reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Karolina gratuluje
Tea fantastyczne wiesci! Oby teraz wszystko szlo dobrze

Ja dzis rozmawialam z kolezanka, ktora tez tu w hiszpanii przechodzila ciaze i troche mnie zalamala, bo powiedziala ze na pierwszej wizycie tj w 8-9 tyg nie ma usg ani nawet nie sluchaja serduszka tylko zakladaja karte ciazy. Usg w normalnej ciazy sa tylko w 12, 20 i 30 tyg. Ja w poprzedniej mialam juz usg w 6 i 8 tyg bo podejrzewali, ze mogla byc zle umiejscowiona. A w ogole to bylo w Londynie. Teraz nie wytrzymam tyle czekac a prywatnie podobno tu jest strasznie drogo.

Aninek to w uk tez Cie dobrze potraktowali, bo tu bez konkretnych przyczyn ciąża prowadzona jest tak samo.
Masz tam takie scany co można dzidzie popodgladac? od 8tc się robi. nie wiem jak u Was ale tu np.na gruponie są fajne zniżki i pakiety można wykupić dużo taniej. warto dla swojego spokoju..
Nie możesz powydziwiac trochę ze Cie boli np.? by sprawdzili wcześniej?

Lilith no wlasnie w poprzedniej ciazy mialam straszny bol brzucha i to zanim sie jeszcze dowiedzialam o ciazy a dowiedzialam sie od lekarza dlatego tego samego dnia wyslal mnie na usg. Dzisiaj tez wlasnie myslalam juz zeby moze cos posciemniac. A z tych ofert na letsbonus korzystalas?

Posciemniaj i powiedz, że miałaś juz w poprzedniej ciazy takie pidejrzenia. zerknij może na fora i zobacz co babeczki tam sobie wzajemnie radzą, bo ten system zawsze można obejść.
Z tego nie, musze zobaczyć. grupon i wowcher.

Sarat a jak u Ciebie mam nadzieje ze plamienia nie wrocily

010igov3fkey3mez.png
Dziękuję za troskę :*** nie wróciły!!! :) i mają nie wracać! Nununu! :)

Ja robiłam betę w czwartek - nie mam jeszcze wyniku, i dzisiaj - dzisiaj była 544 , w różnych laboratoriach dlatego tak.
Ja robiłam betę w poniedziałek tydzień temu to był 3 tydzień i 120 teraz powinna być też w kilku setkach. mam nadzieję, że tak będzie.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Hej dziewczyny
Witam nowe mamuski
Karolina super Gratulacje
Tea trzymam kciuki za jutro
My od piatku popoludniu u rodzicow w polsce,akurat wrocilismy z imprezki bo tesciowie mieli zlote wesele wiec zesmy sie super wybawili.w poniedzialek wczesnie rano trzeba wracac niestety Do domku.nikomu niepowiedzielismy o ciazy ,chociaz siostra 3 tyg przedemna ale stwierdzilismy ze jesli bedzie wszystko dobrze powiemy na swieta wszystkim bedzie prezencik i wiem ze moi rodzice beda wtedy spokojniejsi bo bardzo przezyli moja pierwsza ciaze
oar8flw108bzyanz.png

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny :tak: W sumie to moze i zbyt wczesnie wskakuje na lipcowe forum ale jak zaraz objasnie to jest to poniekad uzasadniony skok...

reklama
Ok, wyslalam 1 go posta i trafil tam gdzie chcialam, to moge napisac kolejnego- dluzszego. Otoz- mam 35 lat, corke prawie 15 lat, corke 3 latka i teraz zapragnelismy z mezem 3 dziecka i ostatniego zarazem, bo - po 1 - on jest ode mnie 10 lat starszy i nie chcemy robic juz dzieci pozniej i o lasce chodzic na wywiadowki, po 2 bedzie to mojq 3 cia cesarka i juz teraz lekarka ostrzegla, ze ryzyko jest spore i operacja kolejna cc moze sie zakonczyc koniecznoscia wyciecia macicy, bo przy 2 giej rozchodzil mi sie stary szew, wiec nie wiem jak bedzie ale swiadomie podjelismy ryzyko. Tu tez jest wyjasnienie dlaczego zapisalam sie do lipcowek, bo pewnie cc odbedzie sie w 37 tyg ciazy, tak jak w poprzednim wypadku nie beda czekac do konca. Tworzylismy nasza dzidzie przedwczoraj 24h po pozytywnym tescie owu. z zamiarem niesmialym stworzenia chlopczyka, dzis juz pojawil sie sluz mleczny o znanej mi juz konsystencji z poprzednich ciaz, oczywiscie moze okazac sie, ze to jednak nie ciaza, ale w sumie to juz moje 4 zajscie( raz poronilam), i za kazdym razem moim 1 b. wczesnym objawem jest sluz i uczucie leciutkiej pelnosci i delikatnego rozpierania i gestnienia w podbrzuszu. Wiem, ze to brzmi irracjonalnie ale ja chyba mam b. mocno unerwiona okolice narzadow kobiech, bo czuje tez w sumie kazda owulacje a jak pol roku temu bylam u gin i powiedzialam mu, ze czuje, ze cos chyba mam w zatoce douglasa i czy moze spr. a on mi zrobil usg z drwiacym usmieszkiem i okazalo sie, ze mam duzo plynu( pozniej na cito badania onkologiczne markerow itd....) to zrobil taaaakie oczy i stwierdzil, ze to jest NIE MOZLIWE zebym to wyczula. a jednak. No wiec teraz czuje wyrzut hormonow i skutkiem jest ten sluz i rozpulchnienie wysciolki macicy, no i bezsennosc poki co ... AWy jakie objawy czujecie?pozdrawiam

Do góry