reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ania@ gratuluje i dziekuje :-). Jutro w pracy będę dzwonić i sie umawiac , przeważnie i tak u mnie sie czeka te dwa tygodnie . Wiec jak cos będzie to 7 tydzień oby cos pokazał i żeby ta wstretna @ nie przyszla bo juz za bardzo sie nakreciam .

reklama
Ania@ gratuluje i dziekuje :-). Jutro w pracy będę dzwonić i sie umawiac , przeważnie i tak u mnie sie czeka te dwa tygodnie . Wiec jak cos będzie to 7 tydzień oby cos pokazał i żeby ta wstretna @ nie przyszla bo juz za bardzo sie nakreciam .
Nie przyjdzie już przez najbliższe 9 miesięcy. :) Mi testy bardzo bladzieńkie wychodziły, zrobiłam betę i jest dobrze. A teraz już spokojnie czekam na wizytę do 23 listopada. :happy2:

Maziajka mi juz wychodzi 7t.c.ostatni okres mialam 23.09, skoro 2 lekarzy widzialo pecherzyk w macicy to nie moze byc pozamaciczna prawda?jedynie jest pusty i rosnie czyli tak jakbym miala ciaze urojona,zdecydowalam ze jutro sie wypisuje na wlasne zyczenie i czekam na poronienie w domu,tu juz dluzej nie wytrzymam

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj tea no chyba rzeczywiscie bedzie to puste jajo bo w 7 tc to juz powinnien byc zarodek.Kurcze ale ta beta tez dziwna ze tak rosnie..a lekarze co mowia??

Vicarika w 7 tc to juz pewnie bedzie serduszko:-)

A u mnie zle...zwymiotowalam nawet mandarynki...boje sie ze to bedzie sie pogarszac i skonczy sie w szpitalu...

010igov3fkey3mez.png

hej Dziewczyny, ale tu sie duzo dzieje! witam tez kolejne lipcowki, z tego co pamietam to Big Child i Purpurowa- mamy ten sam termin (ostatni @ 10.10, termin 17 lipca :)) ja wlasnie mialam wyniki bety w tym tygodniu 1405 i po 48h 2900.. Nadal nie mam mdlosci ani szczegolnych problemow z apetytem, za to bardzo duzo pije wody jak na mnie.. Po pierwszym usg mam pecherzyk ok, a kolejne 24.11. nie moge sie doczekac serduszka. Mam 3 letniego synka i marze o coreczce ;) Nie mam zbyt wiele czasu by czesto pisac, bo pracuje w korpo i duzo tez podrozuje sluzbowo.. tak sie jednak ciesze z tej ciazy ze uwielbiam czytac co sie dzieje w kolejnych tygodniach rozwoju i u Was...
niesamowicie przykre jest jakie niektore z nas spotykaja przypadki. musimy byc silne i sie nawzajem wspierac. milej niedzielki, trzymajcie sie

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

gannrjjg2nhqig3f.png

tea - bądź silna, i...nie wypisuj się na własną rękę ze szpitala. Wiem, że jest Ci bardzo ciężko na serduchu, masz mega metlik w główce i do tego wszystkiego jesteś "okazem" na oddziale, ale jakby nie było jesteś w nietypowej sytuacji i znajdujesz się wśród lekarzy, więc co by nie było - oni Ci pierwsi pomogą.

Trzymam kciuki, żeby wszystko potoczyło się jak najlepiej. To jest początek ciąży, i.. nie zawsze wszystko na tym etapie jest oczywiste i widoczne (sprzęt, którym dysponują lekarze i szpitale również stawia wiele do życzenia), więc główka do góry :-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

hej Dziewczyny, ale tu sie duzo dzieje! witam tez kolejne lipcowki, z tego co pamietam to Big Child i Purpurowa- mamy ten sam termin (ostatni @ 10.10, termin 17 lipca :)) ja wlasnie mialam wyniki bety w tym tygodniu 1405 i po 48h 2900.. Nadal nie mam mdlosci ani szczegolnych problemow z apetytem, za to bardzo duzo pije wody jak na mnie.. Po pierwszym usg mam pecherzyk ok, a kolejne 24.11. nie moge sie doczekac serduszka. Mam 3 letniego synka i marze o coreczce ;) Nie mam zbyt wiele czasu by czesto pisac, bo pracuje w korpo i duzo tez podrozuje sluzbowo.. tak sie jednak ciesze z tej ciazy ze uwielbiam czytac co sie dzieje w kolejnych tygodniach rozwoju i u Was...
niesamowicie przykre jest jakie niektore z nas spotykaja przypadki. musimy byc silne i sie nawzajem wspierac. milej niedzielki, trzymajcie sie

gannrjjg2nhqig3f.png
Cześc Agilka mi z terminu miesiączki wychodzi termin na 21 lipca, ostatnia @ 14.10 też nie mam żadnych objawów jak na razie. A w którym dniu cyklu tą betę robiłaś?

hej Ania@ tez masz podobny termin :) betę robilam 10.11 i 12.11

gannrjjg2nhqig3f.png
Też robiłam betę 10.11 i 12.11 w 28 dc i w 30 dc, beta z 30 dc była 544, a tej wcześniejszej nie znam wyniku, jutro dopiero odbieram, bo była robiona w przychodni a ta wczorajsza przy szpitalu i od razu wynik był. A do lekarza idę 23.11

reklama
Dziewczyny nie martwcie sie objawy jeszcze przyjda a potem bedziecie narzekac jak ja:p

Choc troche mi przeszlo po 2 spotkaniach z kibelkiem troche mi lepiej i zjadlam nawet ziemniaki ogorek kiszony i troche kotletw mielonego..a po obiedzie 2 kawalki sernika.Moze bede zyc!:D

010igov3fkey3mez.png

Do góry