reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Cześć dziewczyny, mogę dołączyć? Po ponad roku starań udało mi się zajść w 2 ciążę :) test pozytywny, beta rośnie tylko od 2 dni jestem przeziębiona i bardzo się tym martwię :( ratuje się domowymi sposobami, ale ciągle myślę o tym czy infekcja na tak wczesnym etapie ciąży nie zaszkodzi :(
Witam wszystkie nowe mamusie :)
Ja też się przeziębiłam i miałam takie same obawy jak Ty, ale miód,cytryna, czosnek zdziałały cuda i jest już dużo lepiej.. :)

reklama
Niesmialo pisze jeszcze raz,chyba nikt nie zauwazyl mojego postu,chcialabym dolaczyc bo jest nadzieja,rano mialam badanie i doktor powiedziala ze raczej nie widzi ciazy pozamacicznej i ze ciałko żółte jest,martwi mnie tylko ta beta 1300 przy 6t4d to chyba malo?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A lekarz powiedział coś więcej? Zgadzam się z Tęczowa89, że może przesunęła Ci się owulacja. Musisz cierpliwie zaczekać na kolejne usg.

Nic wiecej nie mowili,tylko ze widac cialko zolte ale rownie dobrze to moze byc pseudo pecherzyk w jajowodzie,zatrzymali mnie na obserwacje w szpitalu,to moze cos o mnie,mam 36 lat,to moja 4 ciaza,ta byla kompletnie nieplanowana,pozostale tak,mam 7letnia coreczke i 16 mies.synka,druga corka miala obrzek plodu,zmarla w 17 tyg.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

tea - na pewno bedzie ok- rożne sa tę wartości bety , ważne żeby przyrost był ok...

Dlatego ja się boję zrobić kolejną - chociaż nic niepokojącego się nie dzieje ... W pierwszej ciąży miałam jedno badanie na betę i żadnych powtórek, a teraz Pani doktor kazała zrobić jeszcze jedną ... biorąc pod uwagę , że pierwszą robiłam prawie tydzień temu, teraźniejsza powinna być już , że " hoho". :)

Chyba więc już nie będę czekać i jutro popędzę na betę ... bo się zadręczę :)

Hej dziewczyny, mam nadzieję, że dobrze się dziś czujecie :)
Byłam właśnie zapisać się do gina i wizytę mam dopiero 15 grudnia... Zastanawiam się czy to nie zbyt późno :/
Jeśli chodzi o obiawy to mam mega apetyt od wczoraj i lekkie bóle brzucha. I cały czas mi się wydaje, że krwawię... Ehh popadam w paranoję.

reklama
Do góry