reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ech i zapomniałam wkleić :)

Hmm i slonevzko zrobię z kokardkami.

_20170205_201801.JPG
_20170205_201735.JPG
_20170205_201655.JPG
_20170205_201616.JPG

Załączniki

• _20170205_201801.JPG
    _20170205_201801.JPG
    377,3 KB · Wyświetleń: 292
  • _20170205_201735.JPG
    _20170205_201735.JPG
    486,4 KB · Wyświetleń: 345
  • _20170205_201655.JPG
    _20170205_201655.JPG
    297,1 KB · Wyświetleń: 286
  • _20170205_201616.JPG
    _20170205_201616.JPG
    427,7 KB · Wyświetleń: 284
reklama
Lilith piękna ta twoja chmurka brawo zdolniacho
Ewcia3004 zdrowka dla Mikołaja
Maziajak kuchnia zapowiada sie rewelacyjne, czekamy na efekt końcowy: )
Odnosnie usg polowkowego to ja bede miec.w 19 tyg.
Dziewczyny w ktorej części brzucha czujecie swoje malenstwa jak szaleją?
Jejku jak mi szybko ten weekend zlecił a jutro od nowa poranne wstawania a ja tak kocham spać. Mąż mnie tu straszy ze straszne.mrozy zapowiadają a ja juz wypatruje wiosnę ;) tak bardzo chce mi sie ciepła i słońca
Jestem zmuszona zakupić inne spodnie bo moje stare juz mnie cisna musze guzik odpinac.

Lilith chyba czas na maszyne. Nowka nie uzywana. Czas zaczac!!!

Dziewczyny ja zawsze jak ktos pyta mowie z OM i tak jak mam w ksiedze ciazy 17+1, 17ty lub jak jest 17+5 to ze prawie 18[emoji38]
A jak miesiac to mowie 4, ale zaraz 5ty[emoji28] i juz. O tak nie zapamietaja!. Wazny termin porodu[emoji1]

Na koniec mam pytanie w kwestii badan.
Mam w srode ginka. Musze zrobic morfo i moczyk. Planowalam we wtorek.
Czy jak jestem poki co chora to jest sens?
Wysle sms do gina z zapytaniem wiadomo, ale tak na sucho z Waszego doswiadczenia. Jak to jest?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wieczornie!:) ja dziś w poszukiwaniach sukienek na wesela byłam :) i na szczęście z powodzeniem !!uff !!na szczęście z gołym tyłkiem nie pójdę !i mam już z głowy !!

Polecam Wam jesli któraś jest w Warszawy galerie Modo ..i sklep multi outlet ..naprawdę można wychaczyc fajne sukieneczki za bardzo okazyjne ceny ![emoji3] także tak !a tym czasem dobranoc kochane ![emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lilth fajowe, mocne kciuki za jutro ✊✊✊
Aga wydaje mi sie, ze te wyniki ktore interesują gin pozostaną bez zmian..
Kika na początku ruchy czułam w okolicach podbrzusza, teraz wszędzie do wysokości pępka, czasami lekko ponad, ale ja mam termin na polowe czerwca

Ostatnia edycja:
Kasiulko jak miło,że pamiętasz. Ciesze się, nawet zlecialo.

Kika różnie, raz z lewej i tam zdecydowanie najmocniej a raz z prawej, czasem równocześnie i jak sie wypycha to mocno z prawej na wysokości pępka a tak to między lonem a trochę poniżej pępka.
Na samym początku czułam nad lonem.

@Angie_90 koszulkę kupiłam w aplikacji WISH na androidzie. Tak, jest dość długa no i ciążowa, wiec, uszyta odpowiednio na duze brzuszki
@Truskawka89 znalazłam sukienkę w szafie, może nie z wybiegów, ale wygodna i brzuch się zmieści :D

@LILITH świetne!

uff, nadrobiłam :)

Jak wspominałam wcześniej, wybrałam się na zakupy z moim partnerem. I muszę przyznać, ma chłopak szal hahah. wszystko by kupił już teraz, od razu...
wysłałam go do jednego sklepu, mowie, kup co Ci się podoba... i kupił:
ubranka.jpg

I od razu odpowiadam, ze nie wiemy jeszcze, czy to chłopaki czy dziewczyny, czy jedno i drugie, ale jak to stwierdził, dziewczyny tez mogą nosić super bohaterów :D
Kupiłam jeszcze, spodnie ciążowe w lidlu i kilka neutralnych już ubranek :)
Potem pojechaliśmy na taki jakby pchli targ...
Nie myślałam, ze coś tam znajdziemy ale... kupiliśmy łóżeczko za cale 10 euro :D stan idealny, tylko poprosiłam Toma, żeby przemalował na biało ;)

ok, dziewczyny, mój pęcherz ostatnimi czasy jest używany chyba jako guma do skakania bo normalnie co chwile biegam do łazienki.

Dobranoc... a może jeszcze później zajrzę :)

Załączniki

• ubranka.jpg
    ubranka.jpg
    108,3 KB · Wyświetleń: 291
Lilith, ewcia zdrowka dla dzieciaków! Ja właśnie siedzę przy córce, meczy ja okrutnie kaszel- ciekawe czy to tylko spływają ca wydzielina czy juz powoli na oskrzela idzie :-/

Kusicie tym szyciem, ja już dawno miałam kupić maszynę ale nie mam na nią miejsca, a też nie wiem czy mój zapał nie byłby chwilowy.

Ruchy czuje po prawej i lewej stronie, pod pepkiem. Pojawiły się też napinania macicy i mam nadzieje ze wprowadzony magnez sobie z nimi poradzi.

Usg polowkowe mam w środę i to będzie dokładnie 20tc.

Mignelo mi tu parę mam z Krakowa czy któraś z Was wie gdzie mogę wykonać echo serca i założyć holter? A może któraś miała przyjemność z poradnia nadciśnienia na Kopernika? Pomimo tego że w domu i u innych specjalistów ciśnienie mam ok, to przez to ze w gabinecie gin wyskakuje mi bardzo wysokie (z nerwow) to mam się dalej diagnozowac pod kątem nadciśnienia :-/

Lilith kciukasy [emoji110][emoji110][emoji110]i zdrowka dla synka i super poduszki.ja o szyciu pojecia niemam pomimo ze mama krawcowa ale za to na drutach i szydelku umie
Jeszcze jedna mamuska pisala ze 06 idzie ale zapomnialam

Angie super ze masz juz kiecke. My jedziemy 02 maja na wesele Do polski Do kuzynki.bede w 32 tyg wiec ubiore chyba worek [emoji6]jeszcze 4 czerwca chrzesniak meza mA komunie w polsce i maz albo pojedzie Sam albo niepojedzie wogole.no a 10 czerwca idziemy na komunie ale to juz tu na miejscu wiec jak cos mnie prosto na porodowke zawioza

Ewcia zdrowka dla malego

Aga jeszcze Pare dni i L4?

Maziajka kuchnia super.jestem ciekawa calego efektu

U nas obojetnie jaki lekarz mowia rozpoczete tyg czyli jestem dzisia 19plus to mowia ze dzisiaj 20 tydzien sie zaczal.
Ja czuje tez Baby w spojeniu w dole mniej wiecej czasami chyba Mi caly czas po pecherzu skacze a czasami w okolicach pempka

Ja we wtorek mam okuliste bo niewiem czy pisalam wam ze cukrzyca ciazowa Mi sie niepotwierdzila wiec beda patrzec czemu moj wzrok sie tak pogorszyl. Ja mysle ze to od cisnienia.dzisiaj w kosciele juz nieumialam przeczytac ktory numer piosenki
A jutro wybieramy sie 150km od nas w gory. Nielubie ogolnie gor i sniegu ale M jutro konczy swoja 30stke wiec zgodzilam i mala sie cieszy na snieg .a na urodzinki nierobimy sobie wielkich prezentow ale przygotowalam dla niego filmik z jego ulubiona piosenka"moja kochana coreczka "znacie? I powklejalam moje z brzuszkiem zdjecia i malej. Jestem ciekawa jego reakcji

f2w3flw15r2h1ssa.png

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mimo że z Krakowa nie wiem czy jest jakieś tu specjalne miejsce do zakładania holterów. A na Kopernika chyba wszystko ma dobre lub bardzo dobre opinie:)

Do góry