reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Megan ufff!

010igov3fkey3mez.png

reklama
Maziajka - ja bez posiłku spokojnie powinnam wytrzymac do 9:00, ale bardziej mnie nurtuje pytanie odnośnie płynów? Bo tutaj też są 2 szkoły... Jedni mówią, że jak nic, to nic. Inni pozwalają wypić szklankę wody przed badaniem.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie już śpicie, ale teraz dopiero się natknęłam na ten temat. zrobiłam sobie tydzień temu TSH i mam 5. myślałam, że taki wynik daje radę. a tu się okazuje, że klops i max 2,5 w ciąży powinno być. Miałyście może taki przypadek, że dopiero w ciąży się dowiedziałyście o tarczycy? Co wtedy? Jutro idę do gina pierwszy raz i nie wiem, co powinnam od niego wymagać, żeby odpowiednio zajął się tematem.
A kurczę od jakiegoś roku tyję bez powodu i nie przyszła mi do głowy wcześniej ta tarczyca :(

Ja od razu jak dowiedziałam się że jestem w ciąży zrobiłam tsh i było 3 juz za wysokie od razu poszłam do endokrynologa przyjmuje teraz euthyrox 75, wcześniej też byłam pod opieką endokrynologa bo w rodzinie miałam przypadki chorej tarczycy.

Megan - kamień z serca! Dobrze, że jesteś pod kontrolą, mam nadzieję, że to ostatnie plamienia ;-)

Paalina, Tymuniek - trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110] [emoji110]
Lilith - za Twoje wyniki również mocne [emoji110][emoji110]

Truskawka - ja też emigruje na wieś (ale to jak przedmieścia) :-). I w ogóle mi to nie przeszkadza ;-)
Brakuje mi tej prywaty jaką ma się na swojej działce i w wolnostojacym domku. Brak mi porannej kawki na trawce oraz obiadkow na świeżym powietrzu.

hej dziewczyny ;;(
jestem w szpitalu. już dziś lekko planie. pęcherzyka nie widać. mam zostać na hcg bo doktor się boi że to ppozamaciczna. ..

Sandra o kurcze oby to jednak niepozamaciczna!! Daj znac.

Aga a tego to nie wiem .u mnie gorzej wytrztmac z posilkiem bo od razu mnie dzwiga..jak poczuje gloda:p

010igov3fkey3mez.png

Cześć wszystkim ;-) szczerze mówiąc to nie jestem w stanie nadrobić wszystkich zaległości i przeczytać o czym już pisałyście, dlatego wybaczcie jak już wałkowałyście ten temat ( a przypuszczam,że tak)... Mam termin na 11.07, jestem teraz w 9 tc. I nagle przeszły mi mdlości, ból piersi...Miałyscie tak? Taką nagłą poprawę samopoczucia? Ja oczywiście się naczytałam o najgorszych rzeczach. A wizytę mam dopiero na 12.12...

Sandra - trzymam kciuki, aby wszystko się dobrze skończyło.
Masz nas :-).

Katanka - witaj :-)
Każda ciąża inaczej sie rozwija, to samo z jej objawami.
Są kobiety, które poza lekkim zmęczeniem i początkowym bólem piersi rewelacyjnie znoszą ciążę (i nie skarżą się na objawy), sa takie, że mdleja i wymiotuja do końca.
Bol piersi sporej części z nas przeszedł - jedynie je wieczorem odczuwamy.
A ostatnio Megan pisała o tym, że jej mdłości ustąpiły ;-)
Także wszystko w porządku ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
No a człowiek głupi, potrafi sobie uprzykrzyć życie i naczytać się pierdół , zamiast cieszyć się poprawą samopoczucia! A już tyle razy obiecywałam sobie,że nie będę szukać recepty u dr google :p
Dzięki za odpowiedz. :-p

Do góry