reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova- mąż na własną firmę, wiec weźmie urlop kiedy będzie chciał. Z tym ze teraz jest sezon, on działa w branży żużlowej, także akurat między kwietniem a październikiem największy ruch i teraz nie może sobie pozwolić aby czekać ze mną. Ale moja gin obiecała ze postara sie powiedzieć kiedy sie zbliża, to mąż od razu przyjedzie. Ale wiadomo, ze może sie zacząć niespodziewanie.
Aga_k_m no widzisz ja głupia myślałam ze bez problemu sie wcisnę, bo to ciążowe rajstopy[emoji38] A z mężem to właśnie dojedzie, a i tak co drugi dzień gdzies jeździ służbowo po Szwecji, jak tylko wróci teraz z PL to ponad tydzień będzie poza domem, to dopiero bym sie stresowała sama z córką i 100 km od szpitala. A tak to 5 min i jestem na IP jakby cos sie działo. Niestety cos za cos, i wole mieć dobrą opiekę w PL, niż tam sie stresować.
Emol nie smuć sie, ach czasem ci faceci nie pomyślą po prostu ze cos nam przykrość sprawia. Ale pewnie zje jak wróci[emoji6]
Truskawka fajnie że sie odezwalas. Ja również biorę 3 koszule. A jeszcze ostatnio znalazłam wypis ze szpitala po urodzeniu córki i zobaczyłam ze byłam 5 dni w szpitalu, nawet tego nie kojarzyłam.
I nie do końca wiem czemu? Z tym ze wiadomo ktoś może donieść.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Co do koszul ja biore dwie takie lepsze i jedna mam z pierwszej ciazy w razie czego na ramiaczkach cieniutkich w razie skwaru.

Do oczek mam sol fizjologiczna ale woda tez zamierzam przemywac.

Czy ktoras kupowala wanienke beaba ? Taka modna niby i zastanawiam sie dlaczego warta takich pieniedzy w porownaniu ze zwykla za ooolo
60 zl?:)

Madziazt no to mój mąż instruktor na motocykle i również kwiecień-październik to jakbym męża nie miała. Tak to jest w tym sezonem. Sezon się skończył rok temu to i czasu więcej i 2 kreski na teście.
A co do obiadu to pewnie po drodze jakiś fast-food zaliczy o wróci to powie 'nie jestem głodny, nie będę na noc się objadac'. Obiady najczęściej nie są zjedzone do końca i muszę wyrzucać czego bardzo nie lubię. (Nie robię jakiś wielkich ilości) po prostu mniej więcej 3 porcje. A on zjada czasami w czasie 2 dni, czasami bierze dokładkę, a czasami nic nie zje. I weź tu go zrozum. Ale jak jest w trasie do Poznania to na 100% coś będzie trustego jadł. I naslucham się ze go brzuch boli :/

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Emol no na trasie do Poznania to dużo fast foodów. Mnie zawsze kusi Burger King ale zazwyczaj sobie odmawiam tej przyjemności :)

Aniek ja sobie akurat leżałam na poduszce na boczku, wiec dość wygodnie. Tylko nudno tak leżeć tyle czasu i nawet cieżko coś było czytać bo musiałam patrzeć czy idzie ładnie zapis, bo jak sa przerwy to sie przedłuża właśnie.

Abed ooo nawet nie wiedziałam ze tak można tego samego dnia, z tego co mówiły dziewczyny to na cc sie przychodzi dzień wcześniej. Ale tam cc idą naprawdę taśmowo, jednego dnia mieli 23 cc...zastanawialiśmy sie jak to logistycznie rozwiązują skoro jeden zabieg trwa ok godziny razem ze sprzątaniem sali :D

Madziazt pobyt zawsze moze sie przedłużyć, wiec lepiej mieć coś na zapas, najwyżej sie nie wyciągnie z torby :)

Aga synek był napewno szczęśliwy ze miał tatusia tylko dla siebie hehe ale tak poważnie to był stęskniony i od razu pytał czy mam jeszcze dzidziusia :D
Truskawka moj gin powiedzial, ze w Ujastku jest tasmociag i przychodzi sie do szpitala w dniu cc, w Koperniku dzien przed, ja bede przyjmowana 13 a cc mam wyznaczone na 14:)
Chyba wolalabym jednak przyjsc w dniu zabiegu, bo to czekanie w szpitalu to koszmar i gwarantowana bezsenna noc.

Hej dziewczyny chyba trafiłam na szpital nie znający granic nie zna nikt mojej daty cesarki co lekarz ma inna teorię wykonywania cesarskiego cięcia ....płakać się chcę masakra poprostu skurcze mi się piszą ale nie jakieś mega regularne czuje sie w miarę ok czop mi odszedł dla lekarza to jutro zaczynam 38'tydzień a w tym szpitalu cięcia są zazwyczaj w skończonym 38'a najlepiej z początkiem 39'tygodnia dziewczyny nie wiem już sama co będzie jestem załamana:(

Hej dziewczyny chyba trafiłam na szpital nie znający granic nie zna nikt mojej daty cesarki co lekarz ma inna teorię wykonywania cesarskiego cięcia ....płakać się chcę masakra poprostu skurcze mi się piszą ale nie jakieś mega regularne czuje sie w miarę ok czop mi odszedł dla lekarza to jutro zaczynam 38'tydzień a w tym szpitalu cięcia są zazwyczaj w skończonym 38'a najlepiej z początkiem 39'tygodnia dziewczyny nie wiem już sama co będzie jestem załamana:(

Tymuniek tak mi przykro. Postaraj sie nie stresować, bo to Maluszkowi szkodzi. Niestety, nic nie poradzisz. Trzymaj sie Kochana[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry