reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hahaha Aga You made my day! :-D Cudowne zdj! Moi znajomi byli też z takim szkrabem na ostatnim. Ale tutaj już nie ma mowy o jeździe dwoma autobusami z bandą pijanych ryjów i spaniem w namiocie. Tylko wchodzi w grę auto i nocleg na polu campingowym. Myślę , że mąż by się nie zgodził . A z kartonu nigdy się nie odważyłam napić:-D Wszystko inne włącznie z samym spirytusem tak. Boże nie wierzę, w życiu tego już później nie zrobiłam. Aż mi się bobo kręci jak wspominam:-) :) A tu ja z 2011 r .
Haha no nie uwierzysz ale ten PAN po prawej z długimi włosami wygląda(mimo że zdjęcie od tylu:D) jak mój znajomy u którego ostatnio imprezowalismy-on co roku na Woodstock jeździ- tylko że on w glanach chodzi:p

Madzia no to nie ciekawie miałaś te badania i co jeszcze musiałaś za nie zapłacić? Oni są nie normalni czy co? My tu myślimy że nasze sprzęty i opieka lekarska zacofana ale tam to już 50 lat do tyłu...:szok: szybko przyjeżdżaj do nas!:tak:

Abed Maniek gratuluję zdrowych synkow:)

A ja właśnie jak was czytam to czuję kopniaczki tylko nie wiem czy to jedno czy dwoje tak daja czadu:D

A dzisiaj na obiad robiłam kurczaka(z ryżem i z makaronem bo wybredy sa w domu-każdy co innego chce) w sosie slodko-kwasnym mniam uwielbiam go:p
A jutro będą flaki ale nie te normalne tylko z kurczaka bo my zwykłych nie zjemy:D:D:D

Pumelova super to będziesz 2razy w tym roku miała dzień kobiet ;)

reklama
Witam Babeczki [emoji3]

Wszystkiego co najlepsze w Dniu Naszego Święta [emoji8][emoji8][emoji8].

Lecę się szykować - przed 8:00 jadę z moją Młoda do szkoły. Jako skarbnik klasowy mam już prezenty dla Małych Kobietek, ale muszę jeszcze ogarnąć poczęstunek dla całej klasy (u nas pączki są nr 1 [emoji6][emoji3]).

Do później Piękne i Megamocne [emoji8]

Witajcie brzuszki :)

Wszystkiego co najlepsze życzę wam i sobie w dniu naszego święta :* :)

Truskawka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :*

Ja właśnie szykuje sie do szkoły..Niewiem czemu ale dalej jestem przemeczona..Miał być przypływ energii ale jakoś słabo z tą energią..

Pod moją nieobecność, kiedy byłam w Polsce zepsuła mi się moja 3letnia lodowka..3szuflady rzeczy z zamrażarki poszły do kosza..Dziś przyjeżdża nowa lodówka..mam nadzieję że ta wytrzyma dłużej niż 3 lata...

Życzę wam miłego dnia :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)

Truskawka dołączam się do życzeń Wszystkiego co najlepsze :*

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet :** :)
Spokojnego dnia :)

Misia
Czy ta cukrzyca Ci sie jakos objawia? Masz jakies fizyczne symptomy?

Kobietki
Duzo zdrowka i urody dla nas. Zycze Wam przede wszystkim szczęśliwych porodów

Hej :)

Wszystkiego dobrego dla nas dzisiaj kobietki! :)
Truskawka, sto lat!
Alex, oj nie fajnie z tą lodówką.. oby ta nowa okazała się lepsza :)

Ja dziś mam wolne popołudnie, które zamierzam wykorzystać na odpoczywanie. I ew. gotowanie, bo marzą mi się kotleciki zapiekane z pieczarkami.. mniam mniam :D

Aga km udanego poczęstunku :D

Alex współczuję lodówki..

Ewella jak ta kiecka? Musiała już przyjść:p

Ja postawiłam żur i idę spać dalej chyba :D miłego poranka!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkiego naj naj spokojnych i szybkich.porodow i samych szczesliwości Kobietki .

Truskawka STO LAT STO LAT oby wszystko w Twoim Waszym zyciu szło po Twojej mysli spelnialy sie marzenia i plany. [emoji8][emoji8]

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

reklama
Do góry