ŻonaGraja jak wesoło to opisalas. ciekawa jestem reakcji i obyś z lremi zadowolona była, teraz to na pewno się przyda.
Sandra skonsultuj to koniecznie z lekarzem w środę.
Aga juz innych mam w podobnym wieku pytalam jak to jest.. czy są podobne problemy, czy my robimy cks nie tak.. ale w sumie każda powtarza to samo.. żali się na podobne problemy, nie znajduje rozwiązań przy innych sprawach.. jak to moja przyjaciółka powiedziała.. To już nie dziecko ale jeszcze nie nastolatka. wiec czy potem może być lepiej??
Judyta szybko się polapala w obu ostatnich bo leżałam albo wisialam nad WC.
W tej powiedzieliśmy kd razu i po przeżyciach z Leila nie było jej łatwo..
Karolina haha jakie wymagania. ale patrz, przynajmniej coś innego niż rzeczy materialne
Joanna to co piszesz jest ogromnie pocieszające!! tak jak pisalam, jakoś lżej jak wie się, że to nie mój tylko problem a ze chyba coś normalnego w tym wieku.
Megan mkze to faktycznie od czasu @. połóż się jak możesz, weź leki i spokojnie. jak się pogorszy to sama wiesz. zaraz pewnie doczytam co tam.
Sandra tez lecę czytać jak tam..
Arrow mocnooo kciuki za jutrzejszy wynik zacisniete!!
ZonaGraja. mam wozek Cybexa Balios i Nuna Peep. te zostawiam dla maluszka.
Przerabialam z Dexterem juz 5 innych wózków i Cybex jest najlepszy, llus fotelik ekstra. On jest duży i wozek ma jedno z najwyższych oparc a tego potrzebujem duzaaaa budę, fajna regulacje kubelka, ogromny kosz. trochę twarde zawieszenie. przerabialam graco, britax, ale nieee casualplay super ale stare s4.
Nie polecam pl gówna, bez obrazy oczywiście. juz na listopadowkach jak byłam to dziewczyny baaardzo odradzaly. super wygląda ale sypie się bardzo szybko. ja lubię staranne wykonanie, coś co posłuży na lata a nie na 6m. w dodatku fotelik musi być dobry a nie byle co..
Xlander ekstra
Dużo wózków jest niezłych ale bez spacera dodatkowego się nie obejdzie. city są fajne, bugaboo, mamasy solą np. jole ma tani fajny wozek.. zależy co lubisz.
Emaljunga zajebista czy inglesina.. Jane ma niezłe wózki..
Ja kocham cybexa.
Chusty macie??
Dexter noszony w Bondolino teraz przymierzam się do Ll. macie jakieś kolekcje?? myślę, że mimo wszystko wezmę tez ta rozciagliwa a tak to tkana obowiązkowa, 5-7m. lubię te tęczowe och juz się doczekać nie mogę.
Łóżeczko ma 3 funkcyjne z jole. z przewijakiem wbudowanym który chowam do boki. mieliśmy piękne drewniane i do dupy. tylko turystyczne.
Z mlodym miałam każdy gadget, bez względu na kwotę takie szaleństwo ale wiem jux, że wiele mi się nie przyda. na pewno kołyska ale bez bujania, zwykła tez jak trawel by było kolo lozeczka bo pewnie maluch pójdzie spać do siebie w wieku 4-5m jak skończymy nocne karmienie.
W sumie większość rzeczy już wiem jakie kupie
Kasiulka wielkie gratulacje, czeka na opis
i zostajesz z nami! pamiętaj, że ja na 26.6 termin na cc 2 tyg.wczesniej
Jak tam maluszek, masz zdjęcia?? duży juz??
Z płcią poczekaj. kiedy masz wizyte?
Mimi fajowo. dopisuj się.
Karoo ja juz nie ukryje, jeszcze od góry od wzdec wywalilo to klapa. na święta to juz brzuchy będą wow.
Sandra jak tam?? chyba pojechała,,
Zaś czasu mi brak.. jutro zas lekarz a sprzątać nie skonczylam grrr. oby wyrobić się w tym tygodniu.