reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Mafu - właśnie przywiozłam z M pizze do domku [emoji6]. Mi jednak sam zapach wystarczył [emoji19].

Jestem już po wizycie u gina. Wszystko w porządku - serduszko pięknie bije, dzidziol ma już 4,8 cm, przez co przeskoczylam z 11+2 na 12 tc. Zmienił mi się też termin porodu z 8.07 na 3.07 (ale póki co nic nie zmieniam na liście [emoji6]). Wagowo 1 kg w dół.

Jutro wstawię fote z usg. Dzisiaj już nie mam siły. Chyba, mnie coś rozkłada (od rana źle się czuję - głowa mi pęka, apap nie działa, przez co jestem bardziej struta niż zwykle).

Dobranoc Dziewczynki [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Aga super , że wszystko oki. Niech rośnie zdrowo:)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Hej kobietki jestem już po wizycie,dzidzia nadal 2 tygodnie młodsza niż z OM i tak chyba zostanie,poza tym ok,za 2 tygodnie prenatalne
Piszecie o imionach,jak syn podoba mi się Bruno,tu już chyba trzeci na forum :-),a dziewczynka może Natalka,lub Kornelia,mamy już Amelke,Michalinke,która niestety nie przeżyła i Janka.
Troszkę się wycofuje z forum,będę was czytać na bieżąco i napiszę po prenatalnych ale mamy problemy z synkiem i muszę mu teraz poświęcić dużo czasu a i nerwy mamy straszne.
Wkleję jeszcze foto z brzuszkiem z soboty.
Gratuluję udanych wizyt i 3mam kciuki za prenatalne.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak Bruno na lipcowkach króluje: ) ja szczerze jak mam przyznac mam wielki problem z wyborem imienia dla chlopca bo malo ktore mi sie podoba, a jak juz jest takie to jest juz w rodzinie..Bruno wybral moj maz i tak juz jesli bedzie syn pewnie zostanie ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Paalina - gratuluję udanej wizyty, i trzymam kciuki za sytuację w pracy [emoji5]
Amsterdam... Piękne miasto. Mój M ma szczególny sentyment do niego [emoji6]

A Bruno i mi się spodobal. Wczoraj M mnie podpytywal czy mam już jakieś propozycje co do imion... Uzgodniliśmy, że przycisniemy temat za jakiś czas. Może Jaga też nam coś podrzuci z pomysłów [emoji6]

Tea - czyli sprawa dzidziusia jest już wyjaśniona [emoji5]. Dużo sił i cierpliwości życzę przy ogarnięciu Synka (pamiętam bunt dwulatka aż nadto) oraz duuuuzo zdrówka dla Małego. Mimo wszystko wpadaj do nas co jakiś czas i pisz co u Was [emoji5]

Maziajka - oddychaj.. I nie stresuj się - będzie dobrze [emoji106] (bo dlaczego miałoby być źle - tego się trzymaj). Buziaki

Truskawka - zdrówka dla Synka. Fajna lekarka Wam się trafiła [emoji5]

Aha - [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka noc maskra od 3 nie spie...moj o 3 wstawal do pracy i sie obudzilam zasnelam po 5...wstalam po 7 o malo do przedszkola zaspalismy a mlody na 8 dzis ma.angielski a na nogach jeszcze trzeba isc ale zdarzylismy.

Olisia tak jak truskawka pisala tantum verde moga tez byc tabletki do ssania mi gin polecil laryng up.Pomoglo mozesz tez brac rutinoscorbin.

Aga musi musi:p nie ma innej opcji ale te nerwy sa straszneee:p

Tea super , ze z dzidziolem oki!

Ja od wczoraj troche sie pozbierac nie umiem dlatego tez ta noc taka byla moj brat wlasnie w Niemczech jest ...jezdzi tirem..

010igov3fkey3mez.png

reklama
Hej babolki, mnie wczoraj złapała taka migrena ze padłam i trzyma mnie do tej pory :/ do tego młody tak sie dusił w nocy ze o 4 dom na nogi postawił. Pisalyscie o tych inhalatorach, ale nie zapisałam, jak któraś ma fajny to proszę o linka :)

Aga super ze dzidziuś tak rośnie :) ja wizyta w czwartek i juz sie denerwuje.

Olusiaa tantum verde na gardło można brać w ciazy

AIM dzięki za szczegółowe wyjaśnienie, myślałam ze to chodzi o te standardy które juz sa od kilku lat, tzn ze dziecko przy mamie itp. w sumie w szpitalach największy problem jest z syfem na oddziałach, stare sprzęty, pokoje 4-5 osobowe, jedna łazienka na korytarzu- tak jest na patologii w Żeromskim, tam maja tylko ładna porodówkę, ale reszta szpitala to komuna :/

Do góry