reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Hej witam Was wieczornie.
Wczoraj nie miałam czasu śledzić Was na bieżąco i mam tylko 184 posty do nadrobienia:szok:

Bardzo Wam dziękuję za życzenia urodzinowe dla córci :tak:

Mam nadzieję że wasze wizyty były pozytywne-chyba dziś nie zdaze przeczytać wszystkich(pewnie jutro się dowiem:p)

Dużo zdrówka życzę(wam i dzieciom) i mało stresu.
Jeśli jutro któraś z was ma wizyte to powodzenia i trzymam kciuki
I dalej się biorę do czytania :D
Dobranoc

Witam,

Gratuluję udanych wizyt :-)

Bulkaasia, cudowne wieści! Oby już tak się utrzymało :-)

Pumelova, przecieram wacikiem ze spirytusem salicylowym

Mój ginekolog jest mniej więcej w wieku mojego męża :p

Kupiłam gaziki ale połowę tansze:D
Dzięki jeszcze raz za pomoc , nie wiedziałam że coś takiego istnieje:)

Inka mi w szpitalu jak leżałam to robili o 22, myślałam że trzeba wieczorem.. a kapie się też rano:p
Ale nie mam żadnych siniakow, robisz leżac na plasko wbijajac igle prostopadle?

Ewella super:**

Misia ja niestety nie mam dzieciatych koleżanek które by zweryfikowaly moja listę:D
A co do opalenizny to ja w październiku byłam na wakacjach więc w szpitalu co badanie to każdy lekarz pytał gdzie się opalalam:D

Chybra gratkii

Bulkaasia cudowne wieści:*

Pola super!

Kasiulka a jak myślisz jak miałam test glukozy w 20 i wyszedł dobrze to będę musiała znów robić? Muszę lekarza spytać

Byłam w kinie z koleżankami s wy tu 6 stron :o masakra :D dobry dzień dziś! Buziaki

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jaaaa, przypomniało mi się [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Kochana Truskawko - wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin!!! A przede wszystkim: zdrówka, szczęścia, miłości, spokoju wewnętrznego (pamiętaj - stresom mówimy PRECZ! [emoji6]), szczęśliwego finału tej ciąży (następnych także [emoji6]), oraz spełnienia wszelkich marzeń [emoji8][emoji8][emoji8]. Sto lat!!!

1488923849210.jpg

Załączniki

• 1488923849210.jpg
    1488923849210.jpg
    68 KB · Wyświetleń: 233
reklama
Do góry