reklama
Dorota_87
Fanka BB :)
Mnie jeszcze od kawy nie odrzuciło zobaczymy rano
Dziś popołudniu zrobiłam sobie inke bo nie chciałam drugiej kawy pić to myślałam że ducha wyzione tak mi po niej było źle jakieś duszności mnie złapały wiec boje się ze skoro zwykła zbozowka tak na mnie działa to i kawa przestanie służyć
Dziś popołudniu zrobiłam sobie inke bo nie chciałam drugiej kawy pić to myślałam że ducha wyzione tak mi po niej było źle jakieś duszności mnie złapały wiec boje się ze skoro zwykła zbozowka tak na mnie działa to i kawa przestanie służyć
jak tak was czytam to nie mam zielonego pojęcia o ciąży i boje się ze sobie nie poradzę ze coś zle jem albo nie wiem jeszcze tak się boje tej wizyty u ginekologa ze będzie coś nie tak
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Będziesz najlepsza Mama dla swojego dziecka! Jedz to na co masz apetyt. Unikajvtylko surowego mięsa, surowych ryb i sera pleśniowego. A co do stresu to ja cały czas się boję. Wszystkiego!! Buzki
mlodamama111
Zaciekawiona BB
Justyś1985
Fanka BB :)
Chcialabym zeby bylo inaczej. Przykro mi. Ale nie poddawaj sie, beda jeszcze z tego dzieci[emoji57]Mam wynik bety. 205, także wszystko jest już jasne
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja rodzilam Kubusia mając 23 lata
Jeju jak mi wolno dni lecą... już bym chciała móc serduszko zobaczyC
Z którego grudnia jesteś? Ja z 13 a mój Synek z 27
Nie... gin mi powiedział że zrobimy usg za tydzień i zapewniał że nie mam pp co się kłuć... zresztą innym dziewczynom przyrastala ładnie a potem bywało różnie, więc chyba pp prostu poczekam i postaram się nie panikować tak jak do tej pory.Mlodamama ja synka w wieku 21 lat urodzilam.i dalam rade Ty tez dasz!
Sarat ppwtarzalas bete?
reklama
mlodamama111
Zaciekawiona BB