reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam z rana,
Lilith sliczne chmurki mozesz dzialac w temacie ale kiedy Ty jeszcze na to znajdujesz czas ja nie wiem ;) doba u Cb to cjyba z 30h trwa ;) kciukasy za wizytke.i zdrowka.dla.Dexa.
Karuzela opukaj córe po pleckach to naprawde fajnie pomaga szczwgolnie po.inhalacji. chyba ze to juz robisz ;)
Wszystkich przeziebionym zdrowka.

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

reklama
Kruzela zdrowka dla córeczki
Karo miłego dnia oraz moc radości dla męża. Dobrze ze badasz wzrok i cieszę sie, ze cukrzyca nie wyszła.
Pod koniec lutego mam drugie obciążenie glukoza, myśle ze wyniki po 1h i 2h bedą przyzwoite

Witam się i ja [emoji3]

Karuzela - zdrówka dla Małej!

Lilith - świetne te chmurki [emoji5].
Ja wszystko na maj zostawiam (zakupy, działania). Maszynę mam u babci, więc zanim sama nabede pierw sprawdzę swoje możliwości [emoji6].
Kciukasy za dzisiejsze badanie polowkowe [emoji110][emoji110]

Curran_twins - cudne te bodziaki [emoji3]. Tematyka superbohaterów tez w deche.
Nasza Jaga z racji faktu, że ma Woodstockowych Rodziców często miewa czarne koszulki z różnymi dziwnymi tekstami bądź nietypowa grafiką, "pokojowe" arafatki, czy rzemykowa biżuterię [emoji6]

Karo - wszystkiego najlepszego dla Twojego Męża [emoji5].
Kciukasy na polowkowym [emoji110][emoji110]

Co do L4... Przez weekend nastąpiła zmiana planów [emoji6]. Stwierdziłam, że nie będę teraz swirowac, i na legalu wybieram opiekę na J za ten rok + parę dni wolnego. Zbyt blisko będę przebywała na feriach, więc zawsze ktoś znajomy przypadkowo może mnie zobaczyć, a ja nie mam zamiaru się ukrywać [emoji6].
Najwyżej w drugim tygodniu ferii pomyślę o L4 [emoji6].
A teraz na spokojnie działam w pracy [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio moje poniedziałki biją rekordy bycia złymi, dziś już ilość zdarzeń była taka że się popłakałam w tramwaju (jak się już udało mi rozpocząć nim jazdę) a to dopiero 8.15 rano. Z tego wszystkiego brzuch mnie zaczął boleć i od pół godziny nie przestaje. Przez chorobę jeszcze tylko gorsze samopoczucie i czekam co znów jeszcze się wydarzy.

Aim - Kochana... Ty, taka silna Kobietka, poddajesz sie o 8:15?! Nie ma mowy żebyśmy Ci pozwoliły myśleć w pesymistycznych kategoriach [emoji5]
Ten dzień dopiero się zaczął, może nie najlepiej.. Ale to dopiero początek [emoji6]. Przyklej uśmiech na twarz i nie poddawaj się! Uśmiechem wpływasz na ludzi obok - a to od razu procentuje.
Pozwól sobie dzisiaj na ulubiony lakoc - wspominałaś kiedyś o pysznych drozdzowkach [emoji6]. Będzie dobrze [emoji8]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

AIM Ty nie z tych co się poddają :) co Cię nie zabije to Cię wzmocni :)

Ja dziś rano już zdążyłam się z córką pokłócić bo mi zaczęła pyskować franca jedna. 6.5 lat ma a pyskuje jak nastolatka. Trzeba ją ukrócić:)

Teraz śniadanko i serialik :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Nie poddaje się ale wykończona jestem na wstępie :( jedzenie odpada-jem tylko gdy absolutnie muszę-taki mam ból gardła :/ wczoraj i z rana gardło było czerwone ale migdałki czyste, pewnie w chwili wolnego poproszę kogoś żeby mnie posłuchał bo kaszel raczej nie fajny mam :/

Aim życzę Ci lepszej reszty dnia :*

Tak piszecie o tych maszynach ze się zastanawiam czy dałabym radę. Mam maszyne u mamy ale nigdy nie próbowałam, mamusia mi skraca spodnie :D

reklama
Aim glowa do gory tylko Ty mozesz wplywac na swojego dzidziusia wiec staraj sie dostarczac mu tylko endorfin a nie stresu bedzie dobrze i tylko Wy sie liczycie tu i teraz [emoji5]

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Do góry