reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol, mnie też byłoby przykro. Na końcówce humorki zawsze są większe do tego i częściej chce się płakać i o smutek łatwiej.

Kasia myślałam, że wolisz pl a nie ze do pl po nie się udalas hihi. Juz rozumiem. Ważne, żeby Ci pomagało, jak nie to gaviscon polecam.

Bab kiedyś pisałam o anusolu np, wiem ze w pl tez są takie.

Truskawka czekam na wieści z wizyty i datę cc :)

Aniek teraz mam białe panele, meble tez białe. Myślę że szare, takie aka przybrudzone mocno będą lepsze. Bardzo lubię takie odcienie.
Ano szkoda.. Tu sobie dziewczyny chwała i pamiątka jest :)

Abed tak, lekarka sama zaproponowała w środę na spotkaniu. Widziałam się z mia między jej cc i mówiła, że chwile temu taka cc robiła i babeczka z mężem byli zachwyceni i wzruszeni. Trwa to wszystko trochę dłużej ale warto :)

Tymuniek no co Ty.. Tez juz za nowinami od Ciebie zaglądam. Nie możesz iść do innego szpitala? Twój lekarz w jakimś pracuje by się zająć Wami? Choć wiem, że z tym też miałaś przeboje.. Przykro mi, że takie cuda przechodzisz :(

reklama
Hej za mna tragiczna noc brzuch mnie jakos cmil wstawalam co godzine...teraz tez boli..byle by przetrwac do niedzieli.

Aniek Jezu podziwiam ja bym padla jeszcze cieplo u nas wczoraj bylo...a z kolacja pojechalas mhm krewetki.

Jennu84 rozmawialam z Truskawka prywatnie i jest ok jest w domu juz po szpitalu na pewno jak sie ogarnie da i tu znac:-)

MAziajka - dziękuję za informacje :)

Tymuniek kciuki za Ciebie!!! Daj znac jak znajdziesz chwile czasu.

Aha biedna jestes z tym szpitalem:-( te pobudki i nie wygodne materace .Ja ze szpitala wychodze mega zmeczona.

Maziajka - dziękuję za informacje :)

Hej za mna tragiczna noc brzuch mnie jakos cmil wstawalam co godzine...teraz tez boli..byle by przetrwac do niedzieli.

Aniek Jezu podziwiam ja bym padla jeszcze cieplo u nas wczoraj bylo...a z kolacja pojechalas mhm krewetki.

Jennu84 rozmawialam z Truskawka prywatnie i jest ok jest w domu juz po szpitalu na pewno jak sie ogarnie da i tu znac:-)

Tymuniek kciuki za Ciebie!!! Daj znac jak znajdziesz chwile czasu.

Aha biedna jestes z tym szpitalem:-( te pobudki i nie wygodne materace .Ja ze szpitala wychodze mega zmeczona.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

No to ja zwariowalam. Mam spokowanych 5 koszul... ☺☺☺ do porodu dostanę szpitalną.

Bab miałam poczatkowo w ciąży problemy z hemoroidami i nawet odwiedziłam proktologa ktory mi nie pomógł bo stwierdził że w ciąży nie jest dozwolone stosowanie leków które by pomogły... zaczęłam myć te miejsca żelem procto hemolan i do tego smarowalam żelem prorectal. Sama ten żel wynalazlam i jak dla mnie jest świetny.

Lilith znajomi przyjadą... jeszcze wymyślili że może w inny dzień. Czyli co po porodzie??? Masakra. Wolę już jutro i mieć z bani. Ciastka ze sklepu wystawie na stół zrobię bigos i tyle.

Tymuniek przykro mi co z tymi szpitalami się dzieje. Będę rodzić w szpitalu gdzie mój ginek nie pracuje i aż się boję. Mogłam chodzić na NFZ dodatkowo do lekarza który jest w wybranym szpitalu....

Tymuniek - Jejjj, i ja tu ciągle zaglądam i czekam na info i fotkę Nelci.
Po jaką cholere wobec tego kazali Ci się stawić w szpitalu? żadnego wpisu co do daty cc nie było? Wrrr... Trzymaj się Kochana, i... Może uciekaj do domu na ten tydzień, skoro i tak nie chcą Ci teraz cc zrobić

ale się rozpisałyście cały dzień..

Tymuniek - nie wiem co Ci napisać...tylko tele żebyś się trzymała...

Madziazt - to teraz czeka Ci po przyjedzie do PL szalenstwo wyprawkowe ...wiem, ze pisałas ze zakupy juz porobione ...a teraz pewnie prawnie i prasowanie :)

my dzis zrobilsmy sobie takie luzniejszy dzień ...pojechalismy z córką do jednej z tych krain zabaw ...bylismy przedpołutdniem sami na sali przez godzine ...wiec było super ...pozniej obiad w restauracji ...drobne zakupy...w Top Secret kilka fajnych rzeczy kuionych na przecenie ..tym razem dla mojego M.i na koncu lody ....

W domu drobny remont...kłada sie kafelki na scianie w kuchni...i cegła dekoracyjna ....a ja zapomniałam o tym, ze mielismy wogle te prace zaplanowane ...bo kartony stały i czekały ...na fachowca :) także lekke odswiezenie pomieszczenia bedzie...;)

kupiałam dzis jescze jedno okycie kąpielowe ...i chyba w koncu musze torbe do konca dopakować w weekend ....

ale się rozpisałyście cały dzień..

Tymuniek - nie wiem co Ci napisać...tylko tele żebyś się trzymała...

Madziazt - to teraz czeka Ci po przyjedzie do PL szalenstwo wyprawkowe ...wiem, ze pisałas ze zakupy juz porobione ...a teraz pewnie prawnie i prasowanie :)

my dzis zrobilsmy sobie takie luzniejszy dzień ...pojechalismy z córką do jednej z tych krain zabaw ...bylismy przedpołutdniem sami na sali przez godzine ...wiec było super ...pozniej obiad w restauracji ...drobne zakupy...w Top Secret kilka fajnych rzeczy kuionych na przecenie ..tym razem dla mojego M.i na koncu lody ....

W domu drobny remont...kłada sie kafelki na scianie w kuchni...i cegła dekoracyjna ....a ja zapomniałam o tym, ze mielismy wogle te prace zaplanowane ...bo kartony stały i czekały ...na fachowca :) także lekke odswiezenie pomieszczenia bedzie...;)

kupiałam dzis jescze jedno okycie kąpielowe ...i chyba w koncu musze torbe do konca dopakować w weekend ....

To i u Was remont? Oby szybko skończyli, bo pewnie z kuchni nie można za bardzo korzystać?
Tak, teraz pranie i prasowanie mnie czeka i spakowanie torby. Pare rzeczy mam przygotowanych po corce jeszcze, w razie gdybym po drodze zaczęła rodzic. Muszę jeszcze kosmetyki kupic do pielęgnacji, ale to chyba po drodze załatwię w jakimś rossmanie, żeby męża wykorzystać w noszeniu toreb, sama pózniej nie będę miała siły. I jeszcze zamówię pare rzeczy z gemini.
Zazdroszczę dziewczynom które torby już maja spakowane. Najgorzej sie boje ze za dużo zapakuje, bo ja mam tendencje do zabierania zbędnych rzeczy[emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aga, Patuszka ja też uwielbiam szarosci,czern i biel i w domku tez mamy wiele rzeczy szarych :)

Co do włosów..na początku mojej znajomości z T.przefarbowałam włosy z blondu na brąz,wracałam ze sklepu jak przyjechał,minął mnie i poszedł do mieszkania bo mnie nie poznał :D:D

Aniek brwi to moj zawsze zauwaza,bo akurat rzesy i brwi to mam bardzo jasne i jak wracam to wie gdzie byłam ;)

Kasia,Aniek moja tesciowa tez probowała przeciagac T.na swoja strone i ustawiac go "pod siebie" ale jej sie nie udało. Teraz probowała sie ze mna "zaprzyjazniac" ale jak juz raz mnie do siebie zraziła to nic z tego.

Lilith Kochana nic nie poradze na to czy porod bedzie przez CC czy SN. Chciec moge a co ma byc to bedzie.
Gratuluje domku :)
Ty juz zaraz tez bedziesz tuliła malutka :)
wybraliście imie ? bo chyba przegapiłam.

Mumusia w koncu zasłuzony urlop,odpoczywaj ;)

Aga k_m ja tez zaczynam sie stresowac czy uda mi sie KP..

Co do motocyklu to po długich rozmowach udało mi sie namowic T.do sprzedazy i poki co zaprzestania jazdy,przynajmniej na jakis czas.

Linoone ja mam ktg co wizyte,juz mialam 2. Mam miec jeszcze 2 przed CC. Moj gin uwaza ze skoro nfz za to placi to nalezy korzystac.

A ja jakos nigdy nie przepadałam za zadnym alkoholem, a piwa to tylko warki radler :D

U nas to tylko rodzice i rodzenstwo wie na kiedy termin mamy dokladny,reszta ze na lipiec :p

Ola W.ja biore 3 a do CC to mi dadza pewnie jakas szpitalna. A jak bedzie trzeba wiecej to mi dowiozą.

Aim rozumiem Cie,bo ja mimo ze nasza ciaza taka wyczekana i wystarana to jakos zle sie czuje teraz na koncowce juz. Zawsze w ruchu a tu od poczatku musiałam sie oszczedzac. I nawet założenie skarpetek sprawia ze jestem zdyszana...

Truskawka fajnie ze sie odezwałas i u Was wszystko ok :)

Aniek mi na ktg polozna kazała sie na bok ulozyc czy jak mi wygodnie.

Tymuniek ja za zdjeciami Nelci zagladam a Ty jeszcze przed. Biedna sie jeszcze stresujesz dodatkowo.

reklama
Tymuniek przykro mi ze tak to wyglada :-( trzymaj sie
Truskawka moja lekarka tam pracuje i sa dwie obcje albo dzien wczesniej i masz rano cc. A druga to ze w dniu zjawiasz sie do 8 i masz cc ok14. Ja powiedzialam ze jest mi obojetne, a padlo na ten sam dzien, i dobrze bo pewnie cala noc bym nie spala a tak to zawsze w domu :-) tak sie zastanawiam to gdzie te 23 laski lezaly? Pooperacyjna mala..
Maziajka tez bym tak chciala :-) w UK wyszlam po 48 od cc

Do góry