reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej
Megan i jak?????

lilith ja niestety na chuste i inne rzeczy zvyt slaby kregoslup mam wiec odpada...A bardzo mi sie chusty podobaja.

Za mna noc z przygodami mlody o 24 tak zwymiotowal wszysko musialam mu przebierac podlogi myc i jeszcze zamiast do wc to do umywalki i sie zatkala moj musial odtykac.
Teraz juz ok i chce do przedszkola...chyba go puszcze bo to raczej nie jelitowka a poprostu cos mu " siadlo" na zoladku.

010igov3fkey3mez.png

reklama
Mimi;) 3mam kciuki
Dorcia witaj w naszym gronie ;)

a mi jest obojętnie byle zdrowe było i żeby ciąża przebiegła dobrze.
Mimi powodzenia!! ✊
Dorcia tez mam 2 synów

Ja moze mam małe doświadczenie w starszakch (moj starszy w lutym skończy 5) ale uważam ze 2latki najgorsze. Urządzają dzikie sceny, jak sie zaprze to nic nie wytłumaczysz, nie ma rozmowy. Myśle ze jeżeli chodzi o wiek przedszkolny to właśnie 2 łatki to diabełki. Pózniej jest duuuuzo łatwiej. Myśle ze ze szkolniakami są znów problemy bo wymagana systematyczność i odpowiedzalnosc
Moi chłopcy mają 5 i 9 lat.I uwierz też nie są aniołkami,ciągle się kłócą i biją ale też są za sobą bardzo.A co do szkoły to nie mam żadnych problemów z synem(3 klasa),jak narazie radzi sobie świetnie i bardzo lubi szkołę i naukę.Bardziej martwię się o mojego 5latka jak pójdzie do szkoły bo jest całkowitym przeciwieństwem starszego brata...hihi

Megan, Sandra czekamy na info
Arrow, Tymuniek dziś mocno za Was ✊
Ewcia cieszę sie, ze wszystko ładnie idzie :)

Lilth, Joanna nie każde nosidło to wisiało. Polecam Tule. Choć chusty myśle ze jednak lepsza bo od początku. Przyznam ze tym razem kupie :)
Maziajka przy dobrze zamotanej chuście powinno byc dobrze nawet z chorym kregoslupem. Moje koleżanki bardzo chwaliły.

Lilth krew, mocz i obciążenie glukoza robiłam w sobotę 19.11. Oprócz glukozy wszystko tip top. Teraz kolejna wizytę mam 8.12 zwykła kontrolna bez usg. Kolejne Usg za 7-8 tyg dopiero ;) połówkowe.

Hej dZiewczyny. Niestety muszę się z Wami pożegnać. Wczoraj miałam bole i dostałam zastrzyk a dzisiaj rano mnóstwo krwi i pecherzyk na majtkach. Po usg doktor stwierdził że faktycznie nie widzi pecherzyka...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mieszkam w bloku,ale moim marzeniem też jest mieć swój dom z ogrodem bo tego najbardziej brakuje.Co prawda mamy tzw ogródek działkowy ale 15 min od mieszkania więc to nie to samo co dom z ogrodem.Tylko ceny działek pod budowę są kosmiczne!

Niemiłe wieści z samego rana... Nie nastrajaja pozytywnie... :(

Poza tym dołączam do grona przeslodkich ... test glukozy w moim przypadku właśnie robię... bleeeee tak mi teraz niedobrze, bo ja odkąd jestem w ciąży w zasadzie nie tykam słodyczy :(

reklama
Witajcie Dziewoje :-)

Sandra, Megan - co z Wami Kochane?

Mimi - gratuluję :-)

Kasiulka - wyniki rzeczywiście piękne :-).
Ja chyba w piątek pójdę do labo zrobić badania. Mam nadzieję, że wytrzymam proces poboru krwi na wszystkie badania. A powiedz mi - przy zwykłym badaniu glukozy musiałaś być na czczo?

Olisiaa - proszę, Link do: Bilbo wer. B z ścianką kolankową - Horyzont

Mój domek jest w wersji lustrzanej.

Lilith - dzięki wielkie za przedstawiony ranking wózków :-). Za czasów mojej Jagi to były na topie: x landery, quinny, tako, roany, baby design. Ja na wózek chcę przeznaczyć max. 2 tys. Może też rozejrze się za super marką - ale uzywancem.
Dobre marki łatwiej później sprzedać, i generalnie nie traci się na nich dużo.
Kolejnego dziecka już nie będę planowała. Jeżeli szczęśliwie się ta ciąża zakończy - to na tym Bobo kończymy ;-).
No ale poki co wózek - to temat odległy. Podobnie jak chusta - nie używałam przy Jadze, ale zawsze mi się podobały, więc będę Was sledzila w tym te :-)

Maziajko - ojej... Biedny Mały :-(
Moja 1-2 w roku nam też robi takie akcje nocne, także rozumiem. Mam nadzieję, że to jednorazowy przypadek.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry