Mi mdłości powoli przechodzą z czego bardzo sie cieszę[emoji14]ale również czuje takie ciągnięcie w dole brzucha , zazwyczaj wieczorem[emoji14]ost nawet w nocy mnie zlapał taki mocniejszy ból +kłucie z prawej strony, ktory trwal kilka minut ale przeszlo kazdy mi mowi ze to normalne ze cos tam pobolewa od czasu do czasu a jesli nic wiecej sie nie dzieje itp to mam sie nie martwić[emoji14]w srode wizyta także zapytam co i jak z tymi moimi bólami brzucha[emoji14]wyczytałam jeszcze że osoby z mocniejszymi bólami w trakcie miesiączki mogą bardziej to odczuwać ;pCześć dziewczyny
Arrow moze jednak coś sie pojawi w pecherzyku, trzymam za to mocno kciuki
Pisałyście o kuchni- ja mam w domu super piekną biała kuchnie taka wymarzoną własnie w stylu angielskim/klasycznym, bardzo duzo piekę i gotuję, wiec robiłam konfigurację pod moje potrzeby kulinarne.
Kurcze ja dalej nie mam zadnych objawów, tzn rano od kilku dni mnie ciagnei na wymioty, ale to dosłownie przez chwlke, niby w 1szej ciazy zupełnie nie mialam mdłosci, ale dalej się martwie wieczorami tez pobolewa mnie brzuch, ale nie jak na @ tylko raczej takie kłucia/ciagniecia w dole brzucha, nie wiem czy któras z was tez tak ma?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom