reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pera , Ooo jak miło że ktoś z mojego miasta jest :D
Ja chce rodzić w Gdyni w szpitalu ale kazdy mi odraza szpital ma zle opinie
Najlepsze opinie ma Wejherowo ...
Ale ja chyba jednak zostane przy pierwszej myśli najbliżej bedzie

reklama
Moja koleżanka miała skurcze 3 godziny a porod w 8 min - pielegniarki byly zdziwione mowily ze jak wielorodka a to jej pierwsze

Byłam w lidlu ale juz nie było spodni ciążowych a na nich mi zależało najbardziej :(
kupiłam kołdre i poduszke oraz termometr

Pera jak Ci sie uda to wrzuc zdj dywanika ;-)

A jak to jest z ta obecnoscia meza, partnera przy cc? W normalnym panstwowym szpitalu moze ktos byc?

Cześć:)

Kurde.. ja to mam szczęście... Smaruje tutaj po raz drugi bo mi sie telefon zawiesil i wszystko poszlo w piz** :p

Moj chłop pojechal w delegacje do Niemiec wiec przez jakies półtora tygodnia powinnam byc na bieżąco :p

Udanych wizyt zycze! :)

Ja dzisiaj nie miałam natchnienia żeby jechac do Lidla... ponad 20km mam do miasta gdzie owy sklep sie znajduje a pogoda i warunki u nas na drodze nie za ciekawe. Zreszta chyba zeby coś upolowac to by trzeba było od razu na otwarcie sklepu :p
Dzisiaj wstalam z mega uciążliwy kaszlem, do tego ból glowy spowodowany zatokami powrocil... domowe sposoby chyba jednak na mną nie dzialaja. Zapoatrzylam sie w syrop i krople do nosa z serii *spam*. Tylko sie zastanawiam czy brać to i to, czy to nie za duzo... ehh te mamcine dylenaty...

Co do chrzestnych, na szczęście u nas nie ma problemu, ja mam 2ch braci, moj ma siostre więc parka będzie :p

W poniedziałek ide na pobranie krwi na kontrolne badania a w przyszly piatek na wizyte. Ciekawe czy tym razem moje maleństwo rozchyli nogi :p
Ostatnio łapią mnie skurcze, pytalam mojego gine. Czy mam brac jakies witaminy to stwierdzil, ze wyniki mam takie dobre jak u sporotowca i nie mam co sie faszerowac ;)

ZDRÓWKA! :)

Pera jak Ci sie uda to wrzuc zdj dywanika ;-)

A jak to jest z ta obecnoscia meza, partnera przy cc? W normalnym panstwowym szpitalu moze ktos byc?
Może być w państwowym też, czasem tylko trzeba świstek podpisać z danymi osoby towarzyszącej (nie zawsze jest to mąż/partner)

reklama
Aim dzieki za info, bylam pewna ze nie moze, wiec przy pierwszym nawet nie pytalam...teraz jak by bylo cc to z pewnoscia sie dowiem ;-)

Do góry