reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Karolina gratuluje
Tea fantastyczne wiesci! Oby teraz wszystko szlo dobrze

Ja dzis rozmawialam z kolezanka, ktora tez tu w hiszpanii przechodzila ciaze i troche mnie zalamala, bo powiedziala ze na pierwszej wizycie tj w 8-9 tyg nie ma usg ani nawet nie sluchaja serduszka tylko zakladaja karte ciazy. Usg w normalnej ciazy sa tylko w 12, 20 i 30 tyg. Ja w poprzedniej mialam juz usg w 6 i 8 tyg bo podejrzewali, ze mogla byc zle umiejscowiona. A w ogole to bylo w Londynie. Teraz nie wytrzymam tyle czekac a prywatnie podobno tu jest strasznie drogo.

Aninek to w uk tez Cie dobrze potraktowali, bo tu bez konkretnych przyczyn ciąża prowadzona jest tak samo.
Masz tam takie scany co można dzidzie popodgladac? od 8tc się robi. nie wiem jak u Was ale tu np.na gruponie są fajne zniżki i pakiety można wykupić dużo taniej. warto dla swojego spokoju..
Nie możesz powydziwiac trochę ze Cie boli np.? by sprawdzili wcześniej?

Lilith no wlasnie w poprzedniej ciazy mialam straszny bol brzucha i to zanim sie jeszcze dowiedzialam o ciazy a dowiedzialam sie od lekarza dlatego tego samego dnia wyslal mnie na usg. Dzisiaj tez wlasnie myslalam juz zeby moze cos posciemniac. A z tych ofert na letsbonus korzystalas?

Posciemniaj i powiedz, że miałaś juz w poprzedniej ciazy takie pidejrzenia. zerknij może na fora i zobacz co babeczki tam sobie wzajemnie radzą, bo ten system zawsze można obejść.
Z tego nie, musze zobaczyć. grupon i wowcher.

Sarat a jak u Ciebie mam nadzieje ze plamienia nie wrocily

010igov3fkey3mez.png
Dziękuję za troskę :*** nie wróciły!!! :) i mają nie wracać! Nununu! :)

Ja robiłam betę w czwartek - nie mam jeszcze wyniku, i dzisiaj - dzisiaj była 544 , w różnych laboratoriach dlatego tak.
Ja robiłam betę w poniedziałek tydzień temu to był 3 tydzień i 120 teraz powinna być też w kilku setkach. mam nadzieję, że tak będzie.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Hej dziewczyny
Witam nowe mamuski
Karolina super Gratulacje
Tea trzymam kciuki za jutro
My od piatku popoludniu u rodzicow w polsce,akurat wrocilismy z imprezki bo tesciowie mieli zlote wesele wiec zesmy sie super wybawili.w poniedzialek wczesnie rano trzeba wracac niestety Do domku.nikomu niepowiedzielismy o ciazy ,chociaz siostra 3 tyg przedemna ale stwierdzilismy ze jesli bedzie wszystko dobrze powiemy na swieta wszystkim bedzie prezencik i wiem ze moi rodzice beda wtedy spokojniejsi bo bardzo przezyli moja pierwsza ciaze
oar8flw108bzyanz.png

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny :tak: W sumie to moze i zbyt wczesnie wskakuje na lipcowe forum ale jak zaraz objasnie to jest to poniekad uzasadniony skok...

reklama
Ok, wyslalam 1 go posta i trafil tam gdzie chcialam, to moge napisac kolejnego- dluzszego. Otoz- mam 35 lat, corke prawie 15 lat, corke 3 latka i teraz zapragnelismy z mezem 3 dziecka i ostatniego zarazem, bo - po 1 - on jest ode mnie 10 lat starszy i nie chcemy robic juz dzieci pozniej i o lasce chodzic na wywiadowki, po 2 bedzie to mojq 3 cia cesarka i juz teraz lekarka ostrzegla, ze ryzyko jest spore i operacja kolejna cc moze sie zakonczyc koniecznoscia wyciecia macicy, bo przy 2 giej rozchodzil mi sie stary szew, wiec nie wiem jak bedzie ale swiadomie podjelismy ryzyko. Tu tez jest wyjasnienie dlaczego zapisalam sie do lipcowek, bo pewnie cc odbedzie sie w 37 tyg ciazy, tak jak w poprzednim wypadku nie beda czekac do konca. Tworzylismy nasza dzidzie przedwczoraj 24h po pozytywnym tescie owu. z zamiarem niesmialym stworzenia chlopczyka, dzis juz pojawil sie sluz mleczny o znanej mi juz konsystencji z poprzednich ciaz, oczywiscie moze okazac sie, ze to jednak nie ciaza, ale w sumie to juz moje 4 zajscie( raz poronilam), i za kazdym razem moim 1 b. wczesnym objawem jest sluz i uczucie leciutkiej pelnosci i delikatnego rozpierania i gestnienia w podbrzuszu. Wiem, ze to brzmi irracjonalnie ale ja chyba mam b. mocno unerwiona okolice narzadow kobiech, bo czuje tez w sumie kazda owulacje a jak pol roku temu bylam u gin i powiedzialam mu, ze czuje, ze cos chyba mam w zatoce douglasa i czy moze spr. a on mi zrobil usg z drwiacym usmieszkiem i okazalo sie, ze mam duzo plynu( pozniej na cito badania onkologiczne markerow itd....) to zrobil taaaakie oczy i stwierdzil, ze to jest NIE MOZLIWE zebym to wyczula. a jednak. No wiec teraz czuje wyrzut hormonow i skutkiem jest ten sluz i rozpulchnienie wysciolki macicy, no i bezsennosc poki co ... AWy jakie objawy czujecie?pozdrawiam

Do góry