reklama
Ja z jednej strony jak rano budzik dzwoni to się zastawiam - czemu nie jestem jeszcze na zwolnieniu ( wstaje o 6:00) ...a jak już jestem w pracy ...to jest dobrze...jest się do kogo odezwać..
Ale jeszcze miesiąc ....i przechodzę na L4 ( oczywiście jeżeli na najbliższej wizycie będzie wszystko ok)
Ale jeszcze miesiąc ....i przechodzę na L4 ( oczywiście jeżeli na najbliższej wizycie będzie wszystko ok)
Hejka
Lilith cudne to robisz! Kurde za co sie nie bierzesz to taki super efekt Trzymam kciuki za dzisiaj!! Mnie tez to czeka jutro ale jakos dziwnie spokojna.jestem.Nie to co przed 1 prenatalnym wtedy 3 dni nie spalam...
Kika ja od poczatku czulam ze fasol mi sie po prawej stronie zagniezdzil ciagle cos mnie tam ciagnelo ,szczypalo itp.I tam tez poczulam pierwsze ruchy.Teraz dzidz juz dosc duzy jest i czuje go po prawej i na srodku nie raz jednoczesnie.
Aga dobra decyzja po co sie masz stresowac!
Zdrowka dla waszych chorowitkow!!
Moj mial.dzis krew pobierana bo jest ponizej 3 centyla i pediatra.kazala.przebadac hormony.
Lilith cudne to robisz! Kurde za co sie nie bierzesz to taki super efekt Trzymam kciuki za dzisiaj!! Mnie tez to czeka jutro ale jakos dziwnie spokojna.jestem.Nie to co przed 1 prenatalnym wtedy 3 dni nie spalam...
Kika ja od poczatku czulam ze fasol mi sie po prawej stronie zagniezdzil ciagle cos mnie tam ciagnelo ,szczypalo itp.I tam tez poczulam pierwsze ruchy.Teraz dzidz juz dosc duzy jest i czuje go po prawej i na srodku nie raz jednoczesnie.
Aga dobra decyzja po co sie masz stresowac!
Zdrowka dla waszych chorowitkow!!
Moj mial.dzis krew pobierana bo jest ponizej 3 centyla i pediatra.kazala.przebadac hormony.
kika333
Aktywna w BB
Aim kochana mam nadzieję że reszta dnia będzie zdecydowanie lepsza dużo zdrowia dla ciebie, buziaki!
Morela moja ma prawie 6 lat ale tez nie raz pyskuje jak nastolatka normalnie szlag trafia człowieka
Jenny 84 a wiesz ze ja tez się rano zastanawiam czemu mnie nie ma na l4
Przypomniałam sobie ze na strychu mam od mamci dostałam kiedyś w spadku maszynę do szycia ale myślicie ze da się samemu nauczyć szyć?
Morela moja ma prawie 6 lat ale tez nie raz pyskuje jak nastolatka normalnie szlag trafia człowieka
Jenny 84 a wiesz ze ja tez się rano zastanawiam czemu mnie nie ma na l4
Przypomniałam sobie ze na strychu mam od mamci dostałam kiedyś w spadku maszynę do szycia ale myślicie ze da się samemu nauczyć szyć?
Kilka dni średnio tym bardziej że biorę urlop na tydzień za chyba 2 tygodnie, nie no, jakoś to będzie, mam tylko ten kaszel, i ból gardła, poza tym zdrowa jednak patrząc jak to się (nie) rozwijaAim a nie możesz zostać kilka dni w domu ?
Chybra
Fanka BB :)
Heh też zaczęłam się zastanawiać nad maszyną, ale nie mam żadnej w rodzinie, babcia miała, ale to już przeszłość, poza tym wydaje mi się, że lewa jestem do takich rzeczy , teraz mam więcej czasu, ale gdy nadejdzie lipiec już chyba na nadmiar czasu nie będę narzekać
Jestem w 16 tyg i wieczorem zauważyłam, że na brzuchu mam mega suchą skórę, na prawdę jakbym jej nigdy niczym nie smarowała, aż takie suche płaty widać. Brzuch co wieczór traktuję olejkiem Palmers, może rano też smarować? Lub może krem z Palmers też dokupię?
Jestem w 16 tyg i wieczorem zauważyłam, że na brzuchu mam mega suchą skórę, na prawdę jakbym jej nigdy niczym nie smarowała, aż takie suche płaty widać. Brzuch co wieczór traktuję olejkiem Palmers, może rano też smarować? Lub może krem z Palmers też dokupię?
Chybra - ja smaruje się palmersem - skoncentrowany krem na rozstępy. Jeszcze kilka tygodni temu nie pasował mi jego intensywny zapach kakaa, więc używałam go na zmianę z Perfecta Mama lub Hipp Mama. Teraz jak dla mnie bomba.
Palmersem wystarczy, że posmaruje sie raz dziennie, Perfecta smaruje się 1-2 dziennie (ma lżejsza konsystencję).
Palmersem wystarczy, że posmaruje sie raz dziennie, Perfecta smaruje się 1-2 dziennie (ma lżejsza konsystencję).
reklama
Ledwo żyje..
Syn obudził się o 23 i do 3 nie spał od duszenia.. Mnie rozbolal brzuch..pierw bóle z 30 min potem biegunka ze 2 godz no maaasakra.
Potem pobudka między 6 a 7 i teraz czekam aż wstanie.
Przelozylismy przedszkole na 11. Jeszcze w nocy gorączki dostał..
Od rana zaś mi niedobrze i słabo.. Może że zmęczenia bo spać mi się chce..
Curran mój mały ma tego Batmana na koszulce, śliczne są.
Karuzela zdrówka dla córki. Wendy dobrze pisała, oklepuj.
Bulkasia naskoczylam? Gdzie? Haha na pewmo nie, napisałam ze mi tak tego tłumaczyć nie musisz, znam odpowiedniki skoro wklejalam. Zwykła gadka, inaczej naskakuje.
Dziewczyny, czy któraś wie co z Luandzia??? Ona po wizycie sje odezwała???
Maziajka ja też spokojona ale jak zawsze coś się komplikuje
Idę prasować.
Syn obudził się o 23 i do 3 nie spał od duszenia.. Mnie rozbolal brzuch..pierw bóle z 30 min potem biegunka ze 2 godz no maaasakra.
Potem pobudka między 6 a 7 i teraz czekam aż wstanie.
Przelozylismy przedszkole na 11. Jeszcze w nocy gorączki dostał..
Od rana zaś mi niedobrze i słabo.. Może że zmęczenia bo spać mi się chce..
Curran mój mały ma tego Batmana na koszulce, śliczne są.
Karuzela zdrówka dla córki. Wendy dobrze pisała, oklepuj.
Bulkasia naskoczylam? Gdzie? Haha na pewmo nie, napisałam ze mi tak tego tłumaczyć nie musisz, znam odpowiedniki skoro wklejalam. Zwykła gadka, inaczej naskakuje.
Dziewczyny, czy któraś wie co z Luandzia??? Ona po wizycie sje odezwała???
Maziajka ja też spokojona ale jak zawsze coś się komplikuje
Idę prasować.