, to pewnie jakiś nikły procent
aim - tak wydaje nam się, że jest ich dużo, po prostu się o nich mówi , ale jak to podzielić na ilość urodzonych dzieciaków, to pewnie jakiś nikły procent
Hejka[emoji14]juz sie chwaliłam na wątku zakupowym ze jestem po odwiedzeniu lidla kurde chciałam te spodnie ciążowe bo fajnie wygladaja szare i spoko material ale jesli ktos nosi rozmiar s lub m to raczej s będzie za duze :/ za to dla mojego dzidziulka kupiłam cosik także ktoś chociaz na tych zakupach skorzystał
Ja mialam wczoraj tak ch*$!@**owy dzień że szkoda gadać[emoji14]przez to na obiad dzisiaj zupka chińska mm [emoji23] druga w tej ciąży dobrze ze jeszcze tylko dzisiaj w pracy i weekend[emoji14]moze jakos odżyje.. A jutro znowu musze odwiedzić lekarza rodzinnego :/ no nic ..cycki do przodu , brzuch do przodu i byle jakos do lipca [emoji23]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam wczoraj tak ch*$!@**owy dzień że szkoda gadać[emoji14]przez to na obiad dzisiaj zupka chińska mm [emoji23] druga w tej ciąży dobrze ze jeszcze tylko dzisiaj w pracy i weekend[emoji14]moze jakos odżyje.. A jutro znowu musze odwiedzić lekarza rodzinnego :/ no nic ..cycki do przodu , brzuch do przodu i byle jakos do lipca [emoji23]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mumusia_Muminka
Fanka BB :)
Dziewczyny, dziękuję za słowa wsparcia. No-spa zadziałała. I tak pomimo tego odczuwam dyskomfort po tej prawej stronie, lekarz stwierdził, że tak może być przy rozciąganiu tych więzadeł, ale i tak mam się pilnować gdyby no-spa jednak nie pomagała....
Odnośnie ubrań ciążowych w Lidlu to również zakupiła spodnie ciążowe, a rozmiarówki mają takie :
Rozm. S - odpowiada rozmiarowi EUR 36/38 (w teorii... a praktyce jak ktoś nosi 40 to też na niego będzie dobre - takie moje zdanie)
M - 40/42
L - 44
Co do bluzek się nie wypowiem bo nastawiałam się na same spodnie, ale wzory były naprawdę ładne
Opowiadałyście o nagłych zmianach płci dziecka. Ja znam historię moich koleżanek, które miały być JEDNYM chłopcem. W dniu narodzin podobno ich tata prawie zemdlał jak się dowiedział, że ma jednak dwie córki a nie jednego jak to twierdzili lekarze DUŻEGO chłopczyka. Musiał szybko lecieć do sklepów po dodatkowe wyprawki, o zmianie pokoju i dokupienia łóżeczka nie wspominając
Co do porodu to na razie staram się o tym zbytnio nie myśleć i nie pisać scenariuszy bo i tak może wyjść zupełnie inaczej niż człowiek zamierza. Także "Carpe diem"
Odnośnie ubrań ciążowych w Lidlu to również zakupiła spodnie ciążowe, a rozmiarówki mają takie :
Rozm. S - odpowiada rozmiarowi EUR 36/38 (w teorii... a praktyce jak ktoś nosi 40 to też na niego będzie dobre - takie moje zdanie)
M - 40/42
L - 44
Co do bluzek się nie wypowiem bo nastawiałam się na same spodnie, ale wzory były naprawdę ładne
Opowiadałyście o nagłych zmianach płci dziecka. Ja znam historię moich koleżanek, które miały być JEDNYM chłopcem. W dniu narodzin podobno ich tata prawie zemdlał jak się dowiedział, że ma jednak dwie córki a nie jednego jak to twierdzili lekarze DUŻEGO chłopczyka. Musiał szybko lecieć do sklepów po dodatkowe wyprawki, o zmianie pokoju i dokupienia łóżeczka nie wspominając
Co do porodu to na razie staram się o tym zbytnio nie myśleć i nie pisać scenariuszy bo i tak może wyjść zupełnie inaczej niż człowiek zamierza. Także "Carpe diem"