reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Lilith ja podczas @ miałam bóle ale zawsze nospa pomagała. A teraz ten ból to 3 razy mocniejszy... jakby mi ktoś chciał kręgosłup wyjąć.... 2 nospe wzięłam zobaczymy co to będzie.

Arrow ja miałam 21 taki test a 22 jeszcze nic na usg nie było widać. tak więc reguły nie ma. zostaje cierpliwie czekać.

A u mnie słońce świeci ;D tylko sił brak do działania... A czeka gooora prasowania .

Ja w 1szej ciazy miałam takie bole brzucha, ze mnie zginało w pół, jak na bardzooo mocny okres. Wtedy jeszcze nie wiedziałam, ze jestem, bo dopiero @ sie spozniała. Jeśli nie masz plamien to w sumie nie ma sie czym za bardzo martwic.

reklama
Żonograja - mam takie same odczucia względem pracy ;-).
Ale zawsze coś się zrobi do przodu... A jak posiedzę na L4 z 2 tyg - miesiąc ...to się później nie ogarnę :p

Z młodą.. To naprawdę - wstyd się przyznać, ale czasami nie daje rady. Jestem osobą dość wybuchowa, więc przy kilku nieskutecznych prosbach czy przypominaniu zaczynam się drzec... A po tej wszystko spływa, a przynajmniej taką maskę przybiera. Wiem, że w niej wszystko siedzi, bo przejście z opanowania do nagłego wybuchu płaczu czasami trwa 2 sekundy.
Psycholog nam się kłania jak nic.
No i Młoda nadal nie wie o ciąży, więc po cichu liczę na jej zmianę nastawienia.
Lilith jednak już nas pocieszyla - będzie tylko gorzej [emoji23][emoji23][emoji23]

Truskawka - gratuluję domku. Ja jestem na etapie końcowym. I masakra... Myślałam, że uda nam się do świąt wszystko spiąc, ale dupa.. Tak to jest jak dzialasz systemem gospodarczym i masz męża "Żyda", który najchętniej wszystko sam by zrobił, ale czasu mu brakuje... Także pewnie wiosną się wprowadzimy ;-)

Mafu - również, kieruje słowa uznania i podziwu. Dla mnie ogarnięcie Twoich obowiązków i planów to jest... Kosmos!
Moja Młoda urodziła się na koniec mojej mgr-ki (maj). Obronę miałam we wrześniu. Te 4 miesiące od jej narodzin do obrony to był horror: nauka, szukanie danych do pracy mgr-skiej, obowiązki domowe, karmienie, spacerki, nocne pisanie pracy, a ta małpa w nocy budziła się co 2 h...

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

list mojego syna do mikołaja :
CHCIAŁBYM AUTOGRAF CRISTIANA RONALDO, ROBERTA LEWANDOWSKIEGO I GARETHA BALE.
No i niby jak mam to zrobić hehe

Truskawka - nie plamie właśnie. co 4/5h biorę tabletkę nospa. tylko średnia ulga.

najgorsze jest to że nikt jeszcze nie wie prócz męża i musze dziś iść do tesciowej a jak tylko wstanę to płakać mi się chce...

Karolina - napisz list do Roberta że stanem listu od syna. może się okazać że wyśle Ci autograf ;) gorzej z reszta xD

reklama
Do góry