reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hahaha Aga You made my day! :-D Cudowne zdj! Moi znajomi byli też z takim szkrabem na ostatnim. Ale tutaj już nie ma mowy o jeździe dwoma autobusami z bandą pijanych ryjów i spaniem w namiocie. Tylko wchodzi w grę auto i nocleg na polu campingowym. Myślę , że mąż by się nie zgodził . A z kartonu nigdy się nie odważyłam napić:-D Wszystko inne włącznie z samym spirytusem tak. Boże nie wierzę, w życiu tego już później nie zrobiłam. Aż mi się bobo kręci jak wspominam:-) :) A tu ja z 2011 r .
Haha no nie uwierzysz ale ten PAN po prawej z długimi włosami wygląda(mimo że zdjęcie od tylu:D) jak mój znajomy u którego ostatnio imprezowalismy-on co roku na Woodstock jeździ- tylko że on w glanach chodzi:p

Madzia no to nie ciekawie miałaś te badania i co jeszcze musiałaś za nie zapłacić? Oni są nie normalni czy co? My tu myślimy że nasze sprzęty i opieka lekarska zacofana ale tam to już 50 lat do tyłu...:szok: szybko przyjeżdżaj do nas!:tak:

Abed Maniek gratuluję zdrowych synkow:)

A ja właśnie jak was czytam to czuję kopniaczki tylko nie wiem czy to jedno czy dwoje tak daja czadu:D

A dzisiaj na obiad robiłam kurczaka(z ryżem i z makaronem bo wybredy sa w domu-każdy co innego chce) w sosie slodko-kwasnym mniam uwielbiam go:p
A jutro będą flaki ale nie te normalne tylko z kurczaka bo my zwykłych nie zjemy:D:D:D

Pumelova super to będziesz 2razy w tym roku miała dzień kobiet ;)

reklama
Witam Babeczki [emoji3]

Wszystkiego co najlepsze w Dniu Naszego Święta [emoji8][emoji8][emoji8].

Lecę się szykować - przed 8:00 jadę z moją Młoda do szkoły. Jako skarbnik klasowy mam już prezenty dla Małych Kobietek, ale muszę jeszcze ogarnąć poczęstunek dla całej klasy (u nas pączki są nr 1 [emoji6][emoji3]).

Do później Piękne i Megamocne [emoji8]

Witajcie brzuszki :)

Wszystkiego co najlepsze życzę wam i sobie w dniu naszego święta :* :)

Truskawka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :*

Ja właśnie szykuje sie do szkoły..Niewiem czemu ale dalej jestem przemeczona..Miał być przypływ energii ale jakoś słabo z tą energią..

Pod moją nieobecność, kiedy byłam w Polsce zepsuła mi się moja 3letnia lodowka..3szuflady rzeczy z zamrażarki poszły do kosza..Dziś przyjeżdża nowa lodówka..mam nadzieję że ta wytrzyma dłużej niż 3 lata...

Życzę wam miłego dnia :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)

Truskawka dołączam się do życzeń Wszystkiego co najlepsze :*

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet :** :)
Spokojnego dnia :)

Misia
Czy ta cukrzyca Ci sie jakos objawia? Masz jakies fizyczne symptomy?

Kobietki
Duzo zdrowka i urody dla nas. Zycze Wam przede wszystkim szczęśliwych porodów

Hej :)

Wszystkiego dobrego dla nas dzisiaj kobietki! :)
Truskawka, sto lat!
Alex, oj nie fajnie z tą lodówką.. oby ta nowa okazała się lepsza :)

Ja dziś mam wolne popołudnie, które zamierzam wykorzystać na odpoczywanie. I ew. gotowanie, bo marzą mi się kotleciki zapiekane z pieczarkami.. mniam mniam :D

Aga km udanego poczęstunku :D

Alex współczuję lodówki..

Ewella jak ta kiecka? Musiała już przyjść:p

Ja postawiłam żur i idę spać dalej chyba :D miłego poranka!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkiego naj naj spokojnych i szybkich.porodow i samych szczesliwości Kobietki .

Truskawka STO LAT STO LAT oby wszystko w Twoim Waszym zyciu szło po Twojej mysli spelnialy sie marzenia i plany. [emoji8][emoji8]

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

reklama
Do góry