reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Mimi;) 3mam kciuki
Dorcia witaj w naszym gronie ;)

a mi jest obojętnie byle zdrowe było i żeby ciąża przebiegła dobrze. Pewnie dlatego że to moje pierwsze ;D

Mimi powodzenia!! ✊
Dorcia tez mam 2 synów

Ja moze mam małe doświadczenie w starszakch (moj starszy w lutym skończy 5) ale uważam ze 2latki najgorsze. Urządzają dzikie sceny, jak sie zaprze to nic nie wytłumaczysz, nie ma rozmowy. Myśle ze jeżeli chodzi o wiek przedszkolny to właśnie 2 łatki to diabełki. Pózniej jest duuuuzo łatwiej. Myśle ze ze szkolniakami są znów problemy bo wymagana systematyczność i odpowiedzalnosc

dziewczyny właśnie zaczęłam krwawienie ::(
nie mogę dodzwonić się do lekarza
O matko ale mocne to krwawienie ?

Kciuki za dzisiejsze wizyty :)
Witam nową mamusie :)

A ja zaczelam plamic troche na różowo .. Brzuch nie boli , a dzisiaj jakos powinnam dostać okresu wiec mam nadzieje ze przez to jest to plamienie .. Miesiac temu w terminie okresu pojawily sie dwie plamki krwi ehh

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

oddzwonil i mówił że albo na izbę albo jutro do niego na 8 rano.
Maz w pracy a do szpitala mam 30km...
leżę w łóżku . ..
wiesz co przy podparciu normalna krew . ;(

Sandra - jejjjj.. dzwoń szybko po kogoś (koleżanka?), niech Cię podwiezie do szpitala. W takim stanie (nerwy, zle samopoczucie) lepiej samej nie jechać :-(

Mimi - powodzenia na wizycie [emoji110][emoji110]
DorciaS - witaj :-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
oddzwonil i mówił że albo na izbę albo jutro do niego na 8 rano.
Maz w pracy a do szpitala mam 30km...
leżę w łóżku . ..
wiesz co przy podparciu normalna krew . ;(

Sandra moze ktoś z rodziny dałby cię radę zawieść? Silne bóle i krew to nic dobrego. A czujesz przy skurczach takie jakby parcie?

Do góry