reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Mimi;) 3mam kciuki
Dorcia witaj w naszym gronie ;)

a mi jest obojętnie byle zdrowe było i żeby ciąża przebiegła dobrze. Pewnie dlatego że to moje pierwsze ;D

Mimi powodzenia!! ✊
Dorcia tez mam 2 synów

Ja moze mam małe doświadczenie w starszakch (moj starszy w lutym skończy 5) ale uważam ze 2latki najgorsze. Urządzają dzikie sceny, jak sie zaprze to nic nie wytłumaczysz, nie ma rozmowy. Myśle ze jeżeli chodzi o wiek przedszkolny to właśnie 2 łatki to diabełki. Pózniej jest duuuuzo łatwiej. Myśle ze ze szkolniakami są znów problemy bo wymagana systematyczność i odpowiedzalnosc

dziewczyny właśnie zaczęłam krwawienie ::(
nie mogę dodzwonić się do lekarza
O matko ale mocne to krwawienie ?

Kciuki za dzisiejsze wizyty :)
Witam nową mamusie :)

A ja zaczelam plamic troche na różowo .. Brzuch nie boli , a dzisiaj jakos powinnam dostać okresu wiec mam nadzieje ze przez to jest to plamienie .. Miesiac temu w terminie okresu pojawily sie dwie plamki krwi ehh

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

oddzwonil i mówił że albo na izbę albo jutro do niego na 8 rano.
Maz w pracy a do szpitala mam 30km...
leżę w łóżku . ..
wiesz co przy podparciu normalna krew . ;(

Sandra - jejjjj.. dzwoń szybko po kogoś (koleżanka?), niech Cię podwiezie do szpitala. W takim stanie (nerwy, zle samopoczucie) lepiej samej nie jechać :-(

Mimi - powodzenia na wizycie [emoji110][emoji110]
DorciaS - witaj :-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
oddzwonil i mówił że albo na izbę albo jutro do niego na 8 rano.
Maz w pracy a do szpitala mam 30km...
leżę w łóżku . ..
wiesz co przy podparciu normalna krew . ;(

Sandra moze ktoś z rodziny dałby cię radę zawieść? Silne bóle i krew to nic dobrego. A czujesz przy skurczach takie jakby parcie?

Do góry