reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Jestem po wizycie pęcherzyk ma 9 mm jest tez ciałko żółte.
Za 2 tyg na kolejna wizyte.
Ciąża starsza o 5 dni.
Powiedział ze musial zajść przed lub zaraz po miesiaczce Haha
Ale sie ciesze :)
No to super wieści :) ja już nie moge sie doczekać swojej wizyty :) pierwsza ciąża , pierwsza wizyta ahh czuje stres , radość , przerażenie co mnie czeka , podekscytowanie i wgl wszystko naraz :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W koncu mam chwilke.. dopiero siadlam i zjadlam pierwszy posiłek.. bigos..

Kotek super wiesci, gratuluję! to który to tydzień obecnie?

My też po wizycie.. w kartę ciazy wpisana data 26.06 dzis 7+1. nie uznają terminu z takiego szybkiego scanu, ewentualnje z tego w przyszłą środę. mam kg na plusie, ech szybko.. waga 51kg.
Czuje sje super jak na ten okres ciąży, w porównaniu do poprzednich. trochę mnie to martwi ale nie dam się zwariować.

Poznałam nowa lekarke.. tak sobie mi się spodobała.. będzie robić cc. Ona się nie przejmowala co może być a czego nie na kolejnym scanie i wyjaśniła jak się ma sprawa z blizniakami. mam przepisana aspiryne 75mg.

Z ciekawości sprawdzalam dzis serducho na detektorze i hmm widzę na monitorze 120-135. na pewno nie może to być moje i tak się głowie czy to juz.. zaraz sprawdzę znowu..
W poprzednich ciazach 8+2 było wyraźne ale słyszalne chyba od 9. wcześniej nie przyszło mi do głowy sprawdzać. ciekawe..

Co tam u Was?
No z moich obliczeń to 4 tydz 1 d a z giną 4 tydz 6 d.

No to super wieści :) ja już nie moge sie doczekać swojej wizyty :) pierwsza ciąża , pierwsza wizyta ahh czuje stres , radość , przerażenie co mnie czeka , podekscytowanie i wgl wszystko naraz :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bylam mega zestresowana i dluzyly mi się godziny , a poxniej sie spocilam cała jak robil usg

Kotek u mnie też 4 to 1 d :) dzisiaj miałabym dostać miesiączkę. Na szczęście jej nie ma! Do lekarza idę za 2 tygodnie, już coś powinno być widać. Przeziębienie na szczęście mija, tylko kaszel mnie męczy. Piję mleko z miodem a ochotę mam na ogórki kiszone :D moje jelita tego nie przeżyją. Czy czujecie jakieś lekkie bóle, ciągnięcia, rozpierania w podbrzuszu?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kotek u mnie też 4 to 1 d :) dzisiaj miałabym dostać miesiączkę. Na szczęście jej nie ma! Do lekarza idę za 2 tygodnie, już coś powinno być widać. Przeziębienie na szczęście mija, tylko kaszel mnie męczy. Piję mleko z miodem a ochotę mam na ogórki kiszone :D moje jelita tego nie przeżyją. Czy czujecie jakieś lekkie bóle, ciągnięcia, rozpierania w podbrzuszu?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Do dnia terminu @ czułam cały czas. Teraz tylko ucisk.

Lilith no na.pewno.ktoregos dzidzia serduszko:-) a kiedy bedziesz.miala sprawdzane czy drugie serce bije??ja bigos jadlam na poczatku ciazy ale takie rewolucje po nim mialam ze podziekuje poki co:p

Kotek ekstra wiadomosci!!

Iza jutro nasz dzien!! Ale jakos nie umiem sie nawet stresowac wiem na 100% ze bedzie serce:p

Ja zjadlam budyn waniliowy i troche mi lepiej:-)

Niedługo przydałoby się zrobić ta listę wizyt, łatwiej zapamiętać, która kiedy wizytuje.

Na którą macie?

Maziajka bekam po nim paskudnie. dziś tylko bigos i znowu te candy sticksy jem ech.

Kotek 87 super wiadomość ;) teraz czekamy na serduszko

Megan22 ciesze się że u Ciebie tez wszystko w porządku ;)

Lilith fajnie ze możesz posłuchać serduszka bez wychodzenia z domu :)

Witam nowe mamy!

Cały dzień mnie mdli wszystko śmierdzi co chwile odruch wymiotny nie mogę patrzeć na jedzenie . Tylko jogurty jeszcze jako tako. A reszta na siłę.
No i wszystko mi się odbija tak jak Tobie mi Maziajka ale dopiero jakoś od godziny. A propo chyba musze wypróbować te miętowki

Zaraz chyba pójdę spać bo zasypiam na stojąco.

Dziewczyny powodzenia jutro na wizytach :)

0d1y3e3khzfk90a2.png

Dorota ja to bez mietowek zyc juz nie moge bo caly czas mam taki dziwny posmak w ustach ..a nic mi pragnienia nie potrafi ugasic..woda gazowana ktora tak kocham teraz przysparza mi mdlosci.Od kawy mojej ukochanej to juz mnie totalnie odrzucilo i na sama mysl mi nie dobrze.

Lilith na 14.45 wiec tyle dobrze:-)

reklama
jak tak was czytam to nie mam zielonego pojęcia o ciąży i boje się ze sobie nie poradzę ze coś zle jem albo nie wiem jeszcze tak się boje tej wizyty u ginekologa ze będzie coś nie tak :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry