Ok, wyslalam 1 go posta i trafil tam gdzie chcialam, to moge napisac kolejnego- dluzszego. Otoz- mam 35 lat, corke prawie 15 lat, corke 3 latka i teraz zapragnelismy z mezem 3 dziecka i ostatniego zarazem, bo - po 1 - on jest ode mnie 10 lat starszy i nie chcemy robic juz dzieci pozniej i o lasce chodzic na wywiadowki, po 2 bedzie to mojq 3 cia cesarka i juz teraz lekarka ostrzegla, ze ryzyko jest spore i operacja kolejna cc moze sie zakonczyc koniecznoscia wyciecia macicy, bo przy 2 giej rozchodzil mi sie stary szew, wiec nie wiem jak bedzie ale swiadomie podjelismy ryzyko. Tu tez jest wyjasnienie dlaczego zapisalam sie do lipcowek, bo pewnie cc odbedzie sie w 37 tyg ciazy, tak jak w poprzednim wypadku nie beda czekac do konca. Tworzylismy nasza dzidzie przedwczoraj 24h po pozytywnym tescie owu. z zamiarem niesmialym stworzenia chlopczyka, dzis juz pojawil sie sluz mleczny o znanej mi juz konsystencji z poprzednich ciaz, oczywiscie moze okazac sie, ze to jednak nie ciaza, ale w sumie to juz moje 4 zajscie( raz poronilam), i za kazdym razem moim 1 b. wczesnym objawem jest sluz i uczucie leciutkiej pelnosci i delikatnego rozpierania i gestnienia w podbrzuszu. Wiem, ze to brzmi irracjonalnie ale ja chyba mam b. mocno unerwiona okolice narzadow kobiech, bo czuje tez w sumie kazda owulacje a jak pol roku temu bylam u gin i powiedzialam mu, ze czuje, ze cos chyba mam w zatoce douglasa i czy moze spr. a on mi zrobil usg z drwiacym usmieszkiem i okazalo sie, ze mam duzo plynu( pozniej na cito badania onkologiczne markerow itd....) to zrobil taaaakie oczy i stwierdzil, ze to jest NIE MOZLIWE zebym to wyczula. a jednak. No wiec teraz czuje wyrzut hormonow i skutkiem jest ten sluz i rozpulchnienie wysciolki macicy, no i bezsennosc poki co ... AWy jakie objawy czujecie?pozdrawiam