reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aga_k_m dopochwowych lekow nie mam, mam duphaston 2*1 magnez (asmag forte) 3*1 i witaminy dla kobiet w ciazy.
Wlasnie duzo dziewczyn ma jeszcze dopochwowo luteine (oprocz tego duphaston), moze tez powinnam miec tp dodatkowo?
Oprocz tych lekow caly czas leze. wstaje tylko do toalety, umyc sie i podgrzac jedzenie (w ciagu dnia jestem sama - maz w pracy, coreczka w przedszkolu), takze czasem juz chce mi sie plakac normalnie....a pierwszy trymestr konczy sie u mnie dopiero 20 stycznia...

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie no i bedzie dziewczynka tak jak myslalam:-) wg usg troche wieksza wychodzi ma juz 7 cm:-) . Wszystko super:-)

010igov3fkey3mez.png

Maziajka gratulacje :D ale ze tak szybko wiadomo to w szoku jestem, moze dlatego ze dzidziuś juz duży :)

Pola ja bym poszła na wizytę tym bardziej ze idą święta i nie fajnie by było je spędzić na IP :/

Tak dziewczyny dzidzius wiekszy wychodzi o jakis tydzien no i podobno jajka juz powinny byc gdyby co:-) termin na ok 26 czerwca wychodzi.

010igov3fkey3mez.png

reklama
Do góry