D
Deleted member 134305
Gość
Maziajka właśnie teraz spojrzałam ze znów jakieś zamachy w Niemczech ciężarówka. Nie dziwie sie ze sie martwisz. Az strach co sie teraz dzieje w Europie :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Samotnaja - mi lekarz polecil *spam* syrop i tabletki do ssania i trzy razy dziennie paracetamol (jedna dawka maksymalna- 250, takze trzeba brac pol tabletki). Syrop *spam* jest na bazie czosnku i malin, smak lekko mnie odrzucal ale pomaga. Zagryzalam go tabletka do ssania
Ina lekarka polecila mi tez na gardlo tabletki do ssania, ktore maja w skladzie porost islandzki, kupilam tabletki Isla i faktycznie moge polecic.
Mafu - właśnie przywiozłam z M pizze do domku. Mi jednak sam zapach wystarczył.
Jestem już po wizycie u gina. Wszystko w porządku - serduszko pięknie bije, dzidziol ma już 4,8 cm, przez co przeskoczylam z 11+2 na 12 tc. Zmienił mi się też termin porodu z 8.07 na 3.07 (ale póki co nic nie zmieniam na liście). Wagowo 1 kg w dół.
Jutro wstawię fote z usg. Dzisiaj już nie mam siły. Chyba, mnie coś rozkłada (od rana źle się czuję - głowa mi pęka, apap nie działa, przez co jestem bardziej struta niż zwykle).
Dobranoc Dziewczynki
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Aga super ze z dzidzia ok moja tez wieksza wychodzi bo w 10t3d bylo juz ponad 4 cm chyba 4.3 i ginka mi mowila ze jej to raczej na 11 tc wyglada .Zobaczymy jak bedzie jutro na usg :-) ale mysle ze ok 6 cm juz bedzie miec:-) skoro 2 tyg temu 4.3.
Taki stres czuje dobrze ze jade z przyjaciolka bo moglabym wypadek spowodowac i dobrze ze tak wczesnie sa bo bym zwariowala!.
Palina dla Ciebie tez gratki super ze wszystko ok:-)
Truskawka wspolczuje chorobska...zdrowka dla mlodego.