reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam się i ja byłam tu w 2011 roku, kiedy to byłam w ciąży z moim synkiem. teraz na lipiec mam termin drugiego porodu. jestem tą szczęścia razie, że objawów brak. bolące piersi i tyle. brzuch ciągle wzdęty . ostatnia miesiączka 10.10 cykle około 25 dni. na przyszły tydzień wizyta u lekarza.
Agdzie suwaczek ja się pytam? Kiedy dokładnie wizyta u lekarza? Bety nie robiłaś?

reklama
Hej mamuski,nie odzywalam sie 2 dni ale nadal jestem w szpitalu,natomiast jestem pelna nadzieji,beta urosla do 5800 i na usg pecherzyk byl wiekszy.Do tego wczoraj dostalam objawy ciazy,ciagniecie i klucie w podbrzuszu i bolace piersi i ogolnie jestem na ustach calego personelu bo bardzo rzadko sie zdarza zeby ciaza pozamaciczna dotarla do macicy i tam sie jednak zagniezdzila,na usg doktor mowil ze jest nadzieja i moze to byc wczesniejsza ciaza,jutro znow beta i usg i sie wszystko wyjasni,trzymajcie kciuki,mam nadzieje ze na stale tu zagoszcze,pozdrawiam was

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tea80 - wlasnie się zastanawiałam co u Ciebie! Mega się cieszę za taki rozwój sytuacji! Cuda sie zdarzają i musi teraz juz byc dobrze!
Kurcze dziewczyny zastanawiam sie czy juz zaraz nie isc do lekarza. Biorę Lamitrin z racji padaczki(wczesniej bralam depakine chroni 500 ale, ze planowałam ciążę to musiała byc zmiana) i kwas foliowy 5mg. Chciałam isc tak 7-8 tydzień zeby serduszko bylo. Obecnie jestem w 5tc.

Karolina gratuluję!! już spokojniejsza jesteś?

Na katar czy zatoki super jest plukanka, krople uzywalam w każdej cjazy, taka ilość nie zaszkodzi..

Zawsze mi suwaczki działają ale z pół roku temu dużo dziewczyn miało ten problem..

Witam nowe mamy.

Kasiulka czekam do środy do scanu i zmieniam ciuchy na ciążowe co zalegają w łóżku schowane.. waga spadła na szczęście na 50 wiec to nie od nadmiaru hihi.

Przyszło mi, że jednak genetyke mam 22.12 a 20.12 clinike. 21.12 mamy 15 rocznicę wiec byłoby miło usłyszeć pozytywne wiesci..
Macie pomysł na prezent??
Jestem szczęśliwa. dopiero tak naprawdę do mnie dociera :-D

Morela_87 a kiedy do lekarza idziesz?
Idę dopiero 24.11 bo mój lekarz mówi, że nie ma co za szybko. Już powinno być serduszko widać :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Teas80 to super wiadomość :) czekam na wyniki bety daj znać .. i mocno trzymam kciuki żebyś rozgościla się na forum ;)

p19uvfxmn6t6amgl.png

Aaaa same dobre wieści ! :)

Ania ja tez mam wizytę 23.11 :) jakoś o 16:00 chyba, muszę zerknąć w mailu bo juz nie pamietam :D
Zastanawiam sie,czy jak dam kartkę z grupa krwi to i tak bedą chcieli sprawdzić. Muszę znaleźć wszystkie papierzyska z poprzedniej ciazy.

Co do jedzenia ja juz tez byłam bliska płaczu dziś. Brzuch mnie az boli z głodu ale na nic nie mam ochoty, co o czymś pomyśle to odruch wymiotny :( albo mam na coś ochotę i mam to na juz, albo du.pa , nie zjem :/
Jestem głodna, a nic nie chce, śpiąca ale nie mogę spac . Porażka.
Na samym początku jadłam dużo i wszystko, a od kilku dni koniec dobrego. Jestem blada i cały czas zmęczona , oby to sie szybko unormowało.

reklama
Aaaa same dobre wieści ! :)

Ania ja tez mam wizytę 23.11 :) jakoś o 16:00 chyba, muszę zerknąć w mailu bo juz nie pamietam :D
Zastanawiam sie,czy jak dam kartkę z grupa krwi to i tak bedą chcieli sprawdzić. Muszę znaleźć wszystkie papierzyska z poprzedniej ciazy.

Co do jedzenia ja juz tez byłam bliska płaczu dziś. Brzuch mnie az boli z głodu ale na nic nie mam ochoty, co o czymś pomyśle to odruch wymiotny :( albo mam na coś ochotę i mam to na juz, albo du.pa , nie zjem :/
Jestem głodna, a nic nie chce, śpiąca ale nie mogę spac . Porażka.
Na samym początku jadłam dużo i wszystko, a od kilku dni koniec dobrego. Jestem blada i cały czas zmęczona , oby to sie szybko unormowało.
Ja mam na 16:30

Do góry