reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Integral mi ginka.mowila ze miedzy 24 a 28 tc.Ja tez mialam tylko na poczatku i cukier ponizej normy

Pola super:-)

010igov35ye70zfx.png

Pola ekstra :)
Dziewczyny macie działki ogrodowe?my mamy ja ogólnie bardzo lubię tam grzebać mam swoje kąty z kwiatami itp.roboty jest po pas zawsze:)jestem załamana że teraz kiedy powinnam to wszystko przygotować na wiosnę to chyba nie dam rady bałam zapytać się lekarza czy mogę porobić nawet na kolanach jakieś lajtowe sprawy echh...
Misia co do diety mogę podesłać ci na priv jak byś chciała:)
Dzialka super sprawa. Ja mam tylko taras. Kupilam juz doniczki i nasionka. Planuje juz cos posiac :-)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Jaki tu dzisiaj wysyp udanych wizyt ale mysle ze same takie czekają nas do konca :D
Bulkaasia uff super !!! Cieszymy sie razem z Tobą kochana :*

A ja sie dzisiaj delektuje tym ze synuś kopie jak szalony :D nawet troche go ponagrywałam [emoji327][emoji328][emoji329] łożysko na przedniej ścianie to dla niego noł problem [emoji123]
A teraz po milionerach lece pod prysznic bo przez te kopniaki małego az szkoda mi bylo wstawać ,ale kiedyś trzeba :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Tymuniek ja mam malutki ogrodek na warzywa i miejsce na kwiatki. I jak jest sloneczny dzien to sobie powoli po troszeczke dlubie w ogrodku.

Tymuniek wychodzi na to że mam ;( na kolację zjadłam jednego drobiowego kotleta z panierka i surówkę i miałam 177 po 20 minutowym spacerku 101. To już chyba nic nie jem. I co mam zjeść na śniadanie? A może zjeść i iść na spacer? No właśnie z tym częstym jedzeniem mam problem. Jak tak cały dzień pojadałam kiedys to miałam dobry cukier. No ale może teraz się po prostu rozkręciła ta cukrzyca. Jestem załamana po dzisiejszym dniu. I jeszcze od tego latania coś mnie brzuszek boli.
Tymuniek to poproszę bardzo o te dietę.
Kasiulka no muszę coś z tym cukrem zrobić.
Bulkaasia super!
I reszcie też gratuluję wizyt.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Chybra - gratuluję drugiego Synka [emoji3]

Paninka - masakra... Co ten dentysta Ci robił? Leczenie kanałowe?
Aaa już doczytałam - 2 plomby?!! Dzizas... Ze srebra /złota były?

Bułkaasia - a nie mówiłam? [emoji6]. Bardzo się cieszę, że jest poprawa - oby tak dalej! Ja w każdym bądź razie kciukasy dalej zaciskam.

Tymuniek - i Ty tak ciągle na tej kapuście? Szacun...
Piękne Zdjęcie [emoji4]. Szkoda, że Twojej buźki na nim nie widać [emoji6]

Pola - konkretna dziolcha z pomiarów Ci wychodzi [emoji3]. Cieszę się, że wszystko u Was w porządku [emoji5]

Misia no im dalej tym trudniej. Sprobuj zjesc jajka tak jak lubisz. Jezeli jajecznica to bez masla do tego dwie kromki ciemnego (czytaj sklad bo ciemne czasami jest z nazwy z dodoaykiem karmelu) pieczywa. Albo moze tunczyka ale tez w sosie wlasnym z lisciem salaty, papryke przekroj na pol wloz kielki moze kawalek ryby, wedliny i zjedz zamiast kanapki, owsianka tez moze bedzie ok

reklama
Pola i Tobie gratuluję :)

Megan super takie kopniaczki moja dzisiaj tak szalała o 4 rano jak mój wstawał do pracy przebudzilam się a w brzuchu dyskoteka :D

Tez mam mieć to badanie jakoś kolo 28tyg dzisiaj mówił lekarz.

Tymuniek działkę mają moi rodzice i głównie mój tata tam sobie coś sadzi i takie tam, my tylko tam odpoczywamy i grillujemy ;)

Do góry