reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Lilith nie pojechałam specjalnie do PL po Reni :p:p:p Będąc w PL miałam po raz pierwszy zgagę i dlatego tam kupiłam no a że nie było ciężkie to wpakowałam do walizki i przywiozłam tu :D

Emol a propos tego obiadu to tutaj nie chodzi o hormony, napewno by ci było przykro i nie będąc w ciąży bo ty się starasz a to jest niedocenione

Ostatnia edycja:
reklama
Czy któraś z Was miała problem z hemoroidami? Możecie polecić jakąś maść? U mnie podobno się pojawiły chociaż ich nie odczuwam to jednak po namyślę wolę zacząć działać zanim się powiększą i zaczną doskwierać.

Kasia położna mówiła, że mogą być gaziki, ale płatki lepsze, bo delikatniejsze i nie podrażniają.

Lilith to faktycznie bliziutko. Biała albo szara powiadasz?? To ładna, moje kolory.

Emol nie martw się, też tak mam. Chłopaki pracują, bo muszą, a nam się zwyczajnie bez nich nudzi i tęsknimy. Do tego hormony i płacz gotowy. Dobrze, że Ciebie nie zabrał, to za daleko, myślę...

Aga_km mohito, cosmo, pinacolada, malibu. :p

Truskawka witaj! Dobrze że u was ok.
Nawet nie żartuj że ktg tk długo trwa.:baffled: przecież ja na plecach 10min.nie wyleżę, bo nie potrafię oddychać.

Ami no ja też długo pracowałam, wszystko robiłam, a teraz coraz ciężej... i niby mam siłę, zacznę coś i muszę odpocząć :( tak to już będzie
Ola W. super wieści :) staraj się :) a może tobie się uda :)
Lilith ciekawe z tą cesarką naturalną, rozumiem że w UK możesz się na to zdecydowac ?
Truskawka89 super że się odezwałaś :) fajnie że jeszcze w dwupaku :) ja mam termin wyznacony na 12 lipca, rano przychodzę po południu ciecie, daj znać jak będziesz znała datę :)

Czy któraś z Was miała problem z hemoroidami? Możecie polecić jakąś maść? U mnie podobno się pojawiły chociaż ich nie odczuwam to jednak po namyślę wolę zacząć działać zanim się powiększą i zaczną doskwierać.
Nasiadówki z kory dębu.

Truskawko - witaj [emoji8].
Nie nadrabiaj..
Cieszę się, ze nie musisz leżeć w szpitalu. Badania porobione, Malutka wzmocniona, więc nie ma sensu leżeć, gdy można tyle jeszcze zrobić poza szpitalnymi murami (nawet jeżeli jest to powolne snucie z kąta w kąt, ale we własnych ścianach, bo spadek formy, to teraz większości z Nas doskwiera).
Synek pewnie przeszczesliwy z takiego obrotu? [emoji6]

Aniek - pinacolady i malibu wieki nie piłam [emoji1]. Ale dobre to to było, i alko nie było czuć, więc dość zgodne [emoji6]

Ostatnia edycja:
Emol nie wiem :) nic nie mowila, a ja na zapisie jakas tam regularność widze, ale jest na tak minimalnym poziomie, ze chyba nie ma jej wcale ;D
Ale brzuch dzis bardziej boli jak na okres niz np wczoraj.
No nic, zobaczymy. Wyjdzie kiedy bedzie chciał. Byleby tylko samoistnie i naturalnie ;) i zdrowy i proporcjonalny ;D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pola@ widzę że ty cesarke masz 14 :) ja 12 :) tylko ty w Koperniku jak dobrze pamiętam ?
Maziajka dzięki za info o Truskawce :) fajnie że u niej ok :) to może jednak ją spodkam na sali ;)
Mumusia_Muminka witaj na wolnym :) długo dałaś radę :) teraz może odpocznij a nie bierz się za prace domowe :)
aga_k_m mnie też stresuje karmienie, mimo że to drugi raz... najbardziej że będę po cc i nie będa mnie chcieli ze szpitala wypuścić... cesarka mi się śni co noc odkąd znam datę
Linoone ja nie miałam KTG jeszcze niby mam mieć 4 lipca już będę 37 tydzien. A z dzieckiem dasz sobie radę :) to tylko tak się wydaje :)

my rano market budowlany zaliczyliśmy bo maż ma wolne, już dziś w końcu te meble skończy :) zaostanie tylko umyć i poukładać :) ja może dziś dzidziusiowe rzeczy poprasuje... u nas rano lunęło, a teraz strasznie parno... jutro ma być gorzej z pogoda tak zapowiadają
Tak, ja w Koperniku, chyba ze mnie odesla z powodu braku miejsc to sie spotkamy w Ujastku, jeszcze z Truskawka tez;)

reklama
Kasia ja też mam bliznę od rury wydechowej. Jeszcze z czasów panienskich i innego chlopaka :)
Aga_k_m smiechlam z tymi matkami :) u mnie gorzej zdjąć pod koniec dnia.
Madziazt ja bym się za rajstopy nawet nie brała. Także gratuluję samozaparcia, mimo że się nie udało :)
Emol to się chłop rozsądkiem wykazał. To się tylko wydaje że szybko, że wysiedzisz. A potem zdziwienie że dziecko ma miejsce urodzenia Poznań. Znam dużo takich przypadków w tym moja przyjaciółka, do teściów się wybrała i ma dziecko w papierach miejsce urodzenia Skierniewice ;)
Truskawka no jestes wreszcie :)
Aniek na boczku leżysz podczas ktg.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry