reklama
Hej witam Was wieczornie.
Wczoraj nie miałam czasu śledzić Was na bieżąco i mam tylko 184 posty do nadrobienia
Bardzo Wam dziękuję za życzenia urodzinowe dla córci
Mam nadzieję że wasze wizyty były pozytywne-chyba dziś nie zdaze przeczytać wszystkich(pewnie jutro się dowiem)
Dużo zdrówka życzę(wam i dzieciom) i mało stresu.
Jeśli jutro któraś z was ma wizyte to powodzenia i trzymam kciuki
I dalej się biorę do czytania
Dobranoc
Wczoraj nie miałam czasu śledzić Was na bieżąco i mam tylko 184 posty do nadrobienia
Bardzo Wam dziękuję za życzenia urodzinowe dla córci
Mam nadzieję że wasze wizyty były pozytywne-chyba dziś nie zdaze przeczytać wszystkich(pewnie jutro się dowiem)
Dużo zdrówka życzę(wam i dzieciom) i mało stresu.
Jeśli jutro któraś z was ma wizyte to powodzenia i trzymam kciuki
I dalej się biorę do czytania
Dobranoc
pumelova
Fanka BB :)
Kupiłam gaziki ale połowę tansze
Dzięki jeszcze raz za pomoc , nie wiedziałam że coś takiego istnieje
Inka mi w szpitalu jak leżałam to robili o 22, myślałam że trzeba wieczorem.. a kapie się też rano
Ale nie mam żadnych siniakow, robisz leżac na plasko wbijajac igle prostopadle?
Ewella super:**
Misia ja niestety nie mam dzieciatych koleżanek które by zweryfikowaly moja listę
A co do opalenizny to ja w październiku byłam na wakacjach więc w szpitalu co badanie to każdy lekarz pytał gdzie się opalalam
Chybra gratkii
Bulkaasia cudowne wieści:*
Pola super!
Kasiulka a jak myślisz jak miałam test glukozy w 20 i wyszedł dobrze to będę musiała znów robić? Muszę lekarza spytać
Byłam w kinie z koleżankami s wy tu 6 stron masakra dobry dzień dziś! Buziaki
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki jeszcze raz za pomoc , nie wiedziałam że coś takiego istnieje
Inka mi w szpitalu jak leżałam to robili o 22, myślałam że trzeba wieczorem.. a kapie się też rano
Ale nie mam żadnych siniakow, robisz leżac na plasko wbijajac igle prostopadle?
Ewella super:**
Misia ja niestety nie mam dzieciatych koleżanek które by zweryfikowaly moja listę
A co do opalenizny to ja w październiku byłam na wakacjach więc w szpitalu co badanie to każdy lekarz pytał gdzie się opalalam
Chybra gratkii
Bulkaasia cudowne wieści:*
Pola super!
Kasiulka a jak myślisz jak miałam test glukozy w 20 i wyszedł dobrze to będę musiała znów robić? Muszę lekarza spytać
Byłam w kinie z koleżankami s wy tu 6 stron masakra dobry dzień dziś! Buziaki
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jaaaa, przypomniało mi się [emoji3] [emoji3] [emoji3]
Kochana Truskawko - wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin!!! A przede wszystkim: zdrówka, szczęścia, miłości, spokoju wewnętrznego (pamiętaj - stresom mówimy PRECZ! [emoji6]), szczęśliwego finału tej ciąży (następnych także [emoji6]), oraz spełnienia wszelkich marzeń [emoji8][emoji8][emoji8]. Sto lat!!!
Kochana Truskawko - wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin!!! A przede wszystkim: zdrówka, szczęścia, miłości, spokoju wewnętrznego (pamiętaj - stresom mówimy PRECZ! [emoji6]), szczęśliwego finału tej ciąży (następnych także [emoji6]), oraz spełnienia wszelkich marzeń [emoji8][emoji8][emoji8]. Sto lat!!!
Załączniki
reklama