reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej
Megan i jak?????

lilith ja niestety na chuste i inne rzeczy zvyt slaby kregoslup mam wiec odpada...A bardzo mi sie chusty podobaja.

Za mna noc z przygodami mlody o 24 tak zwymiotowal wszysko musialam mu przebierac podlogi myc i jeszcze zamiast do wc to do umywalki i sie zatkala moj musial odtykac.
Teraz juz ok i chce do przedszkola...chyba go puszcze bo to raczej nie jelitowka a poprostu cos mu " siadlo" na zoladku.

010igov3fkey3mez.png

reklama
Mimi;) 3mam kciuki
Dorcia witaj w naszym gronie ;)

a mi jest obojętnie byle zdrowe było i żeby ciąża przebiegła dobrze.
Mimi powodzenia!! ✊
Dorcia tez mam 2 synów

Ja moze mam małe doświadczenie w starszakch (moj starszy w lutym skończy 5) ale uważam ze 2latki najgorsze. Urządzają dzikie sceny, jak sie zaprze to nic nie wytłumaczysz, nie ma rozmowy. Myśle ze jeżeli chodzi o wiek przedszkolny to właśnie 2 łatki to diabełki. Pózniej jest duuuuzo łatwiej. Myśle ze ze szkolniakami są znów problemy bo wymagana systematyczność i odpowiedzalnosc
Moi chłopcy mają 5 i 9 lat.I uwierz też nie są aniołkami,ciągle się kłócą i biją ale też są za sobą bardzo.A co do szkoły to nie mam żadnych problemów z synem(3 klasa),jak narazie radzi sobie świetnie i bardzo lubi szkołę i naukę.Bardziej martwię się o mojego 5latka jak pójdzie do szkoły bo jest całkowitym przeciwieństwem starszego brata...hihi

Megan, Sandra czekamy na info
Arrow, Tymuniek dziś mocno za Was ✊
Ewcia cieszę sie, ze wszystko ładnie idzie :)

Lilth, Joanna nie każde nosidło to wisiało. Polecam Tule. Choć chusty myśle ze jednak lepsza bo od początku. Przyznam ze tym razem kupie :)
Maziajka przy dobrze zamotanej chuście powinno byc dobrze nawet z chorym kregoslupem. Moje koleżanki bardzo chwaliły.

Lilth krew, mocz i obciążenie glukoza robiłam w sobotę 19.11. Oprócz glukozy wszystko tip top. Teraz kolejna wizytę mam 8.12 zwykła kontrolna bez usg. Kolejne Usg za 7-8 tyg dopiero ;) połówkowe.

Hej dZiewczyny. Niestety muszę się z Wami pożegnać. Wczoraj miałam bole i dostałam zastrzyk a dzisiaj rano mnóstwo krwi i pecherzyk na majtkach. Po usg doktor stwierdził że faktycznie nie widzi pecherzyka...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mieszkam w bloku,ale moim marzeniem też jest mieć swój dom z ogrodem bo tego najbardziej brakuje.Co prawda mamy tzw ogródek działkowy ale 15 min od mieszkania więc to nie to samo co dom z ogrodem.Tylko ceny działek pod budowę są kosmiczne!

Niemiłe wieści z samego rana... Nie nastrajaja pozytywnie... :(

Poza tym dołączam do grona przeslodkich ... test glukozy w moim przypadku właśnie robię... bleeeee tak mi teraz niedobrze, bo ja odkąd jestem w ciąży w zasadzie nie tykam słodyczy :(

reklama
Witajcie Dziewoje :-)

Sandra, Megan - co z Wami Kochane?

Mimi - gratuluję :-)

Kasiulka - wyniki rzeczywiście piękne :-).
Ja chyba w piątek pójdę do labo zrobić badania. Mam nadzieję, że wytrzymam proces poboru krwi na wszystkie badania. A powiedz mi - przy zwykłym badaniu glukozy musiałaś być na czczo?

Olisiaa - proszę, Link do: Bilbo wer. B z ścianką kolankową - Horyzont

Mój domek jest w wersji lustrzanej.

Lilith - dzięki wielkie za przedstawiony ranking wózków :-). Za czasów mojej Jagi to były na topie: x landery, quinny, tako, roany, baby design. Ja na wózek chcę przeznaczyć max. 2 tys. Może też rozejrze się za super marką - ale uzywancem.
Dobre marki łatwiej później sprzedać, i generalnie nie traci się na nich dużo.
Kolejnego dziecka już nie będę planowała. Jeżeli szczęśliwie się ta ciąża zakończy - to na tym Bobo kończymy ;-).
No ale poki co wózek - to temat odległy. Podobnie jak chusta - nie używałam przy Jadze, ale zawsze mi się podobały, więc będę Was sledzila w tym te :-)

Maziajko - ojej... Biedny Mały :-(
Moja 1-2 w roku nam też robi takie akcje nocne, także rozumiem. Mam nadzieję, że to jednorazowy przypadek.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry