reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Pera , Ooo jak miło że ktoś z mojego miasta jest :D
Ja chce rodzić w Gdyni w szpitalu ale kazdy mi odraza szpital ma zle opinie
Najlepsze opinie ma Wejherowo ...
Ale ja chyba jednak zostane przy pierwszej myśli najbliżej bedzie

reklama
Moja koleżanka miała skurcze 3 godziny a porod w 8 min - pielegniarki byly zdziwione mowily ze jak wielorodka a to jej pierwsze

Byłam w lidlu ale juz nie było spodni ciążowych a na nich mi zależało najbardziej :(
kupiłam kołdre i poduszke oraz termometr

Pera jak Ci sie uda to wrzuc zdj dywanika ;-)

A jak to jest z ta obecnoscia meza, partnera przy cc? W normalnym panstwowym szpitalu moze ktos byc?

Cześć:)

Kurde.. ja to mam szczęście... Smaruje tutaj po raz drugi bo mi sie telefon zawiesil i wszystko poszlo w piz** :p

Moj chłop pojechal w delegacje do Niemiec wiec przez jakies półtora tygodnia powinnam byc na bieżąco :p

Udanych wizyt zycze! :)

Ja dzisiaj nie miałam natchnienia żeby jechac do Lidla... ponad 20km mam do miasta gdzie owy sklep sie znajduje a pogoda i warunki u nas na drodze nie za ciekawe. Zreszta chyba zeby coś upolowac to by trzeba było od razu na otwarcie sklepu :p
Dzisiaj wstalam z mega uciążliwy kaszlem, do tego ból glowy spowodowany zatokami powrocil... domowe sposoby chyba jednak na mną nie dzialaja. Zapoatrzylam sie w syrop i krople do nosa z serii *spam*. Tylko sie zastanawiam czy brać to i to, czy to nie za duzo... ehh te mamcine dylenaty...

Co do chrzestnych, na szczęście u nas nie ma problemu, ja mam 2ch braci, moj ma siostre więc parka będzie :p

W poniedziałek ide na pobranie krwi na kontrolne badania a w przyszly piatek na wizyte. Ciekawe czy tym razem moje maleństwo rozchyli nogi :p
Ostatnio łapią mnie skurcze, pytalam mojego gine. Czy mam brac jakies witaminy to stwierdzil, ze wyniki mam takie dobre jak u sporotowca i nie mam co sie faszerowac ;)

ZDRÓWKA! :)

Pera jak Ci sie uda to wrzuc zdj dywanika ;-)

A jak to jest z ta obecnoscia meza, partnera przy cc? W normalnym panstwowym szpitalu moze ktos byc?
Może być w państwowym też, czasem tylko trzeba świstek podpisać z danymi osoby towarzyszącej (nie zawsze jest to mąż/partner)

reklama
Aim dzieki za info, bylam pewna ze nie moze, wiec przy pierwszym nawet nie pytalam...teraz jak by bylo cc to z pewnoscia sie dowiem ;-)

Do góry