reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

najgorsze jest to że ja tu nikogo nie znam bo się tu niedawno przeprowadziłem. i muszę poczekać na męża. jeszcze godzinę . ..

reklama
truskawka właśnie nie czuje skurczy tylko ból. choć i tak jest mniejszy po nospie

i biust mnie przestał boleć. ..

moj mąż pracuje w kopalni nie mam jak zadzwonić. chcę mi się płakać.
leżę na plecach i nie wiem co robić. ..

Dziewczyny ,,, ja tak z innej beczki- myślałyście już o wózku ? Macie coś godnego polecenia?- nie ukrywam, że ja raczej rozejrzę się za czymś używanym... bo jak patrzę na ceny nowych ( tych ktore mi się podobają ) to maskara!!!!!!:growl:

Poza tym ostatni wózek miałam 7 lat temu- a to kuuupa czasu i sporo się pozmieniało.
Koniecznie chciałabym taki 3 w 1... tylko jaki ?????:errr:

reklama
Mocno trzymam kciuki

Sandra, za ciebie też... Trzymaj się jakoś i leż na płasko. Karetki wątpię czy by wysłali niestety ale można spróbować zadzwonić choć pewnie już teraz mąż zaraz będzie

Ja o całej wyprawce pomyśle później. Teraz no niestety jak widać wszystko może się jeszcze stać, niech już tą ciąża będzie bardziej pewna to wtedy zaczniemy kupować. Ale to pewnie na wiosnę, koło kwietnia czy maja
Dzięki :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry