reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam z rana,
Lilith sliczne chmurki mozesz dzialac w temacie ale kiedy Ty jeszcze na to znajdujesz czas ja nie wiem ;) doba u Cb to cjyba z 30h trwa ;) kciukasy za wizytke.i zdrowka.dla.Dexa.
Karuzela opukaj córe po pleckach to naprawde fajnie pomaga szczwgolnie po.inhalacji. chyba ze to juz robisz ;)
Wszystkich przeziebionym zdrowka.

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

reklama
Kruzela zdrowka dla córeczki
Karo miłego dnia oraz moc radości dla męża. Dobrze ze badasz wzrok i cieszę sie, ze cukrzyca nie wyszła.
Pod koniec lutego mam drugie obciążenie glukoza, myśle ze wyniki po 1h i 2h bedą przyzwoite

Witam się i ja [emoji3]

Karuzela - zdrówka dla Małej!

Lilith - świetne te chmurki [emoji5].
Ja wszystko na maj zostawiam (zakupy, działania). Maszynę mam u babci, więc zanim sama nabede pierw sprawdzę swoje możliwości [emoji6].
Kciukasy za dzisiejsze badanie polowkowe [emoji110][emoji110]

Curran_twins - cudne te bodziaki [emoji3]. Tematyka superbohaterów tez w deche.
Nasza Jaga z racji faktu, że ma Woodstockowych Rodziców często miewa czarne koszulki z różnymi dziwnymi tekstami bądź nietypowa grafiką, "pokojowe" arafatki, czy rzemykowa biżuterię [emoji6]

Karo - wszystkiego najlepszego dla Twojego Męża [emoji5].
Kciukasy na polowkowym [emoji110][emoji110]

Co do L4... Przez weekend nastąpiła zmiana planów [emoji6]. Stwierdziłam, że nie będę teraz swirowac, i na legalu wybieram opiekę na J za ten rok + parę dni wolnego. Zbyt blisko będę przebywała na feriach, więc zawsze ktoś znajomy przypadkowo może mnie zobaczyć, a ja nie mam zamiaru się ukrywać [emoji6].
Najwyżej w drugim tygodniu ferii pomyślę o L4 [emoji6].
A teraz na spokojnie działam w pracy [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio moje poniedziałki biją rekordy bycia złymi, dziś już ilość zdarzeń była taka że się popłakałam w tramwaju (jak się już udało mi rozpocząć nim jazdę) a to dopiero 8.15 rano. Z tego wszystkiego brzuch mnie zaczął boleć i od pół godziny nie przestaje. Przez chorobę jeszcze tylko gorsze samopoczucie i czekam co znów jeszcze się wydarzy.

Aim - Kochana... Ty, taka silna Kobietka, poddajesz sie o 8:15?! Nie ma mowy żebyśmy Ci pozwoliły myśleć w pesymistycznych kategoriach [emoji5]
Ten dzień dopiero się zaczął, może nie najlepiej.. Ale to dopiero początek [emoji6]. Przyklej uśmiech na twarz i nie poddawaj się! Uśmiechem wpływasz na ludzi obok - a to od razu procentuje.
Pozwól sobie dzisiaj na ulubiony lakoc - wspominałaś kiedyś o pysznych drozdzowkach [emoji6]. Będzie dobrze [emoji8]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

AIM Ty nie z tych co się poddają :) co Cię nie zabije to Cię wzmocni :)

Ja dziś rano już zdążyłam się z córką pokłócić bo mi zaczęła pyskować franca jedna. 6.5 lat ma a pyskuje jak nastolatka. Trzeba ją ukrócić:)

Teraz śniadanko i serialik :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Nie poddaje się ale wykończona jestem na wstępie :( jedzenie odpada-jem tylko gdy absolutnie muszę-taki mam ból gardła :/ wczoraj i z rana gardło było czerwone ale migdałki czyste, pewnie w chwili wolnego poproszę kogoś żeby mnie posłuchał bo kaszel raczej nie fajny mam :/

Aim życzę Ci lepszej reszty dnia :*

Tak piszecie o tych maszynach ze się zastanawiam czy dałabym radę. Mam maszyne u mamy ale nigdy nie próbowałam, mamusia mi skraca spodnie :D

reklama
Aim glowa do gory tylko Ty mozesz wplywac na swojego dzidziusia wiec staraj sie dostarczac mu tylko endorfin a nie stresu bedzie dobrze i tylko Wy sie liczycie tu i teraz [emoji5]

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Do góry