reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Maziajka gratuluje, dziewczynka super!:)

Aga zadzwonilam do mojego gin. , powiedzial ze jak sa krwiaki podkosmowkowe (tak to nazwal), to potem schodzi to w formie takiego brudzenia, no i ze dawkowanie lekow powinno takie zostac, luteiny nie daje sie wg niego w takich przypadkach. Normalna wizyte mam na 27 grudnia, ale jak sie stresuje, to moge wczesniej na usg sie umowic.
Czyli leze dalej i staram sie nie stresowac.
Ps. Wyczytalam ze juz w 10 tygodniu ciazy dziecko wyczuwa nasze nastroje

reklama
aim moj lekarz powiedzial zeby nie zwiekszac dawki, ze nie ma dowodow naukowych ze wieksza dawka cos zmienia...sama nie wiem...
A jak u Ciebie w szpitalu, zwiekszaja lekarze do 3*1 w takich sytuacjach, czy raczej nie?

Pola spokojnie wiem ze to st rasznie brzmi ale Ty juz i tak robisz wszystko zeby bylo dobrze Twoje zamartwianie sie nic nie pomoze badz dobrej mysli i dalej stosuj sie do tego co mowi lekarz.

Maziajka gratki wizyty i poznania tajemnicy plci , to Ci mala dała popalic dolegliwosciami ;)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak dziewczyny dzidzius wiekszy wychodzi o jakis tydzien no i podobno jajka juz powinny byc gdyby co:-) termin na ok 26 czerwca wychodzi.

010igov3fkey3mez.png
Gratulacje :) no i zobacz nasza intuicja okazała się niezawodna :) Ty czułas od początku dziewczynkę i jest , ja chłopca i jest :) ciesze się ze prenatalne tez ok :)
Ja z usg miałam termin na 06.07 a na prenatalnych wyszedł 30.06 :)

p19u3e3k9ugosgbi.png

Aim tego sie wlasnie obawiam, tzn podejscia co ma byc to bedzie, bo jak chodzi o wlasne dziecko- to zmienia to punkt widzenia i czlowiek zrobilby wszystko zeby bylo dobrze...

Truskawka umowilam sie na czwartek, myslalam zeby moze jeszcze dzis do mojego gin, ktory prowadzil pierwsza ciaze, ale chyba powinnam raczej lezec niz latac po lekarzach, sama nie wiem.

Wendy, wlasnie sie uspokajam, bo zaczelam po tym plamieniu popadac w panike. Leze i staram sie nie stresowac.

reklama
Do góry