sylver80
Fanka BB :)
Olokolo super, że masz pracę i trzymam kciuki za dzidzie;,będzie dobrze i oszczędzaj się
Sylver80 ja też przeprowadzilam się do Warszawy (7 lat temu ) nie mając tutaj nikogo, żadnego znajomego, nikogo z rodziny ... a dziś znajomi są, fryzjer też (ale z tym było ciężko [emoji6], bo po pierwsze drogo i po drugie wszędzie daleko ) no i okazało się, że rodzince ta Wawa to nie koniec świata, wręcz po drodze hehehe szczególnie na lotnisko
Ja tez pracuję w banku i z tym liczeniem szczególnie teraz w ciąży jak jestem rozkojarzona to tez kiepsko hehehe dobrze ze komputer się nie myli
IMIĘ i tu jest problem , dziewczynce to mam FULL[emoji6] a dla chłopca NULL [emoji53]
Kasiulka ja tylko na zakupy autem,no i czasem do lekarza, tak to na codzień do szkoły Filip tramwaj i ja dalej do pracy metro [emoji12]
Samotnaja o losie współczuję, najważniejsze, że mąż cały. .. no ale auta szkoda
Maziajka ja mam jak ty ... wszystkim i za wszystkich się martwię. .. zwariować można [emoji54]
Lilith ja mam 6 do wyrwania po nieudolnym leczeniu kanałowym,ale cały czas się zastanawiam czy jakiś inny stomatolog nie sprobowalby mi go uratować . . . . Dziewczyny z Wawy macie może kogoś godnego polecenia? ?
Aim ja jestem Asia [emoji6] i lubię swoje imię. .. mam nadzieje, że nie jestem pechowa hehehe
Tea80 super ze dzidzia ok. trzymam kciuki za synka
Paalina ja w Holandii mieszkałam 2 lata i tam urodził się nasz synek ... uwielbiam tamten klimat [emoji38]
No i bita godzina z pracy dzięki Wam wyjeta [emoji4][emoji4]
Ja jutro usg prenatalne i dzień wolny stresik jest [emoji52]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Aha, o znajomych tak się nie boję, bo to kwestia czasu, ale jednak rodzinka przydaje się przy dzieciach, szczególnie takich maleństwach. A do mnie póki co mają ponad 3 godziny jazdy
W banku pracowałam od studiów począwszy przez 9 lat, później chciałam uciec z korporacji, poszłam do kolejnej szkoły, przebranżowiłam się i teraz od 4 lat jestem Protetykiem Słuchu Stres w pracy zupełnie inny, i pomimo że też jest nacisk na sprzedaż, to jednak dużo mniejszy, i przede wszystkim ma się poczucie, że naprawdę pomagamy ludziom słyszeć To była wielka zmiana w moim życiu, ale nie żałuję, a protetyków na polskim rynku jest póki co jak na lekarstwo.
Dołączam do grona fanów Holandii, swego czasu jeździłam tam często (były mąż tam mieszka) Tylko ten wiatr doprowadzał mnie do szewskiej pasji