reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova ja mam jakiś spray do zastrzyków starcza na ohoho....mega długo

Misia12 ty masz cukrzycę? Norma w ciąży od początku zjedzenia jest 140 i trzeba jeść 6/7 posiłków dziennie jeśli opuszczasz posiłek to cukier może ci wzrosnąć ja jak mam przekroczenia to też wybieram spacer i cukier spada lub zajadam kapustę kiszoną ona obniża cukier dzięki tej diecie od początku ciąży schudłam 9,5kg a teraz wszystko jak by stoi w miejscu.
Chybra gratuluję Leosia:)
Dziewczyny tak się dziś ucieszyłam zadzwoniła do mnie kol i mówi że ma dla mnie ciuszki:):):)także trochę mam z głowy:):):)
W czwartek odbieram fotki z sesji ciążowej:blink::-) :)
Bulkasia no naprawdę fajna wiadomość kibicuje ci trzymajcie się cieplutko
A tutaj jedno z sesji fotka mojego szoguna i Lenka:)
Link do: Pobierz plik received 1387115544665720 jpeg | TinyPic.pl - Najlepszy darmowy hosting zdjęć, obrazków, fotek

reklama
Ja po wizycie (jeszcze pulpety robiłam, dlatego dopiero teraz piszę), wszystko ok, mała kręci się jak szalona;) lekarz wyliczył że ma 440 g;) ale te pomiary są podobno tylko orientacyjne:)

Bulkaasia wspaniale informacje! Modlę się dalej za Was!

Ostatnia edycja:
Moje kochane, jestem już po usg. W szpitalu spędziłam 4h .Ale warto było dziś tyle czekać bo są dobre wiadomości!!!
Mniejsza rośnie, nie poddaje się. :D
Klara waży 350g a Roma 440g. <3 <3
Wody i mniejszej troszkę się zwiększyły :)
Jeśli nadal tak będzie to jest szansa na "długa" ciążę ;)
Nadal kciuki i modlitwa wskazana bo bardzo pomaga!!!

Bulkaasia strasznie się cieszę! Cały czas 3mam kciuki. Pozdrawiam serdecznie[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Chybra gratulacje

Bullkaasia wspaniale!!!! Alez sie ciesze

Misia oj wspolczuje tych cukrow... tak mysle co Ci doradzic, ale nie wiem.. Tak koniecznie co 3h i malo. Na owoce uwazaj, banany, winogrona nie, nabial tylko chudy... ja nie jadlam poeczywa, makaron i ryz pelnoziarjisty, a jak ziemniaki to odrobinke. Jadlam sporo jajek ;) bo po nich cukier byl ok.. jablkami zajadalam glod.

Pola i u Ciebie dobre wiesci. Superancko

Tymuniek super

reklama
Pola ekstra :)
Dziewczyny macie działki ogrodowe?my mamy ja ogólnie bardzo lubię tam grzebać mam swoje kąty z kwiatami itp.roboty jest po pas zawsze:)jestem załamana że teraz kiedy powinnam to wszystko przygotować na wiosnę to chyba nie dam rady bałam zapytać się lekarza czy mogę porobić nawet na kolanach jakieś lajtowe sprawy echh...
Misia co do diety mogę podesłać ci na priv jak byś chciała:)

Do góry