reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Mnie jeszcze od kawy nie odrzuciło zobaczymy rano
Dziś popołudniu zrobiłam sobie inke bo nie chciałam drugiej kawy pić to myślałam że ducha wyzione tak mi po niej było źle jakieś duszności mnie złapały wiec boje się ze skoro zwykła zbozowka tak na mnie działa to i kawa przestanie służyć :(

0d1y3e3khzfk90a2.png

jak tak was czytam to nie mam zielonego pojęcia o ciąży i boje się ze sobie nie poradzę ze coś zle jem albo nie wiem jeszcze tak się boje tej wizyty u ginekologa ze będzie coś nie tak :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Będziesz najlepsza Mama dla swojego dziecka!:) Jedz to na co masz apetyt. Unikajvtylko surowego mięsa, surowych ryb i sera pleśniowego. A co do stresu to ja cały czas się boję. Wszystkiego!! Buzki

Mlodamama ja synka w wieku 21 lat urodzilam.i dalam rade Ty tez dasz!

Sarat ppwtarzalas bete?
Nie... gin mi powiedział że zrobimy usg za tydzień i zapewniał że nie mam pp co się kłuć... zresztą innym dziewczynom przyrastala ładnie a potem bywało różnie, więc chyba pp prostu poczekam i postaram się nie panikować tak jak do tej pory.

reklama
Do góry